Pagrindinis Santykiai Tomas Hiddlestonas

Tomas Hiddlestonas

Tomas Hiddlestonas Pažintys51 vieta 4Amžius 40 metų Zodiakas Vandenis Santykiai iš viso 9

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Tomas Hiddlestonas ir Zawe AshtonasZawe Ashton susitikinėja su Tomu Hiddlestonu žiūrėti santykius

Santykiai

Tomas Hiddlestonas palaikė santykius su Taylor Swift(2016), Jane Arthy(2013), Kat Dennings(2010)ir Susannah Fielding(2009 - 2011).

Kalbama, kad Tomas Hiddlestonas užsikabino su Priyanka Chopra(2016), Elizabeth Olsen(2015), Laros milteliai(2013)ir Jessica Chastain(2013).



Apie

Tomas Hiddlestonas yra 40 metų anglų aktorius. Gimęs Thomas William Hiddleston 1981 m. Vasario 9 d. Vestminsteryje, Londone, Anglijoje, JK ir įgijęs drakonų mokykloje, Oksforde, garsėja „Keršytojais“. Jo zodiako ženklas yra Vandenis.

Tomas Hiddlestonas dalyvavo 14-oje ekrano rungtynių, įskaitant Jessicą Chastain Crimson Peak (2015), Alison Pill Vidurnaktis Paryžiuje (2011 m.), Birgitte Hjort Sørensen Nacionalinis teatras tiesiogiai (2009 m.), Elisabeth Moss Aukštaūgis (2015)ir Elizabeth Debicki „Naktinis vadovas“ (2016).

Tomas Hiddlestonas yra šių sąrašų narys: 1981 m. Gimę, Šekspyro aktoriai ir anglų kino aktoriai.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Tomo Hiddlestono profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys52 metai, 4 mėnesiai1 metai2 mėnesiai, 1 diena
Gandai44 mėnesiai, 3 dienos1 mėnuo-
Iš viso92 metai, 4 mėnesiai7 mėnesiai, 22 dienos2 mėnesiai, 1 diena

Išsami informacija

Pirmas vardasTomas
Antras vardasViljamas
PavardėHiddlestonas
Vardas, gimęsThomas Williamas Hiddlestonas
Alternatyvus pavadinimasHiddlesas, T Hiddy, Tomas Hiddlestonas
Amžius40 metų
Gimtadienis1981 m. Vasario 9 d
Gimimo vietaVestminsteris, Londonas, Anglija, JK
Aukštis6 '2' (188 cm)
Svoris183 svarai (83 kg)
StatytiLieknas
Akių spalvaMėlyna
Plaukų spalvaRuda - Šviesa
Zodiako ženklasVandenis
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAnglų
Vidurinė mokyklaEtono koledžas, Berkshire, Anglija, „The Dragon School“, Oksfordas
UniversitetasKembridžo universitetas, Kembridžas, Anglija, Karališkoji dramos meno akademija, Londonas, Anglija
Okupacijos tekstasAktorius
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsKeršytojai
Aktyvūs metai2001 – dabar
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)Hamiltonas Hodelis, autentiškas talentų ir literatūros valdymas
Oficialios svetainėswww.tomhiddlestononline.com/, www.tomwhiddleston.co.uk/, twitter.com/twhiddleston, www.facebook.com/twhiddleston, www.nndb.com/people/115/000346074/, www.biography.com/people / tom-hiddleston-21319493, www.behindthevoiceactors.com/Tom-Hiddleston/
TėvasJamesas Hiddlestonas
MotinaDiana Hiddleston
SesuoEmma Hiddleston (aktorė), Sarah Hiddleston (žurnalistė)
DraugasKennethas Branaghas (aktorius / režisierius), Chrisas Hemsworthas (aktorius), Natalie Portman (aktorė), Benediktas Cumberbatchas (aktorius)
Asocijuoti žmonėsJoanne Fabrics (fotografas)
Mėgstamiausi žmonėsViljamas Šekspyras
Mėgstamiausios TV laidosArmijos žmonos
Mėgstamiausios dainosSveiki atvykę į Majamį - Willas Smithas
Mėgstamiausias maistasKinų
Mėgstamiausios spalvosMėlyna ir raudona.

Thomas Williamas Hiddlestonas (g. 1981 m. Vasario 9 d.) - anglų aktorius. Jis yra apdovanotas keliais apdovanojimais, įskaitant „Auksinio gaublio“ ir Laurence'o Oliviero apdovanojimus, buvo nominuotas dviem „Primetime Emmy“ apdovanojimams ir „Tony“ apdovanojimams.

Daugiau apie Tomą Hiddlestoną Mažiau apie Tomą Hiddlestoną

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
9Zawe AshtonSantykiai2019 mpateikti2 metai
8Priyanka chopraSusitikimas R 2016 m. Rugsėjo mėn2016 m. Rugsėjo mėn-
7Taylor SwiftSantykiai2016 m. Birželis2016 rugpjūtis2 mėnesiai
6Elizabeth OlsenSusitikimas R 2015 m. Gegužės mėn2015 m. Rugsėjo mėn4 mėnesiai
5Laros milteliaiSusitikimas R 2013 m. Liepos mėn2013 m. Liepos mėn-
4Jane ArthySantykiai2013 m. Liepos mėn2013 m6 mėnesiai
3Jessica ChastainSusitikimas R 2013 m2013 m-
duKat DenningsSantykiai R 2010 m2010 m-
1Susannah FieldingSantykiai2009 m. Liepos mėn2011 m. Lapkričio mėn2 metai
Zawe Ashton #9

Zawe Ashton

2019 m

Zawe Ashton susitikinėja su Tomu Hiddlestonu ...[žiūrėti porą] Priyanka chopra #8Gandas

Priyanka chopra

2016 m

Tomas Hiddlestonas ir Priyanka Chopra yra atskiri ...[žiūrėti porą] Taylor Swift #7

Taylor Swift

2016 m

Tomas Hiddlestonas ir Tayloras Swiftas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Elizabeth Olsen #6Gandas

Elizabeth Olsen

2015 m

Tomas Hiddlestonas ir Elizabeth Olsen buvo gandai ...[žiūrėti porą] Laros milteliai #5Gandas

Laros milteliai

2013 m

Lara Pulver ir Tomas Hiddlestonas yra atskirti ...[žiūrėti porą] Jane Arthy #4

Jane Arthy

2013 m

Jane Arthy ir Tomas Hiddlestonas išsiskyrė 20 ...[žiūrėti porą] Jessica Chastain #3Gandas

Jessica Chastain

2013 m

Tomas Hiddlestonas ir Jessica Chastain yra atskirai ...[žiūrėti porą] Kat Dennings #duGandas

Kat Dennings

2010 m

Tomas Hiddlestonas ir Katas Denningsas yra atskirti ...[žiūrėti porą] Susannah Fielding #1

Susannah Fielding

2009 - 2011 m

Susannah Fielding ir Tomas Hiddlestonas atskirai ...[žiūrėti porą] #9

Zawe Ashton

2019 m

Zawe Ashton ir Tomas Hiddlestonas susitikinėja nuo 2019 m.



Santykiai 2 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas1%Amžius84%Suderinamumas 36% žiūrėti santykius #8

Priyanka chopra

2016 m. (Gandai)

Kalbama, kad Tomas Hiddlestonas 2016 m. Rugsėjo mėn. Prisijungė prie Priyanka Chopra.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas1%Aukštis73%Amžius98%Suderinamumas 58% žiūrėti santykius #7

Taylor Swift

2016 m

Tomas Hiddlestonas ir Tayloras Swiftas paskelbė 2016 m. Birželio – rugpjūčio mėn.

Santykiai 2 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas100%Aukštis55%Amžius69%Suderinamumas 81% žiūrėti santykius #6

Elizabeth Olsen

2015 m. (Gandai)

Kalbama, kad Tomas Hiddlestonas 2015 metų gegužę užmezgė ryšį su Elizabeth Olsen.

Santykiai 4 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas100%Aukštis73%Amžius69%Suderinamumas 86% žiūrėti santykius #5

Laros milteliai

2013 m. (Gandai)

Kalbama, kad Lara Pulver 2013 m. Liepos mėn. Prisijungė prie Tomo Hiddlestono.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis91%Amžius98%Suderinamumas 62% žiūrėti santykius #4

Jane Arthy

2013 m

Jane Arthy ir Tomas Hiddlestonas buvo nuo 2013 m. Liepos 8 d.

Santykiai 6 mėn žiūrėti santykius #3

Jessica Chastain

2013 m. (Gandai)

Kalbama, kad Tomas Hiddlestonas 2013 metais prisijungė prie Jessicos Chastain.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas100%Aukštis73%Amžius33%Suderinamumas 72% žiūrėti santykius #du

Kat Dennings

2010 m. (Gandai)

Kalbama, kad Tomas Hiddlestonas 2010-aisiais sujungė Katą Denningsą.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas80%Aukštis91%Amžius72%Suderinamumas 81% žiūrėti santykius #1

Susannah Fielding

2009 - 2011 m

Susannah Fielding ir Tom Hiddleston datuojami nuo 2009 m. Liepos mėn. Iki 2011 m. Lapkričio mėn.

Santykiai 2 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas100%Aukštis73%Amžius72%Suderinamumas 81% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Tomas Hiddlestonas40 VandenisAktorius
Anglų
Zawe Ashton36 VėžysAktorė
Britų
Priyanka chopra38 VėžysAktorė
Indėnas
Taylor Swift31 ŠaulysDainininkė
Amerikietis
Elizabeth Olsen32 VandenisAktorė
Amerikietis
Laros milteliai40 MergelėAktorė
Britų
Jane Arthy- Muzikos prodiuseris
Britų
Jessica Chastain44 AvinasAktorė
Amerikietis
Kat Dennings3. 4 DvyniaiAktorė
Amerikietis
Susannah Fielding35 DvyniaiAktorė
Britų

Nuotraukų galerija

Tomas Hiddlestonas - „Empire Magazine Pictorial“ [Jungtinės Valstijos] (2021 m. Birželio mėn.) Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas - EE Britanijos akademijos kino apdovanojimai 2021 m. - atvykimai Tomas Hiddlestonas ir Gugu Mbatha-Raw - Karališkojoje Alberto salėje už 2021 m. Britanijos akademijos kino apdovanojimus Londone

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Lokis2021 mLokisTelevizijos laida
Kas, jeigu...? (Televizijos serijos)2021 mLokisTelevizijos laida
Keršytojai: Pabaigos žaidimas2019 mLokisFilmas
Ankstyvasis žmogus2018 mLordas Nootas (balsas)Filmas
Keršytojai: Begalybės karas2018 mLokisFilmas
Pagrindinės ledi dalys2018 mTomas HiddlestonasTelevizijos laida
Toras: Ragnarokas2017 mLokisFilmas
Kongas: Kaukolės sala2017 mJamesas ConradasFilmas
„Naktinis vadovas“2016 mJonathanas Pine'asTelevizijos laida
Trolių medžiotojai: pasakos apie Arkadiją2016 mKanjigarasTelevizijos laida
Aukštaūgis2015 mRobertas LaingasFilmas
Pamačiau šviesą2015 mHankas WilliamsasFilmas
Crimson Peak2015 mThomas SharpeFilmas
WillShake2015 mDiktorius (balsas)Trumpas filmas
Ieškomiausi marionetai2014 mDidysis „Escapo“Filmas
Tik įsimylėjėliai liko gyvi2013 mAdomasFilmas
Thoras: Tamsusis pasaulis2013 mLokisFilmas
Paroda2013 mJamie MacmillanasFilmas
Iš tamsos2013 mPatinasTrumpas filmas
Keršytojai2012 mLokisFilmas
Laukiama draugo užklausos2012 mTomasTrumpas filmas
Pavėluotas2012 mVyrasTrumpas filmas
Toras2011 mLokisFilmas
Vidurnaktis Paryžiuje2011 mF. Scottas FitzgeraldasFilmas
Karo arklys2011 mKapitonas NichollsasFilmas
Giliai mėlyna jūra2011 mFredis PeidžasFilmas
Salynas2010 mEdvardasFilmas
Slapti Darvino sąsiuviniai2009 mCharlesas Darwinas (balsas)TV filmas
Mis Austen apgailestauja2008 mPonas Jonas PlumptreTV filmas
Valanderis2008 mMagnusas MartinssonasTelevizijos laida
Nesusiję2007 mOakleyFilmas
Cranfordas2007 mWilliamas BuxtonasTelevizijos laida
Galapagai2006 mCharlesas DarwinasTelevizijos laida
Priemiesčio susišaudymas2006 mBillas Hazledine'asTelevizijos laida
Viktorijos kryžiaus herojai2006 mKapitonas Johnas 'Jackas Randle'asTelevizijos laida
Gėdos švaistymas: Šekspyro ir jo sonetų paslaptis2005 mJohnas HallasTV filmas
Robotas viščiukas2005 mŽudikas robotas Nr. 1, Seuso pasakotojasTelevizijos laida
Susirinkusi audra2002 mRandolfas ČerčilisTV filmas
Šarvuotis2001 mToby SherrifmuirTelevizijos laida
Sąmokslas2001 mTelefono operatoriusTV filmas
Nicholas Nickleby gyvenimas ir nuotykiai2001 mViešpatieTV filmas
Šeimos vyrukas1999 mGrifo statulaTelevizijos laida
Žuvusysis1986 mChrisas VaughanasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Jessica Chastain ir Tomas HiddlestonasJessica Chastain
    • Crimson Peak
      2015 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Alison PillAlison Pill
    • Vidurnaktis Paryžiuje
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Birgitte Hjortas SørensenasBirgitte Hjort Sørensen
    • Nacionalinis teatras tiesiogiai
      2009 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Elisabeth MossElisabeth Moss
    • Aukštaūgis
      2015 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Elizabeth DebickiElizabeth debicki
    • „Naktinis vadovas“
      2016 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Elizabeth OlsenElizabeth Olsen
    • Pamačiau šviesą
      2015 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Imogenas PootsasImogen Poots
    • Mis Austen apgailestauja
      2008 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Maddie HassonMaddie Hasson
    • Pamačiau šviesą
      2015 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Mélanie ThierryMelanie Thierry
    • Tuščiavidurė karūna
      2012 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Mia WasikowskaMia Wasikowska
    • Crimson Peak
      2015 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Rachel WeiszRachel Weisz
    • Giliai mėlyna jūra
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Ruth WilsonRuth Wilson
    • Priemiesčio susišaudymas
      2006 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Tilda SwintonTilda Swinton
    • Tik įsimylėjėliai liko gyvi
      2013 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tomas Hiddlestonas ir Wrennas SchmidtasWrennas Schmidtas
    • Pamačiau šviesą
      2015 m
    [peržiūrėti suderinimą]
Daugiau Tomo Hiddlestono rungtynių ekrane Mažiau Tomo Hiddlestono rungtynių ekrane

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Emily Blunt
Emily Blunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Blunt naujienos, apkalbos, Emily Blunt nuotraukos, biografija, Emily Blunt vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Blunt santykių sąrašas. Emily Blunt pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Blunt santykių sąrašas.
Francoise'as Fabianas
Francoise'as Fabianas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Françoise Fabian naujienos, apkalbos, Françoise Fabian nuotraukos, biografija, Françoise Fabian vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Françoise'o Fabiano santykių sąrašas. Françoise Fabian pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Françoise Fabian santykių sąrašas.
Shante Broadus
Shante Broadus
2021 m. Gegužės 28 d. ... Shante Broadus naujienos, apkalbos, Shante Broadus nuotraukos, biografija, Shante Broadus vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Shante Broadus santykių sąrašas. Shante Broadus pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Shante Broadus santykių sąrašas.
Adrian Erlandsson ir Morrigan Hel
Adrian Erlandsson ir Morrigan Hel
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adriano Erlandssono ir Morrigan Hel nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Georgianne Walken
Georgianne Walken
2021 m. Gegužės 28 d. ... Georgianne Walken naujienos, apkalbos, Georgianne Walken nuotraukos, biografija, Georgianne Walken vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Georgianne Walken santykių sąrašas. Pažinčių su Georgianne Walken istorija, 2021 m., 2020 m., Georgianne Walken santykių sąrašas.
Claire Coffee ir Davidas Giuntoli
Claire Coffee ir Davidas Giuntoli
2021 m. Gegužės 28 d. ... Claire Coffee ir David Giuntoli nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sevinç Gursen Akyildiz
Sevinç Gursen Akyildiz
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sevinç Gürsen Akyildiz naujienos, apkalbos, Sevinç Gürsen Akyildiz nuotraukos, biografija, Sevinç Gürsen Akyildiz vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Sevinç Gürsen Akyildiz“ santykių sąrašas. Sevinç Gürsen Akyildiz pažinčių istorija, 2021, 2020, Sevinç Gürsen Akyildiz santykių sąrašas.