Pagrindinis Santykiai Willas Estesas

Willas Estesas

Willas Estesas2817 vieta -2360Amžius 42 metų Zodiakas Svarstyklės Santykiai 3 iš viso

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, Willas Estesas galbūt yra vienišas.

kas dabar yra olandė

Santykiai

Willas Estesas palaikė santykius su Torrey DeVitto(2020–2021 m.), Mia Kang(2012)ir Vanessa Lengies(2002 - 2004).



Apie

Willas Estesas yra 42 metų amerikiečių aktorius. Gimęs Williamas Estesas Nipperis 1978 m. Spalio 21 d. Los Andžele, Kalifornijoje, jis garsėja „The New Lassie“. Jo zodiako ženklas yra Svarstyklės.

Willas Estesas dalyvavo 2 ekranuose, įskaitant Jodie Sweetin Pilnas namas (1987)ir Vanessa Ray Mėlynas kraujas (2010).

Willas Estesas yra šių sąrašų narys: aktoriai iš Kalifornijos, Amerikos televizijos aktoriai ir Amerikos vaikų aktoriai.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Willo Esteso profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys31 metai, 10 mėnesių1 metai2 mėnesiai
Iš viso31 metai, 10 mėnesių1 metai2 mėnesiai

Išsami informacija

Pirmas vardasValio
Antras vardasŠie
PavardėNipper
Vardas, gimęsWilliamas Estesas Nipperis
Amžius42 metai
Gimtadienis1978 m. Spalio 21 d
Gimimo vietaLos Andželas, Kalifornija
Aukštis5 '10½' (179 cm)
StatytiVidutinis
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasSvarstyklės
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
UniversitetasSanta Monikos koledžas, Santa Monika, Kalifornija
Okupacijos tekstasAktorius
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsNaujoji „Lassie“
Aktyvūs metai1984 – dabar
Oficialios svetainėshttp://www.willestes.com/
TėvasBillas Nipperis
MotinaMary Lu

Williamas Estesas Nipperis (g. 1978 m. Spalio 21 d.) - amerikiečių aktorius, žinomas dėl savo vaidmens CBS policijos dramoje „Mėlynieji kruvinai“, kaip Niujorko policijos departamento pareigūnas ir Tomo Sellecko vaidinamas jauniausias policijos komisaro sūnus Jamesonas „Jamie“ Reaganas. . Anksčiau jis vaidino kaip J.J. Pryor, NBC dramoje „Amerikos svajonės“.

Daugiau apie Vilį Estesą Mažiau apie Vilį Estesą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
3Torrey DeVittoSantykiai2020 m2021 m1 metai
duMia KangSantykiai2012 sausis2012 m. Vasario mėn2 mėnesiai
1Vanessa LengiesSantykiai2002 m. Gegužė2004 m. Vasario mėn1 metai
Torrey DeVitto #3

Torrey DeVitto

2020 - 2021 m

Torrey DeVitto ir Willas Estesas yra atskirti ...[žiūrėti porą] Mia Kang #du

Mia Kang

2012 m

Mia Kang ir Willas Estesas išsiskyrė 2012 m. Kovą ...[žiūrėti porą] Vanessa Lengies #1

Vanessa Lengies

2002 - 2004 m

Ar Estes ir Vanessa Lengies išsiskyrė M ...[žiūrėti porą] #3

Torrey DeVitto

2020 - 2021 m

Torrey DeVitto ir Willas Estesas palaikė santykius nuo 2020 iki 2021 m.



Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas1%Aukštis55%Amžius69%Suderinamumas 56% žiūrėti santykius #du

Mia Kang

2012 m

Mia Kang ir Willas Estesas datuojami 2012 m. Sausio – kovo mėn.

Santykiai 2 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakas40%Aukštis55%Amžius44%Suderinamumas Keturi, penki% žiūrėti santykius #1

Vanessa Lengies

2002 - 2004 m

Willas Estesas ir Vanessa Lengies datuojamos nuo 2002 m. Gegužės mėn. Iki 2004 m. Kovo mėn.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas1%Aukštis73%Amžius69%Suderinamumas 41 proc. žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Willas Estesas42 SvarstyklėsAktorius
Amerikietis
Torrey DeVitto36 DvyniaiAktorė
Amerikietis
Mia Kang32 žuvisModelis
Honkongietis
Vanessa Lengies35 VėžysAktorė
Kanadietis

Nuotraukų galerija

Willas Estesas - „Naujoji Lassie“ Willas Estesas - pilnas namas Willas Estesas Willas Estesas Willas Estesas Willas Estesas Willas Estesas Willas Estesas Willas Estesas Willas Estesas Willas Estesas Willas Estesas

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Pareigos linija2013 mPardavėjasFilmas
Tamsos riterio sugrįžimas2012 mPareigūnas Simonas JansenasFilmas
Baimės šešėlis2012 mMorganas Pierce'asTV filmas
Inkarai2012 mDilanasFilmas
Stebuklingasis slėnis2011 mJimmy DuvanteFilmas
Vidinio automatinio filmo projektas2011 mKanzasasFilmas
Mėlynas kraujas2010 mJamie ReaganasTelevizijos laida
Ne nuo tavęs2009 mBilly SweetzerFilmas
Angelai ir ugnis2009 mPlg. AndersonasTrumpas filmas
Vienuolikta valanda2008 mKevinas Pierce'asTelevizijos laida
Paprastame žvilgsnyje2008 mHenry Adamsas, Henry AtkinsasTelevizijos laida
Švaresnis2008 mTelevizijos laida
Valytuvai2008 mPee-Wee MachachiTV filmas
Pasaulio šviesa2007 mDžekas KerouacasTrumpas filmas
Vairavimas2005 mAronasTrumpas filmas
Nardymas iš Klazeno prieplaukos2005 mMike'as MayerisTV filmas
Reunjonas2005 mWillas MalloyTelevizijos laida
Labdara2004 mReperisTrumpas filmas
Gegužė2002 mChrisas, Adomo kambario draugasFilmas
Amerikos svajonės2002 mJJ PryorasTelevizijos laida
Naujasis Pietų uostas2001 mChrisasFilmas
Pažįstamas nepažįstamasis2001 mTedasTV filmas
Teroro traktas2000 mSeanas Goodwinas (segmentas „Ateik pas močiutę“)Filmas
U-5712000 mTriušisFilmas
Iki pasimatymo mano sapnuose2000 mBenasTV filmas
Bėglys2000 mJesse LarsonTelevizijos laida
„Blue Ridge“ kritimas1999 mTazFilmas
Teisė ir tvarka: specialus aukų skyrius1999 mAdamas HalderisTelevizijos laida
Kelly Kelly1998 mŠonas KellyTelevizijos laida
Meego1997 mKelionė ParkerTelevizijos laida
7-as dangusdevyniolika devyniasdešimt šešiAndrew NaylossasTelevizijos laida
Kaip pasidaryti amerikietišką antklodędevyniolika devyniasdešimt penkiBerniukas vakarėlyjeFilmas
Kirkasdevyniolika devyniasdešimt penkiCory HartmanTelevizijos laida
Brolių likimasdevyniolika devyniasdešimt penkiMichaelas MurphyTV filmas
Slaptasis Alexo Macko pasaulis1994 mMedžiotojas ReevesasTelevizijos laida
Kartą miške1993 mWilly (balsas, kaip Willas Nipperis)Filmas
Kai meilė žudo: Johno Hearno gundymas1993 mGary Blackas (kaip Willas Nipperis)TV filmas
Berniukas atitinka pasaulį1993 mAleksas, DilanasTelevizijos laida
Diagnozė nužudymas1993 mErikas FincherisTelevizijos laida
Tai turėjai būti tu1993 mChristopheris QuinnasTelevizijos laida
Jonny auksinis ieškojimas1993 mJonny Quest (balsas, kaip Willas Nipperis)TV filmas
„Rhythm & Jam“1993 mVaikas gatvėjeTelevizijos laida
Olandų1991 mTeddy (kaip Willas Nipperis)Filmas
Paskutinis Helovinas1991 mMichaelas (kaip Willas Nipperis)TV filmas
Haris ir Hendersonai1991 mBradasTelevizijos laida
Žingsnis po žingsnio1991 mKevinas PhilipsasTelevizijos laida
Legenda apie princą Valiantą1991 mSquire, Stable-BoyTelevizijos laida
Stebuklo nusileidimas1990 mDavidas Kornbergas (kaip Willas Nipperis)TV filmas
Meniu nužudymui1990 mChadas Henshawas (kaip Willas Nipperis)TV filmas
„Baywatch“1989 mCooperisTelevizijos laida
Naujoji „Lassie“1989 mWillas McCulloughasTelevizijos laida
Murphy įstatymas1988 mJaunasis DedalasTelevizijos laida
Pilnas namas1987 mAndriejusTelevizijos laida
Greitkelis į rojų1984 mLouisas (11 m.), Samuelis Haysas (7 m.)Televizijos laida
Šventoji Barbara1984 mBrandonas CapwellasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Jodie Sweetin ir Willas EstesasJodie Sweetin
    • Pilnas namas
      1987 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Vanessa Ray ir Willas EstesasVanessa Ray
    • Mėlynas kraujas
      2010 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Aimée de Heeren
Aimée de Heeren
2021 m. Gegužės 28 d. ... Aimée de Heeren naujienos, apkalbos, Aimée de Heeren nuotraukos, biografija, Aimée de Heeren vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Aimée de Heeren“ santykių sąrašas. Aimée de Heeren pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Aimée de Heeren santykių sąrašas.
Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin
Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Marley McClean
Marley McClean
2021 m. Gegužės 28 d. ... Marley McClean naujienos, apkalbos, Marley McClean nuotraukos, biografija, Marley McClean vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Marley McClean santykių sąrašas. Marley McClean pažinčių istorija, 2021, 2020, Marley McClean santykių sąrašas.
Carlos Vives ir Herlinda Gómez
Carlos Vives ir Herlinda Gómez
2021 m. Gegužės 28 d. ... Carloso Viveso ir Herlindos Gómez nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar
Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar
2021 m. Gegužės 28 d. ... Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Rafalas Wojtysiakas
Rafalas Wojtysiakas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Rafal Wojtysiak naujienos, apkalbos, Rafal Wojtysiak nuotraukos, biografija, Rafal Wojtysiak mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Rafal Wojtysiak santykių sąrašas. Rafal Wojtysiak pažinčių istorija, 2021, 2020, Rafal Wojtysiak santykių sąrašas.
Annina Ucatis ir Theodoras Semmelhaackas
Annina Ucatis ir Theodoras Semmelhaackas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Anninos Ucatis ir Theodoro Semmelhaacko nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...