Pagrindinis Santykiai Jeremy Allenas White'as

Jeremy Allenas White'as

Jeremy Allenas White'as Vedęs1922 m. Reitingas 1540 mAmžius 30 metų Zodiakas Vandenis Santykiai 2 iš viso Vaikai 2 vaikai

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Jeremy Allenas White'as ir Addisonas TimlinasJeremy Allenas White'as ir Addisonas Timlinas yra vedę vienerius metus nuo 2019 m. Spalio 18 d. žiūrėti santykius

Santykiai

Jeremy Allenas White'as palaikė santykius su Emma Greenwell(2011 - 2017).

Apie

Jeremy Allenas White'as yra 30 metų amerikiečių aktorius. Gimęs 1991 m. Vasario 18 d. Brukline, Niujorke, Niujorke, JAV, jis garsėja begėdžiu. Jo zodiako ženklas yra Vandenis.



Jeremy Allenas White'as dalyvavo 6 ekranuose, įskaitant Emma Greenwell Gėdingas (2011 m.), Jane Levy Gėdingas (2011 m.), Laura Wiggins Gėdingas (2011 m.), Nichole O'Connor Gėdingas (2011 m.)ir Ruby Modine Gėdingas (2011 m.).

Owenas Wilsonas pasimatyme

Jeremy Allenas White'as yra šių sąrašų narys: Amerikos kino aktoriai, Amerikos televizijos aktoriai ir Žmonės iš Bruklino.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Jeremy Alleno White profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs11 metai, 7 mėnesiai--
Pažintys15 metai, 7 mėnesiai--
Iš visodu5 metai, 7 mėnesiai3 metai, 7 mėnesiai1 metai, 7 mėnesiai

Išsami informacija

Pirmas vardasJeremy
Antras vardasViskas
PavardėBalta
Vardas, gimęsJeremy Allenas White'as
Amžius30 metų
Gimtadienis1991 m. Vasario 18 d
Gimimo vietaBruklinas, Niujorkas, Niujorkas, JAV
Aukštis5 '7' (170 cm)
StatytiVidutinis
Akių spalvaMėlyna
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasVandenis
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasAktorius
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsGėdingas
Aktyvūs metai2006 – dabar

Jeremy Allenas White'as (g. 1991 m. Vasario 17 d.) - amerikiečių kino ir televizijos aktorius. Jis geriausiai žinomas grodamas Phillipą „Lip“ Gallagherį „Showtime“ dramatiškame seriale „Gėdingas“.

Daugiau apie Jeremy Alleną White'ą Mažiau apie Jeremy Alleną White'ą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
duAdisonas TimlinasVedęs2019 m. Spalispateikti1 metai
1Emma GreenwellSantykiai2011 m. Spalio mėn2017 m. Gegužės mėn5 metai
Adisonas Timlinas #du

Adisonas Timlinas

2019 m

Jeremy Allenas White'as ir Addisonas Timlinas ...[žiūrėti porą] Emma Greenwell #1

Emma Greenwell

2011 - 2017 m

Emma Greenwell ir Jeremy Allenas White'as ...[žiūrėti porą] #du

Adisonas Timlinas

2019 m

Jeremy Allenas White'as ir Addisonas Timlinas susituokę 1 metus. Jie susitikinėjo vienerius metus po susitikimo 2019 m. Spalio mėn. Po 6 mėnesių sužadėtuvių jie susituokė 2019 m. Spalio 18 d.

daryl salė vedė amandą aspinall
Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas80%Aukštis73%Amžius98%Suderinamumas 78% Vaikai 2 vaikai žiūrėti santykius #1

Emma Greenwell

2011 - 2017 m

Emma Greenwell ir Jeremy Allen White datuojamos nuo 2011 m. Spalio mėn. Iki 2017 m. Gegužės mėn.



Santykiai 5 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas1%Aukštis55%Amžius52%Suderinamumas 32% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Jeremy Allenas White'as30 VandenisAktorius
Amerikietis
Adisonas Timlinas29 VėžysAktorė
Amerikietis
Emma Greenwell32 OžiaragisAktorė
Amerikietis

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
Tūkstantis BillieMoteris2018 m. Spalio 20 d2 metai Adisonas Timlinas
Doloresas laukinisMoteris2020 m. Gruodžio 12 d5 mėn Adisonas Timlinas

Nuotraukų galerija

Begėdis plakatas, 7 sezonas (2016) Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as Jeremy Allenas White'as

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Viena ir fantomai2020 mFredisFilmas
Nuoma2020 mJoshFilmas
Gimtadienio tortas2020 mTomasFilmas
Po visko2018 mElliotasFilmas
Grįžti namo2018 mJosephas ShrierisTelevizijos laida
Rugiagėlė2018 mKaušasTrumpas filmas
Dangaus2017 mTrumpas filmas
Gaudau tave2017 mBenasTrumpas filmas
Jūs negalite laimėti2016 mŠypsosiFilmas
Apiplėšti mobą2014 mRobertas VynuogėFilmas
43 filmas2013 mKevinas (segmentas „Namų mokymas“)Filmas
Blogas posūkis blogiau2013 mBobisFilmas
Laikas2012 mGusasFilmas
Gėdingas2011 mLūpų, lūpų Gallagher, Phillip GallagherTelevizijos laida
Dvylika2010 mČarlisFilmas
Glorija ir Erikas2009 mErikasTrumpas filmas
Po mokyklos2008 mDave'as (kaip Jeremy White'as)Filmas
Ketvirtas2008 mRyanasTrumpas filmas
Gyvenimo greitis2007 mSammerasFilmas
Akvariumas2007 mDavidas (kaip Jeremy White'as)Trumpas filmas
Gražus Ohajas2006 mJaunasis Clive'as (kaip Jeremy White'as)Filmas
Teistumas2006 mJackas PhelpsasTelevizijos laida
Teisė ir tvarka: specialus aukų skyrius1999 mMichaelas ParisiTelevizijos laida
Įstatymas ir tvarka1990 mAndy Steel, JeremyTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Jeremy Allenas White'as ir Emma GreenwellEmma Greenwell
    • Gėdingas
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Jane Levy
    • Gėdingas
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Jeremy Allenas White'as ir Laura WigginsLaura Wiggins
    • Gėdingas
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Jeremy Allenas White'as ir Nichole O'ConnorNichole O'Connor
    • Gėdingas
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Jeremy Allenas White'as ir Ruby Modine'asRubinas Modinas
    • Gėdingas
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Jeremy Allenas White'as ir Sasha AlexanderSaša Aleksandras
    • Gėdingas
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

„Mac DeMarco“
„Mac DeMarco“
2021 m. Gegužės 28 d. ... „Mac DeMarco“ naujienos, apkalbos, „Mac DeMarco“ nuotraukos, biografija, „Mac DeMarco“ mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. „Mac DeMarco“ santykių sąrašas. „Mac DeMarco“ pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., „Mac DeMarco“ santykių sąrašas.
Pyperas Smithas
Pyperas Smithas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Pyper Smith naujienos, paskalos, Pyper Smith nuotraukos, biografija, Pyper Smith vaikinų sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Pyper Smith santykių sąrašas. Pažinčių su Pyper Smith istorija, 2021 m., 2020 m., Pypero Smitho santykių sąrašas.
Kit Harington
Kit Harington
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kitos Haringtono naujienos, apkalbos, Kitos Haringtono nuotraukos, biografija, Kitos Haringtono mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Kit Harington santykių sąrašas. Kit Harington pažinčių istorija, 2021, 2020, Kit Harington santykių sąrašas.
Emily Goodhand
Emily Goodhand
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Goodhand naujienos, apkalbos, Emily Goodhand nuotraukos, biografija, Emily Goodhand vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Goodhand santykių sąrašas. Emily Goodhand pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Goodhand santykių sąrašas.
Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“)
Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“)
2021 m. Gegužės 28 d. ... Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“) nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Liza Weil ir Paulas Adelstein
Liza Weil ir Paulas Adelstein
2021 m. Gegužės 28 d. ... Liza Weil ir Paul Adelstein nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Jedediah Bila
Jedediah Bila
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jedediah Bila naujienos, apkalbos, Jedediah Bila nuotraukos, biografija, Jedediah Bila vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jedediah Bila santykių sąrašas. Pažintys Jedediah Bila, 2021 m., 2020 m., Jedediah Bila santykių sąrašas.