Pagrindinis Santykiai Jenny Slate

Jenny Slate

Jūsų Horoskopas Rytojui

Jenny Slate Susižadėjęs504 vieta dvidešimtAmžius 39 metų Zodiakas Avinas Santykiai iš viso 4 Vaikai 1 vaikas

Su kuo ji dabar susitikinėja?

Jenny Slate ir Benas ShattuckasBenas Shattuckas ir Jenny Slate susižadėjo 2019 m. rugsėjo 8 d. žiūrėti santykius

Santykiai

Anksčiau Jenny Slate buvo ištekėjusi Dekanas Fleischeris-Campas (2012 - 2016).








Jenny Slate palaikė santykius su Chrisu Evansu(2016 - 2018 m.).



Jenny Slate teko susidurti su Jonu Hammu(2017 m.).






Apie

Jenny Slate yra 39 metų amerikiečių aktorė. Gimusi Jenny Sarah Slate 1982 m. Kovo 25 d. Miltone, MA, JAV, ji garsėja „Saturday Night Live“. Jos zodiako ženklas yra Avinas.



Jenny Slate dalyvavo 4 ekranuose, įskaitant Chrisą Evansą Gabus (2017 m.), Džeikas Lacy į Akivaizdus vaikas (2014), Johnas Mulaney į Didelė burna (2017 m.)ir Joshas Lawsonas Melo namai (2012).

Jenny Slate yra šių sąrašų narė: Amerikos kino aktoriai, Amerikos moterų dainininkės ir Amerikos televizijos aktoriai.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Jenny Slate profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs14 metai--
Susižadėjęs12 metai, 4 mėnesiai--
Pažintys11 metai, 11 mėnesių--
Susitikimas14 metai, 4 mėnesiai--
Iš viso44 metai, 4 mėnesiai3 metai, 2 mėnesiai1 metai, 11 mėnesių

Išsami informacija

Pirmas vardasJenny
PavardėŠiferis
Vardas, gimęsJenny Sarah Slate
Alternatyvus pavadinimasJar
Amžius39 metai
Gimtadienis1982 m. Kovo 25 d
Gimimo vietaMiltonas, MA, JAV
Aukštis5 '4' (163 cm)
Svoris55 kg (121 svaras)
StatytiVidutinis
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasAvinas
SeksualumasTiesiai
ReligijaŽydas
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Vidurinė mokyklaMiltono akademija
UniversitetasKolumbijos universitetas
Okupacijos tekstasAktorė, komikė, rašytoja, balso artistė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovėsŠeštadienio vakaras gyvai
Aktyvūs metai2005 – dabar
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)William Morris Endeavour (LA), „Brillstein Entertainment Partners“ (LA), 3 „Arts Entertainment“ (LA)
Krūtinė (coliais)3. 4
Puodelio dydisC
Liemuo (coliais)24
Klubai (coliais)3. 4
Drabužių dydis4
Batų dydis7
Oficialios svetainėswww.instagram.com/jennyslate/?hl=lt, twitter.com/jennyslate, www.thejennyslate.com/, www.behindthevoiceactors.com/Jenny-Slate/

Jenny Sarah Slate (g. 1982 m. Kovo 25 d.) - amerikiečių aktorė, komikė ir autorė. Gimusi ir augusi Miltone, Masačusetso valstijoje, Slate mokėsi Miltono akademijoje ir studijavo literatūrą Kolumbijos universitete, kur įsitraukė į improvizacijos ir komedijos sceną. Po ankstyvo vaidinimo ir stand-up vaidmenų televizijoje, Slate pelnė pripažinimą už savo įvairius pasirodymus Niujorke ir už bendrą trumpametražių filmų ir knygų serijos vaikams „Marcel the Shell with Shoes“ kūrimą, rašymą ir prodiusavimą (nuo 2010 iki dabar). ) ir tapo žinomas pagrindinei auditorijai pasirodžius kaip aktorius 35-ajame „Saturday Night Live“ sezone (2009–2010). Išskirtinis jos balsas jai suteikė Tammy Larseno vaidmenį kritikų įvertintame animaciniame sitcome „Bobo mėsainiai“ (nuo 2012 m. Iki dabar), ir ji sulaukė tolesnio pripažinimo už Mona-Lisa Saperstein pasikartojančius vaidmenis NBC komedijos televizijos seriale „Parkai ir poilsis“ (2013–2015). ), Sarah Guggenheim „Showtime“ komedijų seriale „Melo namai“ (2013–2015) ir eskizinis komedijų serialas „Kroll Show“ (2013–2015).

Daugiau apie Jenny Slate Mažiau apie Jenny Slate

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
4Benas ShattuckasSantykiai2019 m. Sausispateikti2 metai
3Jon HammSusitikimas2017 m2017 m-
duChrisas EvansasSantykiai2016 m. Balandžio mėn2018 m. Vasario mėn1 metai
1 Dekanas Fleischeris-Campas Vedęs2012 m2016 m4 metai
Benas Shattuckas #4

Benas Shattuckas

2019 m

Benas Shattuckas ir Jenny Slate'as susižadėjo ...[žiūrėti porą] Jon Hamm #3

Jon Hamm

2017 m

Jenny Slate ir Jon Hamm yra atskirti ...[žiūrėti porą] Chrisas Evansas #du

Chrisas Evansas

2016 - 2018 m

Jenny Slate ir Chrisas Evansas išsiskyrė kovo mėn.[žiūrėti porą] Dekanas Fleischeris-Campas #1

Dekanas Fleischeris-Campas

2012 - 2016 m

Deanas Fleischeris-Campas ir Jenny Slate'as išsiskyrė ...[žiūrėti porą] #4

Benas Shattuckas

2019 m

Benas Shattuckas ir Jenny Slate'as susižadėjo vienerius metus nuo sužadėtuvių 2019 m. Rugsėjo 8 d.

kas yra Billo Maherio mergina
Santykiai 2 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas80%Aukštis19%Amžius84%Suderinamumas 71% Vaikai 1 vaikas žiūrėti santykius #3

Jon Hamm

2017 m

Jenny Slate ir Jon Hamm susidūrė 2017 m.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas80%Aukštis73%Amžius44%Suderinamumas 64% žiūrėti santykius #du

Chrisas Evansas

2016 - 2018 m

Jenny Slate ir Chrisas Evansas nuo 2016 m. Balandžio mėn. Iki 2018 m. Kovo mėn.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas1%kinų zodiakas1%Aukštis73%Amžius98%Suderinamumas 43% žiūrėti santykius #1

Dekanas Fleischeris-Campas

2012 - 2016 m

Deanas Fleischeris-Campas ir Jenny Slate buvo susituokę nuo 2012 m. Rugsėjo iki 2016 m. (3 metai).

Santykiai 4 metai žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Jenny Slate 39 AvinasAktorė
Amerikietis
Benas Shattuckas37 AvinasRašytojas
Jon Hammpenkiasdešimt žuvisAktorius
Amerikietis
Chrisas Evansas39 DvyniaiAktorius
Amerikietis
Dekanas Fleischeris-Campas - direktorius
Amerikietis

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
Ida LupinMoteris2020 m. Gruodžio mėn5 mėn Benas Shattuckas

Nuotraukų galerija

Slaptas naminių gyvūnėlių gyvenimas 2 - Jenny Slate „Lorax“ - Jenny Slate „Lorax“ - Jenny Slate Jon Hamm ir Jenny Slate Jon Hamm ir Jenny Slate Jon Hamm ir Jenny Slate Jon Hamm ir Jenny Slate Jenny Slate - 2020 m. Kritikų pasirinkimo apdovanojimai Santa Monikoje Jenny Slate - 2020 m. Kritikų pasirinkimo apdovanojimai Santa Monikoje Jenny Slate - 2020 m. Kritikų pasirinkimo apdovanojimai Santa Monikoje Jenny Slate ir Benas Shattuckas Dovanotas (2017)

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Skrynia ir Aardvarkas2021 mMitzy (balsas)Filmas
Didžioji šiaurė2021 mJudy TobinTelevizijos laida
Ant akmenų2020 mVanessaFilmas
Slaptas naminių gyvūnėlių gyvenimas 22019 mGidget (balsas)Filmas
Saulėta naktis2019 mPrancūzų kalbaFilmas
Neteisėta brolių basų patirtis2019 mStacyTrumpas filmas
Venom2018 mDr. Dora sijonasFilmas
Viešbutis „Artemis“2018 mMorganasFilmas
Lėlių kūdikiai2018 mPanelė auklė, ponia AuklėTelevizijos laida
Aardvark2017 mEmily MilburtonFilmas
Niekingas aš 32017 mValerie Da Vinci (balsas)Filmas
„LEGO Batman“ filmas2017 mHarley Quinn (balsas)Filmas
Gabus2017 mBonnieFilmas
Polkos karalius2017 mMarla LewanFilmas
Stacionarusis telefonas2017 mDienosFilmas
Draugas detektyvas2017 mDžeinėTelevizijos laida
Didelė burna2017 mVeidrodis Missy, Missy Foreman-Greenwaldas, VickyTelevizijos laida
„Žvaigždė v blogio jėgos“: 360 ° tarpdimensinė valkata2017 mPonyhead (balsas)Trumpas filmas
Zootopija2016 mBellwether (balsas)Filmas
Slaptas naminių gyvūnėlių gyvenimas2016 mGidget (balsas)Filmas
Smegenys ant ugnies2016 mMargoFilmas
Mano aklas brolis2016 mRožėFilmas
Ledi Dynamite2016 mKaren Grisham (gyvenimo trenerė), Karen Grisham gyvenimo trenerėTelevizijos laida
Elena iš „Avalor“2016 mCahuTelevizijos laida
Joshy2016 mJodiFilmas
Gyvūnai.2016 mGyvatėTelevizijos laida
Zoolander: super modelis2016 mNani (balsas)TV filmas
Žvaigždė prieš blogio jėgas2015 m.Pony Head, PonyheadTelevizijos laida
Kasimas ugniai2015 m.Jogos poraFilmas
Benamių diena2015 m.Televizijos laida
Šventinis sveikinimas2015 m.Gidget (balsas)Trumpas filmas
Ilgiausia savaitė2014 mJocelyn # 1Filmas
Akivaizdus vaikas2014 mMoterisFilmas
Vedęs2014 mJessTelevizijos laida
9 bučiniai2014 mMoteris vežime Nr. 1Trumpas filmas
Marselio kriauklė su batais, trys2014 mMarselisTrumpas filmas
„Kroll Show“2013 mDenise, Liz B., Ruth Diamond PhillipsTelevizijos laida
Super linksma naktis2013 mHelen-AliceTelevizijos laida
Sveikos damos2013 mAmelija gordonTelevizijos laida
Brooklyn Devyni-Devyni2013 mBiancaTelevizijos laida
Clarence2013 mBeatričė, „Cookie Mama“ kasininkė, PipiTelevizijos laida
Kotryna2013 mKotrynaFilmas
B * tch2013 mMolly HornerTrumpas filmas
Kotryna2013 mKotrynaTrumpas filmas
Sutraiškyti2013 mDraugas, moliūgas, pardavėjasTrumpas filmas
Tai reiškia karą2012 mEmilyFilmas
Merginos2012 mTally SchifrinTelevizijos laida
Melo namai2012 mSarah, Sarah GuggenheimTelevizijos laida
Lorax2012 mTedo mama (balsas)Filmas
Bobo mėsainiai2011 m8-os klasės mergaitė, vaikas Nr. 3, TammyTelevizijos laida
Alvinas ir burundukai: sudaužyti2011 mZojaFilmas
Marselio kriauklė su batais, du2011 mMarselisTrumpas filmas
Auganti viltis2010 mJoanTelevizijos laida
Nuotykių metas2010 mMedininkės vedlysTelevizijos laida
Bjaurieji amerikiečiai2010 mJaclynTelevizijos laida
Marselio kriauklė su batais2010 mMarselis (balsas)Trumpas filmas
Svarbūs dalykai su Demetri Martin2009 mNuotakaTelevizijos laida
Mirtinai nuobodu2009 mŽvaigždėTelevizijos laida
Vėlai su Jimmy Fallonu2009 mJenny PuslapisTelevizijos laida
Parkai ir poilsis2009 mMona LizaTelevizijos laida
Broliai2009 mAnnetteTelevizijos laida
Akivaizdus vaikas2009 mMoterisTrumpas filmas
Baltiausi vaikai žino2007 mTrevoro dataTelevizijos laida
Sąžiningumas2007 mMerginaTelevizijos laida
Alkanas2005 mDiržų veržiklių narysTelevizijos laida
Simpsonai1989 mPiper PaisleyTelevizijos laida
Šeštadienio vakaras gyvai1975 mHoda Kotb, Lady Gaga, įvairiosTelevizijos laida
Aš noriu tavęs atgalEmaFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

Diskusijos






Įdomios Straipsniai

Kompensacija Už Zodiako Ženklą
C Corserys Celobys

Sužinokite „Zodiac Sign“ Suderinamumą

Redaktoriaus Pasirinkimas

Eleni Tsolaki
Eleni Tsolaki
2021 m. Gegužės 28 d. ... Eleni Tsolaki naujienos, paskalos, Eleni Tsolaki nuotraukos, biografija, Eleni Tsolaki vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Eleni Tsolaki santykių sąrašas. Eleni Tsolaki pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Eleni Tsolaki santykių sąrašas.
Balsavimas: Kas yra geriausias mergaičių dienos narys?
Balsavimas: Kas yra geriausias mergaičių dienos narys?
Kiekvienas „K-Pop“ gerbėjas žino, kas yra jų mėgstamiausias mergaičių dienos narys, bet kas yra geriausias mergaičių dienos narys? Keturių dalių merginų grupė iš „Dream“ ...
Bismarckas Barreto Faria
Bismarckas Barreto Faria
2021 m. Gegužės 28 d. ... Bismarck Barreto Faria naujienos, apkalbos, Bismarck Barreto Faria nuotraukos, biografija, Bismarck Barreto Faria mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Bismarcko Barreto Faria santykių sąrašas. Bismarcko Barreto Faria pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Bismarcko Barreto Faria santykių sąrašas.
Tomoko Kawakami
Tomoko Kawakami
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tomoko Kawakami naujienos, apkalbos, Tomoko Kawakami nuotraukos, biografija, Tomoko Kawakami vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Tomoko Kawakami santykių sąrašas. Tomoko Kawakami pažinčių istorija, 2021, 2020, Tomoko Kawakami santykių sąrašas.
Tomas Ellisas ir Lauren German
Tomas Ellisas ir Lauren German
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tom Ellis ir Lauren Vokiečių nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Nickas Castellanosas
Nickas Castellanosas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Nicko Castellanoso naujienos, apkalbos, Nicko Castellanoso nuotraukos, biografija, Nicko Castellanoso mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Nicko Castellanoso santykių sąrašas. Nicko Castellanoso pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Nicko Castellanoso santykių sąrašas.
Macaulay Culkin ir Jordan Lane Price
Macaulay Culkin ir Jordan Lane Price
2021 m. Gegužės 28 d. ... Macaulay Culkin ir Jordan Lane Price nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...