Pagrindinis Santykiai Lindsay Armaou

Lindsay Armaou

Lindsay Armaou VedęsAmžius 40 metų Zodiakas Šaulys Santykiai iš viso 2 Vaikai 1 vaikas

Su kuo ji dabar draugauja?

Indi Pahlas ir Lindsay Armaou buvo susituokę 5 metus nuo 2015 m. spalio mėn. žiūrėti santykius

Santykiai

Anksčiau Lindsay Armaou buvo ištekėjusi Lee Brennanas (2006 - 2012).

Apie

Lindsay Armaou yra 40 metų graikų dainininkė, gimusi 1980 m. Gruodžio 18 d. Atėnuose, Graikijoje. Jos zodiako ženklas yra Šaulys



Lindsay Armaou yra šių sąrašų narė: 1978 m., Žmonės iš Atėnų ir 1980 m.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Lindsay Armaou profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęsdu9 metai, 3 mėnesiai8 metai, 7 mėnesiai8 metai
Iš visodu9 metai, 3 mėnesiai8 metai, 7 mėnesiai8 metai

Išsami informacija

Pirmas vardasLindsay
Antras vardasGaukite Kristiną
PavardėArmaou
Vardas, gimęsLindsay Gael Christina Armaou
Alternatyvus pavadinimasLinds
Amžius40 metų
Gimtadienis1980 m. Gruodžio 18 d
Gimimo vietaAtėnai, Graikija
Aukštis5 '5' (165 cm)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasŠaulys
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėGraikų
Okupacijos tekstasDainininkė, dainų autorė, muzikantė, šokėja, aktorė
OkupacijaDainininkė
Muzikos žanras (tekstas)Pop
KilmėDublinas, Airija
Aktyvūs metai1997 – dabar, 1997–2002, 2009 – dabar
Instrumentas (tekstas)Vokalas, gitara, fortepijonas
Įrašo etiketėEpas, „Glowworm“
Susiję aktaiB * Raganius, 911, 'N sinchronizavimas, Kleitonas
Batų dydis8 (JAV), 40 (ES), 6,5 (JK), 250 (J)
Oficialios svetainėshttp://www.b-witched.com

Lindsay Gael Christian Elaine Armaou (graikų: Λίντσεϊ Αρμάου; g. 1978 m. Gruodžio 18 d.) - Graikijoje gimusi airių aktorė ir dainininkė. Ji geriausiai žinoma kaip mergaičių grupės „B * ragana“ narė ir už Georginos vaidmenį kriminaliniame trileryje „Dūmai“ (2014).



Daugiau apie Lindsay Armaou Mažiau apie Lindsay Armaou

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
duIndi pahlVedęs2012 mpateikti9 metai
1 Lee Brennanas Vedęs2004 m2012 m8 metai
#du

Indi pahl

2012 m

Indi Pahl ir Lindsay Armaou susituokė ...[žiūrėti porą] Lee Brennanas #1

Lee Brennanas

2004 - 2012 m

Lindsay Armaou ir Lee Brennan buvo išsiskyrę ...[žiūrėti porą] #du

Indi pahl

2012 m

Indi Pahl ir Lindsay Armaou buvo susituokę 5 metus. Jie susibūrė 3 metus po susibūrimo 2012 m., O susituokė 2015 m. Spalio mėn.

Santykiai 9 metai Vaikai 1 vaikas žiūrėti santykius #1

Lee Brennanas

2004 - 2012 m

Lindsay Armaou ir Lee Brennanas buvo susituokę 5 metus. Susirinkę 2004 m. Jie pasimatė dvejus metus ir susituokė 2006 m. Rugsėjo mėn.

Santykiai 8 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas100%Aukštis37%Amžius69%Suderinamumas 77% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Lindsay Armaou 40 ŠaulysDainininkė
Graikų
Indi pahl- Sutuoktinis
Lee Brennanas 47 SvarstyklėsDainininkė
Britų

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
Sofija HelenaMoteris2017 m4 metai Indi pahl

Nuotraukų galerija

Belaidis Belaidis Belaidis Lindsay Armaou Lindsay Armaou Lindsay Armaou Lindsay Armaou Lindsay Armaou Lindsay Armaou Lindsay Armaou Lindsay Armaou Lindsay Armaou

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Daisy2016 mSoniaTrumpas filmas
Pabėgimas į pergalę2016 mLindsayTrumpas filmas
„Camberwell Beauty“2015 mAnabelėFilmas
Dūmai2014 mGeorginaFilmas
Belaidis2014 mRebecca McCarthyTelevizijos laida
Siūlai2013 mMerginaTrumpas filmas
Išgelbėti mane2013 mElenaTrumpas filmas

Diskusijos

Redaktoriaus Pasirinkimas

Šiuo metu geriausi vaizdai „K-Pop“
Šiuo metu geriausi vaizdai „K-Pop“
Mes klasifikuojame dabartinius stabus su geriausiais „Kpop“ vaizdais. Šiame vaizdinių narių sąraše yra populiariausi šio laiko stabai ir tik ...
Jimi Hendrix ir Faye Pridgeon
Jimi Hendrix ir Faye Pridgeon
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jimi Hendrix ir Faye Pridgeon nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Jane Taylor
Jane Taylor
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jane Taylor naujienos, apkalbos, Jane Taylor nuotraukos, biografija, Jane Taylor vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jane Taylor santykių sąrašas. Jane Taylor pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Jane Taylor santykių sąrašas.
Kas yra garsiausias Charlie / Charlesas / Chuckas pasaulyje?
Kas yra garsiausias Charlie / Charlesas / Chuckas pasaulyje?
Apie kiek garsenybių, pavadintų Čarliu ar Čarlzu, galite pagalvoti? Na, jei jūsų vardas yra Charlesas, esate geroje kompanijoje. Čia yra mūsų populiariausių ...
Krista Ayne
Krista Ayne
2021 m. Gegužės 28 d. ... Krista Ayne naujienos, apkalbos, Krista Ayne nuotraukos, biografija, Krista Ayne vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Krista Ayne santykių sąrašas. Krista Ayne pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Krista Ayne santykių sąrašas.
Geriausios televizijos laidos Las Vegase
Geriausios televizijos laidos Las Vegase
Jei jums patinka laukinių laikų ir keistų akimirkų galimybė, laikykite save laimingu, nes Las Vegasas yra labai populiari televizijos serialų vieta.
Tawny Moyer
Tawny Moyer
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tawny Moyer naujienos, apkalbos, Tawny Moyer nuotraukos, biografija, Tawny Moyer vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Tawny Moyer santykių sąrašas. Tawny Moyer pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Tawny Moyerio santykių sąrašas.