Pagrindinis Santykiai Didelis frankie

Didelis frankie

Didelis frankie6017 vieta -573Amžius 38 metų Zodiakas Vandenis Santykiai 3 iš viso

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, Frankie Grande galbūt yra vieniša.

Santykiai

Frankie Grande palaikė santykius su Danieliu Sinasohnu(2018 m.), Mike'as Pophisas(2018 m.)ir Tayte Hanson(2017 m.).



Apie

Frankie Grande yra 38 metų amerikiečių asmenybė. Gimęs Frankas Jamesas Michaelas Grande Marchione'as 1983 m. Sausio 24 d. Niujorke, Niujorke, JAV, garsėja Ariana Grande pusiau vyresniu broliu, didžiuoju broliu. Jo zodiako ženklas yra Vandenis.

Frankie Grande yra šių sąrašų narė: LGBT teisių aktyvistai iš JAV, Amerikos teatrų vadovai ir prodiuseriai bei 1983 m.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Frankie Grande profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys33 mėnesiai, 1 diena2 mėnesiai-
Iš viso33 mėnesiai, 1 diena2 mėnesiai-

Išsami informacija

Pirmas vardasFrankie
Antras vardasJamesas Michaelas
PavardėPuiki Marchione
Vardas, gimęsFrankas Jamesas Michaelas Grande Marchione'as
Alternatyvus pavadinimasFrankie J. Grande, Frankas Jamesas Michaelas Grande-Marchione, Frankie Grande
Amžius38 metai
Gimtadienis1983 m. Sausio 24 d
Gimimo vietaNiujorkas, Niujorkas, JAV
Aukštis5 '7' (170 cm)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaĮvairiaspalvis
Zodiako ženklasVandenis
SeksualumasGėjus
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasAktorius, dainininkas, šokėjas, prodiuseris, režisierius, „Youtuber“
OkupacijaAsmenybė
Reikalauti šlovėsPusiau vyresnis Arianos Grande brolis, didysis brolis
Aktyvūs metai2007-ieji
Oficialios svetainėstwitter.com/FrankieJGrande, http://frankiejgrande.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/frankie_grande
TėvasViktoras Marchione
MotinaJoan Grande
SesuoAriana Grande (pusiau sesuo)
DraugasElizabeth Gillies

Frankas Jamesas Michaelas Grande Marchione'as (g. 1983 m. Sausio 24 d.) Yra amerikiečių šokėjas, aktorius, dainininkas, prodiuseris, televizijos laidų vedėjas ir „YouTube“ asmenybė.

Daugiau apie Frankie Grande Mažiau apie Frankie Grande

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
3Danielis SinasohnasSantykiai2018 m. Rugsėjo mėn2018 m. Gruodžio mėn3 mėnesiai
duMike'as PophisasSantykiai2018 m. Rugsėjo mėn2018 m. Gruodžio mėn3 mėnesiai
1Tayte HansonSantykiai2017 m2017 m-
Danielis Sinasohnas #3

Danielis Sinasohnas

2018 m

Danielis Sinasohnas ir Frankie Grande išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Mike'as Pophisas #du

Mike'as Pophisas

2018 m

Mike'as Pophisas ir Frankie Grande'as išsiskyrė D ...[žiūrėti porą] Tayte Hanson #1

Tayte Hanson

2017 m

Tayte Hanson ir Frankie Grande yra atskirti ...[žiūrėti porą] #3

Danielis Sinasohnas

2018 m

Danielis Sinasohnas ir Frankie Grande datuojami 2018 m. Rugsėjo – gruodžio mėn.

Holly marie šukuoja vyrą Davidą Donoho
Santykiai 3 mėnesiai žiūrėti santykius #du

Mike'as Pophisas

2018 m

Mike'as Pophisas ir Frankie Grande'as datuojami 2018 m. Rugsėjo – gruodžio mėn.



Santykiai 3 mėnesiai žiūrėti santykius #1

Tayte Hanson

2017 m

Tayte Hanson ir Frankie Grande santykiai vyko nuo 2017 iki 2017 m.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakas1%Amžius69%Suderinamumas 28% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Didelis frankie38 VandenisAsmenybė
Amerikietis
Danielis Sinasohnas- Aktorius
Mike'as Pophisas- Sutuoktinis
Tayte Hanson31 MergelėPorno žvaigždė
Amerikietis

Nuotraukų galerija

„Juros periodo pasaulis: kritusi karalystė“ (2018) Frankie Grande dalyvauja 2016 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimuose Madisono aikštės sode 2016 m. Rugpjūčio 28 d. Niujorke Frankie Grande dalyvauja 2016 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimuose Madisono aikštės sode 2016 m. Rugpjūčio 28 d. Niujorke Frankie Grande dalyvauja 2016 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimuose Madisono aikštės sode 2016 m. Rugpjūčio 28 d. Niujorke Frankie Grande dalyvauja 2016 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimuose Madisono aikštės sode 2016 m. Rugpjūčio 28 d. Niujorke Frankie Grande dalyvauja 2016 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimuose Madisono aikštės sode 2016 m. Rugpjūčio 28 d. Niujorke Frankie Grande dalyvauja 2016 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimuose Madisono aikštės sode 2016 m. Rugpjūčio 28 d. Niujorke Frankie Grande dalyvauja 2016 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimuose Madisono aikštės sode 2016 m. Rugpjūčio 28 d. Niujorke Frankie Grande - 2015 m. Amerikos muzikos apdovanojimai Frankie Grande - 2015 m. Amerikos muzikos apdovanojimų renginys Pauley Perrette ir Frankie Grande - 2015 m. „Streamy“ apdovanojimai „Chelsea Briggs“ ir „Frankie Grande“ - 2015 m. „Streamy“ apdovanojimai

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Spree2020 mRičardas DvidešimtFilmas
Pavojaus jėga2020 mFrankiniTelevizijos laida
Žvaigždės namuose2020 mSavarankiškaiTelevizijos laida
„Holivudo akimirka namuose“ leidimas 2020-2020 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Tamrono salė2019 mSavarankiškaiTelevizijos laida
„Nickelodeon Kids Choice Awards 2019“ apdovanojimai2019 mPatsTelevizijos laida
Visą tai2019 mDidelis frankieTelevizijos laida
Top vienuolika2019 mSavarankiškaiTelevizijos laida
88-asis metinis Holivudo kalėdinis paradas2019 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Vaiko pavojaus nuotykiai2018 mFrankiniTelevizijos laida
2018 m. „Billboard“ muzikos apdovanojimai2018 mPatsTelevizijos laida
2018 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai2018 mPatsTelevizijos laida
Saldainių traiškymas2017 mPats - konkurso dalyvisTelevizijos laida
IMDb šou2017 mSavanorisTelevizijos laida
Vidiniai berniukai2017 mTailerisTelevizijos laida
„Style Code Live“2016 mPats 253 epizodai, 2016–2017 mTelevizijos laida
„Gay for Play Game Show“, kuriame vaidina RuPaulas2016 mPats - komisijos narysTelevizijos laida
Neapykantos grįžti!2016 mDidelis frankieTelevizijos laida
2016 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai2016 mPatsTelevizijos laida
Amerikos muzikos apdovanojimai 2016 m2016 mSavarankiškaiTelevizijos laida
57-osios metinės „Grammy“ premijos2015 mPatsTelevizijos laida
„Nickelodeon Kids Choice Awards 2015“ apdovanojimai2015 mPatsTelevizijos laida
Šeštadienio šou2015 mPatsTelevizijos laida
„Broadway.com“ #LiveatFive2015 mSavarankiškaiTelevizijos laida
„Tonight Show“, kuriame vaidina Jimmy Fallonas2014 mSavarankiška auditorijaTelevizijos laida
Henry Danger2014 mFrankiniTelevizijos laida
Labas rytas Britanija2014 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Ei, Qween!2014 mPatsTelevizijos laida
Amerikos muzikos apdovanojimai 2014 m2014 mPatsFilmas
Amerikos muzikos apdovanojimai 2014 m2014 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Gerai! Televizorius2013 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Didžiojo brolio bitas šone2011 mPatsTelevizijos laida
Alexis Joy VIP prieiga2011 mPatsTelevizijos laida
„RuPaul“ „Drag Race“ lenktynės: neatpažinta!2010 mPats - ypatingasis svečiasTelevizijos laida
Pokalbis2010 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Prieiga kasdien2010 mSavarankiškaiTelevizijos laida
HLN naujienos dabar2010 mSavęs svečiasTelevizijos laida
„RuPaul“ vilkimo lenktynės2009 mSavarankiškas svečiasTelevizijos laida
Žiūrėkite, kas vyksta: tiesiogiai2009 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Geriausias Amerikos šokių kolektyvas2008 mPats - teisėjasTelevizijos laida
„Mados naujienos“ tiesiogiai2004 mPatsTelevizijos laida
Garsenybių didysis brolis2001 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Didysis brolis2000 mKonkursantasTelevizijos laida
PIX 11 Ryto naujienos2000 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Prisijunkite prie Holivudodevyniolika devyniasdešimt šešiPatsTelevizijos laida
Papildomai su Billy Bushu1994 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Pakistano aktorės Sana Fakhar Ryto naujienos1991 mPatsTelevizijos laida
Laba diena Niujorkas1988 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Pramogos šį vakarądevyniolika aštuoniasdešimt vienasSavarankiškaiTelevizijos laida
„ABC News Nightline“1980 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Labas rytas Amerika1975 mSavęs svečiasTelevizijos laida
Kaina tinkama1972 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Ricas Ocasekas
Ricas Ocasekas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Rico Ocaseko naujienos, apkalbos, Rico Ocaseko nuotraukos, biografija, Rico Ocaseko mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Rico Ocaseko santykių sąrašas. Rico Ocaseko pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Rico Ocaseko santykių sąrašas.
Björkas
Björkas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Björko naujienos, apkalbos, Björko nuotraukos, biografija, Björko vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Björko santykių sąrašas. Björko pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Björko santykių sąrašas.
Sūnus Heungas-Minas
Sūnus Heungas-Minas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Son Heung-Min naujienos, paskalos, Son Heung-Min nuotraukos, biografija, Son Heung-Min merginų sąrašas 2016. Santykių istorija. Sūnaus Heungo-Mino santykių sąrašas. Son Heung-Min pažinčių istorija, 2021, 2020, Son Heung-Min santykių sąrašas.
Toni D'Alto
Toni D'Alto
2021 m. Gegužės 28 d. ... Toni D'Alto naujienos, apkalbos, Toni D'Alto nuotraukos, biografija, Toni D'Alto vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Toni D'Alto santykių sąrašas. Toni D'Alto pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Toni D'Alto santykių sąrašas.
Geriausi Čikagos reperiai
Geriausi Čikagos reperiai
Šiais laikais galvodamas apie Čikagos reperius, pirmiausia pirmiausia pagalvoji apie Kanye Westą. Kol jis ateina iš Vėjuoto miesto, be galo garsus ir ...
Ariadna Gil ir Davidas Trueba
Ariadna Gil ir Davidas Trueba
2021 m. Gegužės 28 d. ... Ariadnos Gil ir Deivido Truebos nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Carin van der Donk
Carin van der Donk
2021 m. Gegužės 28 d. ... Carin van der Donk naujienos, apkalbos, Carin van der Donk nuotraukos, biografija, Carin van der Donk vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Carin van der Donk santykių sąrašas. Carin van der Donk pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Carin van der Donk santykių sąrašas.