Pagrindinis Santykiai Pilypas Boldenas

Pilypas Boldenas

Pilypas Boldenas4317 vieta -207Amžius 26 metų Zodiakas žuvis Santykiai 1 iš viso

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, Philipas Boldenas galbūt yra vienišas.

cisco rosado ir Jennifer Williams

Santykiai

Philipas Boldenas buvo susijęs su Aleisha Allen.



Apie

Philipas Boldenas yra 26 metų amerikiečių aktorius. 1995 m. Kovo 19 d. Naujajame Orleane, Luizianos valstijoje gimęs Philipas Danielis Boldenas, jis garsėja ar mes vis dar esame? karjeroje, kuri apima 1999–2008 ir 1999–2008 metus; 2018 – dabartis. Jo zodiako ženklas yra Žuvys.

Philipas Boldenas yra šių sąrašų narys: Amerikos televizijos aktoriai, Amerikos vaikų aktoriai ir Amerikos balso aktoriai.

meghan trenerio vaikinas, kuris datavo kas

Prisidėti

Padėkite mums susikurti savo Philipo Boldeno profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys1---
Iš viso1--

Išsami informacija

Pirmas vardasPilypas
Antras vardasDanielius
PavardėKamuolys
Vardas, gimęsPhilipas Danielis Boldenas
Alternatyvus pavadinimasPhilipas Danielis Boldenas
Amžius26 metai
Gimtadienis1995 m. Kovo 19 d
Gimimo vietaNaujasis Orleanas, Luiziana
StatytiVidutinis
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaJuoda
Zodiako ženklasžuvis
EtniškumasJuoda
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasAktorius
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsAr mes jau čia?
Aktyvūs metai1999 - 2007, 1999–2008, 1999–2008; 2018 – dabartis
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)„Pakrantės iki kranto“ talentų grupė
Mėgstamiausi žmonėsKobe Bryantas („Fashion Idol“), Shaquille O'neil („Fashion Idol“)
Mėgstamiausi filmaiRiešutuotas profesorius, ar mes dar ten ?, Piko valandos filmai
Mėgstamiausios TV laidos„Nba Live“, Mtv
Mėgstamiausios grupėsChrisas Brownas, Ne-Yo, Akonas
Mėgstamiausios dainosSu tavimi (Chrisas Brownas) [2008], Arčiau (Ne-Yo) [2008], Niekas nenori mūsų matyti kartu (Akon) [2008]
Mėgstamiausios vietosKrepšinio aikštelė
Mėgstamiausios spalvosRuda, geltona, mėlyna

Philipas Danielis Boldenas (g. 1995 m. Kovo 19 d.) - amerikiečių aktorius. 2005 m. Boldenas suvaidino Keviną filme „Ar mes ten dar?“ Su „Ice Cube“ ir „Nia Long“, ir dar kartą 2007 m. Savo tęsinyje „Ar mes dar darėme“.

Daugiau apie Philipą Boldeną Mažiau apie Philipą Boldeną

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
1Aleisha AllenNežinoma -
Aleisha Allen #1

Aleisha Allen

Aleisha Allen ir Philipas Boldenas buvo ...[žiūrėti porą] #1

Aleisha Allen

Aleisha Allen ir Philipas Boldenas palaikė santykius.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas100%Amžius33%Suderinamumas 58% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Pilypas Boldenas26 žuvisAktorius
Amerikietis
Aleisha Allen30 JautisAktorė
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas „Revolutions Studios“ tapetai „Ar mes vis dar darėme? Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas Pilypas Boldenas

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Mirusių mergaičių detektyvų agentūra2018 mJedas CrosslandasTelevizijos laida
Zombis2015 mHarrisasTelevizijos laida
NCIS: Los Andželas2009 mMarkas BabuTelevizijos laida
Nuskraidink mane į mėnulį2008 mI.Q. (balsas)Filmas
Ar mes vis tiek darome?2007 mKevinas Personas (kaip Philipas Danielis Boldenas)Filmas
Kaip valgyti keptus kirminus2006 mBradley (kaip Philipas Danielis Boldenas)Filmas
Ar mes jau čia?2005 mKevinas Kingstonas (kaip Philipas Danielis Boldenas)Filmas
Johnsono šeimos atostogos2004 mMackas, jaunesnysis (kaip Philipas Danielis Boldenas)Filmas
Moteris tu esi paleista2004 mToddas, 8 metų (kaip Philipas Danielis Boldenas)Filmas
„Play'd“: hip-hopo istorija2002 mMažasis JimmyTV filmas
CSI: Majamis2002 mBryanas WoodsasTelevizijos laida
Gyvūnas2001 mĮrodymų kambario vaikas (kaip Philipas Danielis Boldenas)Filmas
Pasak Jimo2001 mVaikasTelevizijos laida
Mano žmona ir vaikai2001 mDevonasTelevizijos laida
„Bernie Mac“ paroda2001 mBerniukasTelevizijos laida
Mažasis Nicky2000 mSūnus (kaip Philipas D. Boldenas)Filmas
Malcolmas viduryje2000 mAštuonerių metųTelevizijos laida
Paslaptingi vyrai1999 mRolandasFilmas
Hjugliai1998 mPilypasTelevizijos laida
Karalienės karalius1998 mKirby PalmerTelevizijos laida
3-oji uola nuo saulėsdevyniolika devyniasdešimt šešiBenasTelevizijos laida
Komedija be pavadinimoTravisas LewisasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

„Mac DeMarco“
„Mac DeMarco“
2021 m. Gegužės 28 d. ... „Mac DeMarco“ naujienos, apkalbos, „Mac DeMarco“ nuotraukos, biografija, „Mac DeMarco“ mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. „Mac DeMarco“ santykių sąrašas. „Mac DeMarco“ pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., „Mac DeMarco“ santykių sąrašas.
Pyperas Smithas
Pyperas Smithas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Pyper Smith naujienos, paskalos, Pyper Smith nuotraukos, biografija, Pyper Smith vaikinų sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Pyper Smith santykių sąrašas. Pažinčių su Pyper Smith istorija, 2021 m., 2020 m., Pypero Smitho santykių sąrašas.
Kit Harington
Kit Harington
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kitos Haringtono naujienos, apkalbos, Kitos Haringtono nuotraukos, biografija, Kitos Haringtono mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Kit Harington santykių sąrašas. Kit Harington pažinčių istorija, 2021, 2020, Kit Harington santykių sąrašas.
Emily Goodhand
Emily Goodhand
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Goodhand naujienos, apkalbos, Emily Goodhand nuotraukos, biografija, Emily Goodhand vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Goodhand santykių sąrašas. Emily Goodhand pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Goodhand santykių sąrašas.
Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“)
Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“)
2021 m. Gegužės 28 d. ... Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“) nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Liza Weil ir Paulas Adelstein
Liza Weil ir Paulas Adelstein
2021 m. Gegužės 28 d. ... Liza Weil ir Paul Adelstein nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Jedediah Bila
Jedediah Bila
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jedediah Bila naujienos, apkalbos, Jedediah Bila nuotraukos, biografija, Jedediah Bila vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jedediah Bila santykių sąrašas. Pažintys Jedediah Bila, 2021 m., 2020 m., Jedediah Bila santykių sąrašas.