Pagrindinis Santykiai Paulina Gaitan

Paulina Gaitan

Paulina Gaitan PažintysAmžius 29 metų Zodiakas Vandenis Santykiai 3 iš viso

Su kuo ji dabar draugauja?

Danielis Blanco pradėjo susitikinėti Paulina Gaitan 2019 m. žiūrėti santykius

Santykiai

Paulina Gaitan palaikė ryšius su Luisu Altuzaru(2014 - 2015)ir Jorge Luisas Moreno(2012).

kas susitikinėja su austinu mahone

Apie

Paulina Gaitan yra 29 metų meksikiečių aktorė. Gimusi Paulina Gaítan Ruíz 1992 m. Vasario 19 d. Meksike, Distrito Federal, Meksikoje, ji garsėja Sin nombre. Jos zodiako ženklas yra Vandenis.



Paulina Gaitan dalyvavo ekrane su Wagneriu Moura Narcos (2015).

Paulina Gaitan yra šių sąrašų narė: Meksikos vaikų aktoriai, Žmonės iš Meksiko ir Meksikos aktoriai.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Paulinos Gaitan profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys39 metai, 3 mėnesiai4 metai, 2 mėnesiai1 metai
Iš viso39 metai, 3 mėnesiai4 metai, 2 mėnesiai1 metai

Išsami informacija

Pirmas vardasPaulina
PavardėGaítanas
Mergelės vardasRuizas
Vardas, gimęsPaulina Gaítan Ruíz
Alternatyvus pavadinimasPaulina Gaitán Ruíz, Paulina Gaitan
Amžius29 metai
Gimtadienis1992 m. Vasario 19 d
Gimimo vietaMeksikas, „Distrito Federal“, Meksika
Aukštis5 '4' (163 cm)
Svoris55 kg (121 svaras)
StatytiAtletiškas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaJuoda
Skiriamasis bruožasPlona nosis
Zodiako ženklasVandenis
SeksualumasTiesiai
EtniškumasDaugia rasė
TautybėMeksikietis
Okupacijos tekstasAktorė, prodiuserė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovėsBevardis
Aktyvūs metai2004 – dabar
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)„TOR Entertainment“ (vadybininkas) Beverli Hilse, Kalifornijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, „Talent on the Road Management“ (vadybininkas) Meksike, Distrito Federal, Meksika
Krūtinė (coliais)3. 4
Liemuo (coliais)2. 3
Klubai (coliais)3. 4
Drabužių dydis2–4 (JAV)
Batų dydis6 (JAV)
Mėgstamiausi žmonėsFrida Kahlo

Paulina Gaitán Ruíz (g. 1992 m. Vasario 19 d.) - meksikiečių aktorė. Ji geriausiai žinoma visoje Meksikos televizijoje ir filmuose. Ji neseniai žinoma dėl savo vaidmens populiariame „Netflix“ seriale „Narcos“ kaip atsidavusi jauna Kolumbijos narkotikų Kingpino žmona Pablo Escobaras.

Daugiau apie Pauliną Gaitan Mažiau apie Pauliną Gaitan

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
3Danielius BlancoSantykiai2019 mpateikti2 metai
duLuisas AltuzarasSantykiai2014 m2015 m1 metai
1Jorge Luisas MorenoSantykiai2012 m2012 m-
#3

Danielius Blanco

2019 m

Danielis Blanco pradėjo susitikinėti su Paulina Gaitan o ...[žiūrėti porą] #du

Luisas Altuzaras

2014 - 2015 m

Luisas Altuzaras ir Paulina Gaitan yra atskirti ...[žiūrėti porą] Jorge Luisas Moreno #1

Jorge Luisas Moreno

2012 m

Jorge Luisas Moreno ir Paulina Gaitan yra skirtingi ...[žiūrėti porą] #3

Danielius Blanco

2019 m

Danielis Blanco ir Paulina Gaitan susitikinėja nuo 2019 m.

kas yra Eddie Murphy pasimatymai
Santykiai 2 metai žiūrėti santykius #du

Luisas Altuzaras

2014 - 2015 m

Luisas Altuzaras ir Paulina Gaitan palaikė santykius nuo 2014 iki 2015 m.



Santykiai 1 metai žiūrėti santykius #1

Jorge Luisas Moreno

2012 m

Jorge Luisas Moreno ir Paulina Gaitan palaikė santykius 2012–2012 m.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis55%Amžius44%Suderinamumas 55% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Paulina Gaitan 29 VandenisAktorė
Meksikietis
Danielius Blanco-
Luisas Altuzaras-
Jorge Luisas Moreno39 ŠaulysAktorius
Meksikietis

Nuotraukų galerija

Prekybos plakatas Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009) Bevardis (2009)

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Monarchų sūnus2020 mVėjelisFilmas
Pirmininke2020 mKūdikisTelevizijos laida
Motinos maršrutas2019 mColetteFilmas
Ištekėjau už idioto2019 mGėlėFilmas
Velnio globėjas2018 mViolettaTelevizijos laida
Atmintis2018 mIzabelėFilmas
Merginos gerai2018 mAna PaulaFilmas
Slėnio karalius2018 mRamunėlių gėlėTelevizijos laida
Nuolatinis sveiko proto nežinojimas2018 mMaksimalusTrumpas filmas
Kur bėga vanduo2017 mPaulinaFilmas
7-asis sekmadienis2017 mFilmas
Kirtimo taškas2016 mLiucilijaFilmas
Narkotikos dukros2016 mMedienaFilmas
„Aparicio“2015 mRafaela IFilmas
Narcos2015 mTata escobarTelevizijos laida
Panelė Parakas2015 mNoemí Loaiza „Lady Beretta“Televizijos laida
Keturi mėnuliai2014 mRosita „Telenoveloje“ (balsas, kaip Paulina Gaitán)Filmas
Eddie Reynoldsas ir Los Andželas de Acero2014 mNatalieFilmas
Lady Steel2014 mLeticia MorenoTelevizijos laida
Noras2013 mPaauglysFilmas
Ponas Avila2013 mJuliana RivasTelevizijos laida
Gvadalupana2013 mMarijaFilmas
Nei čia, nei ten2013 mTrumpas filmas
Upė2012 mJahel ValenzuelaTelevizijos laida
Sienos kalba2012 mLupeFilmas
Seserys2012 mŠviesaTrumpas filmas
Matildė2012 mGabyTrumpas filmas
Malonės dienos2011 mCamilaFilmas
Nekaltumas2011 mGabyTrumpas filmas
Zebras2011 mValentinaFilmas
Bukanai2011 mAshleyFilmas
Mes esame, kas mes esame2010 mSabina (kaip Paulina Gaitán)Filmas
„Aparicio“2010 mIleana De la Croix Aparicio, Ileana DelacroixTelevizijos laida
Tavo rankose2010 mZuvelyTrumpas filmas
Bevardis2009 mMokytisFilmas
Pusė pasaulio2009 mMechaniko dukra PaulinaFilmas
XY. Žurnalas2009 mLarissa HernandezTelevizijos laida
Godumas2009 mJulijaTrumpas filmas
Nežymūs dalykai2008 msmaragdasFilmas
Kapadokija2008 mAndrea MarinTelevizijos laida
Kai viskas nutiks2007 mFernandaFilmas
Prekyba2007 mAdrianaFilmas
Mielasis2007 mMielasisTV filmas
Mirti sekmadienį2006 mIzabelėFilmas
Nekalti balsai2004 mAngelita (kaip Paulina Gaytan Ruíz)Filmas
Moteris, realaus gyvenimo atvejai1985 mTelevizijos laida
SurištasFilmas
TremtisLupe, žmonaFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

Diskusijos

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Aimée de Heeren
Aimée de Heeren
2021 m. Gegužės 28 d. ... Aimée de Heeren naujienos, apkalbos, Aimée de Heeren nuotraukos, biografija, Aimée de Heeren vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Aimée de Heeren“ santykių sąrašas. Aimée de Heeren pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Aimée de Heeren santykių sąrašas.
Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin
Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Marley McClean
Marley McClean
2021 m. Gegužės 28 d. ... Marley McClean naujienos, apkalbos, Marley McClean nuotraukos, biografija, Marley McClean vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Marley McClean santykių sąrašas. Marley McClean pažinčių istorija, 2021, 2020, Marley McClean santykių sąrašas.
Carlos Vives ir Herlinda Gómez
Carlos Vives ir Herlinda Gómez
2021 m. Gegužės 28 d. ... Carloso Viveso ir Herlindos Gómez nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar
Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar
2021 m. Gegužės 28 d. ... Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Rafalas Wojtysiakas
Rafalas Wojtysiakas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Rafal Wojtysiak naujienos, apkalbos, Rafal Wojtysiak nuotraukos, biografija, Rafal Wojtysiak mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Rafal Wojtysiak santykių sąrašas. Rafal Wojtysiak pažinčių istorija, 2021, 2020, Rafal Wojtysiak santykių sąrašas.
Annina Ucatis ir Theodoras Semmelhaackas
Annina Ucatis ir Theodoras Semmelhaackas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Anninos Ucatis ir Theodoro Semmelhaacko nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...