Pagrindinis Santykiai Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift Ilgas terminas10 vieta 0Amžius 31 metų Zodiakas Šaulys Santykiai iš viso 10

Su kuo ji dabar draugauja?

Taylor Swift ir Joe AlwynJoe Alwyn ir Taylor Swift palaiko ilgalaikius santykius nuo 2016 m. Rugsėjo 28 d. žiūrėti santykius

Santykiai

Taylor Swift palaikė santykius su Tomu Hiddlestonu(2016), Calvin Harris(2015 - 2016), Haris Stilius(2012 - 2013), Conoras Kennedy(2012), Jake'as Gyllenhaalas(2010 - 2011), Džonas Mejeris(2009 - 2010), Tayloras Lautneris(2009 m.), Džo Jonas(2008)ir Danielis Šarmanas(0001).

kiek metų yra fredu porų mergina

Apie

Taylor Swift yra 31 metų amerikiečių dainininkė. Gimusi Taylor Alison Swift 1989 m. Gruodžio 13 d. Vest Readinge (Pensilvanija, JAV), ji garsėja Tim McGraw, „Ašaros lašai ant mano gitaros“ karjeroje, kuri tęsiasi nuo 2006 m. Iki dabar ir nuo 2003 m. Jos zodiako ženklas yra Šaulys.



Tayloras Swiftas dalyvavo 15 ekrano rungtynių, įskaitant Justiną Gastoną Taylor Swift: Meilės istorija (2008), Tayloras Lautneris Valentino diena (2010), Claytonas Collinsas Taylor Swift: Timas McGrawas (2006), Dianna Agron Kaip aš sutikau tavo mamą (2005)ir Justinas Sandy Tayloras Swiftas: Paveikslėlis deginti (2008).

Taylor Swift yra šių sąrašų narys: „Emmy“ premijos laureatai, amerikiečių kino aktoriai ir amerikietės dainininkės.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Taylor Swift profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys102021 metai, 8 mėnesiai202 metai, 12 mėnesių2 mėnesiai, 1 diena
Iš viso102021 metai, 8 mėnesiai202 metai, 12 mėnesių2 mėnesiai, 1 diena

Išsami informacija

Pirmas vardasTeiloras
Antras vardasAlison
PavardėGreitas
Vardas, gimęsTaylor Alison Swift
Alternatyvus pavadinimasTay, T-Swizzle, Tay-Tay, Taylor Alison Swift, Taylor Swift, Nilsas Sjöbergas
Amžius31 metai
Gimtadienis1989 m. Gruodžio 13 d
Gimimo vietaVakarų Redingas, Pensilvanija, JAV
Aukštis5 '10' (178 cm)
Svoris54 kg (119 svarai)
StatytiLieknas
Akių spalvaMėlyna
Plaukų spalvaŠviesiaplaukis
Skiriamasis bruožasŠviesūs plaukai, raudonos lūpos
Zodiako ženklasŠaulys
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Vidurinė mokyklaHendersonvilio vidurinė mokykla
Okupacijos tekstasDainininkė ir dainų autorė, įrašų prodiuserė, gitaristė, aktorė
OkupacijaDainininkė
Reikalauti šlovėsTimas McGrawas, ašaros ant mano gitaros
Muzikos žanras (tekstas)Popas, Šalis, Šalis (ankstyvas), Rokas, Pop Rokas, Kantri Pop, Sint-Popas, folkloras, indie, alternatyva
Muzikos žanrasŠalis
Aktyvūs metai2004 – dabar, 2006 – dabar, 2003 – dabar
Muzikos stiliusŠiuolaikinė šalis, šalis-popas
Muzikos nuotaikaNuoširdžiausias, sentimentalus, šiltas, pertekęs, atspindintis, švelnus, saldus, žaismingas, malonus / geros nuotaikos, bauginamas
InstrumentasGitara, vokalas
Instrumentas (tekstas)Vokalas, gitara, bandža, fortepijonas, ukulelė, būgnai
Įrašo etiketė„Big Machine“, RCA, Respublika, UMG, „Taylor Swift Productions, Inc.“, „Taylor Swift Productions“
Susiję aktaiTimas McGrawas, Edas Sheeranas, Jackas Antonoffas, Aaronas Dessneris, Liz Rose, Bonas Iveras
Prekės ženklo patvirtinimas„Verizon Wireless“ mobiliosios muzikos kampanija (2007), (2010) TV reklama: „Sony“ skaitmeninė „Panorama“ kamera
Krūtinė (coliais)3. 4
Puodelio dydisĮ
Liemuo (coliais)24
Klubai (coliais)33
Oficialios svetainėshttp://taylorswift.com, twitter.com/taylorswift13, www.instagram.com/taylorswift, dmoztools.net/Arts/Music/Styles/C/Country/Bands_and_Artists/S/Swift%2C_Taylor/, www.allmovie.com / artist / taylor-swift-p612488, https://www.taylorswift.com/, www.taylorswift.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/taylor_swift
TėvasScott Swift
MotinaAndrea Finlay Swift
BrolisOstinas Sviftas
DraugasJaime King, Selena Gomez, Este Haim, Gigi Hadid, Lorde, Karlie Kloss, Ed Sheeran, Cara Delevingne, Sam Smith, Emma Stone, Lena Dunham, Hailee Steinfeld, Lily Aldridge, Martha Hunt, Ellie Goulding, Danielle Haim, Alana Haim, Nickas Jonas, Serayah, Justinas Timberlake'as, Bailee Madison, Hayley Williamsas, Ariana Grande, Ruby Rose'as, Blake'as Lively'as, Uzo Aduba, Dakota Johnson, Suki Waterhouse'as, Ryanas Reynoldsas
Asocijuoti žmonėsScottas Borchetta (etiketės prezidentas), Tree Paine (publicistas)
AugintiniaiMeredith Gray (katės patelė), Olivia Benson (katės patelė), Benjaminas Buttonas (katės patinas)
Mėgstamiausi filmaiMeilė iš tikrųjų [2003]
Mėgstamiausios TV laidosGrey anatomija [2005], „Teisė ir tvarka: specialus aukų skyrius“ [1999], „Draugai“ [1994], „Oranžinė yra nauja juoda“ [2013], CSI: nusikaltimų scenos tyrimas [2000]
Mėgstamiausios dainosKas daro tave gražiu “- viena kryptis
Mėgstamiausios vietosNiujorkas, Našvilis, Los Andželas
Mėgstamiausios spalvosGrynasis

Taylor Alison Swift (g. 1989 m. Gruodžio 13 d.) - JAV dainininkė ir dainų autorė. Jos pasakojimo lyrika, dažnai įkvepianti asmeninio gyvenimo, sulaukė plačių kritinių pagyrų ir žiniasklaidos dėmesio.

Daugiau apie Taylor Swift Mažiau apie Taylorą Swiftą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
10Joe AlwynSantykiai2016 m. Rugsėjo mėn2016 m. Rugsėjo mėn-
9Tomas HiddlestonasSantykiai2016 m. Birželis2016 rugpjūtis2 mėnesiai
8Calvin HarrisSantykiai2015 m. Vasario mėn2016 m. Gegužė1 metai
7Haris StiliusSantykiai2012 rugsėjo mėn2013 m. Sausis4 mėnesiai
6Conoras KennedySantykiai2012 liepos mėn2012 rugsėjo mėn2 mėnesiai
5Jake'as GyllenhaalasSantykiai2010 m. Gegužės mėn2011 m. Vasario mėn10 mėnesių
4Džonas MejerisSantykiai2009 m. Gruodžio mėn2010 m. Vasario mėn3 mėnesiai
3Tayloras LautnerisSantykiai2009 m. Rugsėjo mėn2009 m. Gruodžio mėn3 mėnesiai
duJoe jonasSantykiai2008 m. Birželis2008 m. Spalis4 mėnesiai
1Danielis ŠarmanasNežinoma R 00010001-
Joe Alwyn #10

Joe Alwyn

2016 m

Joe Alwyn ir Taylor Swift buvo vieniši ...[žiūrėti porą] Tomas Hiddlestonas #9

Tomas Hiddlestonas

2016 m

Tomas Hiddlestonas ir Tayloras Swiftas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Calvin Harris #8

Calvin Harris

2015 - 2016 m

Tayloras Swiftas ir Calvinas Harrisas išsiskyrė M ...[žiūrėti porą] Haris Stilius #7

Haris Stilius

2012 - 2013 m

Harry Stylesas ir Tayloras Swiftas išsiskyrė Ja ...[žiūrėti porą] Conoras Kennedy #6

Conoras Kennedy

2012 m

Conoras Kennedy ir Tayloras Swiftas išsiskyrė S ...[žiūrėti porą] Jake'as Gyllenhaalas #5

Jake'as Gyllenhaalas

2010 - 2011 m

Tayloras Swiftas ir Jake'as Gyllenhaalas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Džonas Mejeris #4

Džonas Mejeris

2009 - 2010 m

Tayloras Swiftas ir Johnas Mayeris išsiskyrė kovo mėn.[žiūrėti porą] Tayloras Lautneris #3

Tayloras Lautneris

2009 m

Tayloras Swiftas ir Tayloras Lautneris išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Joe jonas #du

Joe jonas

2008 m

Tayloras Swiftas ir Joe Jonas išsiskyrė spalio 2 dieną ...[žiūrėti porą] Danielis Šarmanas #1Gandas

Danielis Šarmanas

0001

Buvo gandai apie Danielį Sharmaną ir Taylorą Swiftą ...[žiūrėti porą] #10

Joe Alwyn

2016 m

Joe Alwyn ir Taylor Swift palaikė santykius nuo 2016 m. Rugsėjo iki 2016 m. Rugsėjo.

IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas1%Aukštis55%Amžius52%Suderinamumas 32% žiūrėti santykius #9

Tomas Hiddlestonas

2016 m

Tomas Hiddlestonas ir Tayloras Swiftas paskelbė 2016 m. Birželio – rugpjūčio mėn.



Santykiai 2 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas100%Aukštis55%Amžius69%Suderinamumas 81% žiūrėti santykius #8

Calvin Harris

2015 - 2016 m

Tayloras Swiftas ir Calvinas Harrisas nuo 2015 m. Kovo 6 d. Iki 2016 m. Gegužės mėn.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas40%Aukštis73%Amžius72%Suderinamumas 51% žiūrėti santykius #7

Haris Stilius

2012 - 2013 m

Harry Stylesas ir Tayloras Swiftas datuojami nuo 2012 m. Rugsėjo mėn. Iki 2013 m. Sausio mėn.

Santykiai 4 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis55%Amžius33%Suderinamumas 52% žiūrėti santykius #6

Conoras Kennedy

2012 m

Conoras Kennedy ir Tayloras Swiftas datuojamas 2012 m. Liepos – rugsėjo mėn.

Santykiai 2 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis55%Amžius33%Suderinamumas 47% žiūrėti santykius #5

Jake'as Gyllenhaalas

2010 - 2011 m

Tayloras Swiftas ir Jake'as Gyllenhaalas datuojami nuo 2010 m. Gegužės mėn. Iki 2011 m. Kovo mėn.

Santykiai 10 mėnesių IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas40%Aukštis55%Amžius69%Suderinamumas 66% žiūrėti santykius #4

Džonas Mejeris

2009 - 2010 m

Tayloras Swiftas ir Johnas Mayeris datuojami nuo 2009 m. Gruodžio mėn. Iki 2010 m. Kovo mėn.

Santykiai 3 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas1%Aukštis55%Amžius44%Suderinamumas penkiasdešimt% žiūrėti santykius #3

Tayloras Lautneris

2009 m

Taylor Swift ir Taylor Lautner datuotos 2009 m. Rugsėjo – gruodžio mėn.

Santykiai 3 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas40%Aukštis37%Amžius52%Suderinamumas 57% žiūrėti santykius #du

Joe jonas

2008 m

Taylor Swift ir Joe Jonas datuoti 2008 m. Birželio – spalio mėn.

Santykiai 4 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas1%Aukštis37%Amžius98%Suderinamumas 54% žiūrėti santykius #1

Danielis Šarmanas

0001 (gandas)

Kalbama, kad Danielis Sharmanas 0001-aisiais užsitikrino Taylorą Swiftą.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakas1%Aukštis55%Amžius84%Suderinamumas Keturi, penki% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Taylor Swift31 ŠaulysDainininkė
Amerikietis
Joe Alwyn30 žuvisAktorius
Anglų
Tomas Hiddlestonas40 VandenisAktorius
Anglų
Calvin Harris37 OžiaragisElektroninis muzikantas
Škotų
Haris Stilius27 VandenisDainininkė
Britų
Conoras Kennedy26 LiūtasBendruomenė
Amerikietis
Jake'as Gyllenhaalas40 ŠaulysAktorius
Amerikietis
Džonas Mejeris43 SvarstyklėsMuzikantas
Amerikietis
Tayloras Lautneris29 VandenisAktorius
Amerikietis
Joe jonas31 LiūtasDainininkė
Amerikietis
Danielis Šarmanas35 JautisAktorius
Britų

Nuotraukų galerija

Taylor Swift - oficiali diagramų kompanija (2021 m. Balandžio mėn.) Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift - socialinė žiniasklaida Taylor Swift - socialinė žiniasklaida Taylor Swift - socialinė žiniasklaida Taylor Swift - socialinė žiniasklaida Taylor Swift - socialinė žiniasklaida Taylor Swift - socialinė žiniasklaida Taylor Swift - socialinė žiniasklaida Taylor Swift - socialinė žiniasklaida Taylor Swift - socialinė žiniasklaida

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Katės2019 mBombalurinaFilmas
Dovanotojas2014 mRozmarinasFilmas
Lorax2012 mAudrey (balsas)Filmas
Nauja mergina2011 mElaineTelevizijos laida
Valentino diena2010 mFelicijaFilmas
2009 m. MTV kino apdovanojimai2009 m„Forks“ vidurinės mokyklos studentas - „Cold Open Skit“Televizijos laida
CSI: nusikaltimų scenos tyrimas2000 mHaley JonesTelevizijos laida

Ekrano atitikmenys

  • Justinas Gastonas ir Tayloras SwiftasJustinas Gastonas
    • Taylor Swift: Meilės istorija
      2008 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tayloras Lautneris ir Tayloras SwiftasTayloras Lautneris
    • Valentino diena
      2010 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tayloras Swiftas ir Claytonas CollinsasClaytonas Collinsas
    • Taylor Swift: Timas McGrawas
      2006 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Dianna AgronDianna Agron
    • Sveiki, Dolly!
      1969 m
    [Dar +1]
  • Taylor Swift ir Justinas SandyJustinas Sandy
    • Tayloras Swiftas: Paveikslėlis deginti
      2008 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Lucas TillLucas Till
    • Taylor Swift: Tu priklausai man
      2009 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Noah MillsNojus Millas
    • Taylor Swift: Mes niekada niekada nesusigrąžiname kartu
      2012 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Reeve CarneyReeve Carney
    • Tayloras Swiftas: Aš žinojau, kad tu turi problemų
      2012 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Scottas EastwoodasScottas Eastwoodas
    • Tayloras Swiftas: drąsiausi sapnai
      2015 m.
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Seanas OSeanas O'Pry'as
    • Taylor Swift: tuščia erdvė
      2014 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Stephenas CollettiStephenas Colletti
    • Taylor Swift: Baltasis arklys
      2008 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Tayloras Swiftas ir Tyleris HiltonasTaileris Hiltonas
    • Taylor Swift: Ašaros lašai ant mano gitaros
      2007 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Vladimiras PerrinasVladimiras Perrinas
    • Taylor Swift: vėl pradėk
      2012 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Taylor Swift ir Zachas GilfordasZachas Gilfordas
    • Taylor Swift: Mūsų
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Zacas Efronas ir Tayloras SwiftasZacas Efronas
    • Lorax
      2012 m
    [peržiūrėti suderinimą]
Daugiau Taylor Swift ekrano atitikmenų Mažiau Taylor Swift ekrano atitikmenų

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Billy Milleris
Billy Milleris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Billy Millerio naujienos, apkalbos, Billy Millerio nuotraukos, biografija, Billy Miller mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Billy Millerio santykių sąrašas. Billy Millerio pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Billy Millerio santykių sąrašas.
Helmuthas Sommeris
Helmuthas Sommeris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Helmuth Sommer naujienos, apkalbos, Helmuth Sommer nuotraukos, biografija, Helmuth Sommer mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Helmuth Sommer santykių sąrašas. Helmuth Sommer pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Helmuth Sommer santykių sąrašas.
Malinas Crepinas
Malinas Crepinas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Malin Crepin naujienos, apkalbos, Malin Crepin nuotraukos, biografija, Malin Crepin vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Malin Crepin santykių sąrašas. Malin Crepin pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Malin Crepin santykių sąrašas.
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Gareth Hunt ir ponia Amanda Hunt nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sophia Aliberti ir Yiannis Parios nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Emily Maynard Johnson
Emily Maynard Johnson
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Maynard Johnson naujienos, apkalbos, Emily Maynard Johnson nuotraukos, biografija, Emily Maynard Johnson vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Maynard Johnson santykių sąrašas. Emily Maynard Johnson pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Maynard Johnson santykių sąrašas.
Tiffany Mataras
Tiffany Mataras
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tiffany Mataras naujienos, apkalbos, Tiffany Mataras nuotraukos, biografija, Tiffany Mataras vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Tiffany Mataras santykių sąrašas. Pažinties su Tiffany Mataras istorija, 2021 m., 2020 m., Tiffany Mataras santykių sąrašas.