Pagrindinis Santykiai Olivija

Olivija

Olivija Vienišas452 vieta -108Amžius 23 metų Zodiakas Liūtas Santykiai 3 iš viso

Su kuo ji dabar draugauja?

Olivia Holt šiuo metu yra vieniša.

Santykiai

Olivia Holt palaikė ryšius su Ray Kearin(2015 - 2017)ir Lukas Benwardas(2012 - 2014).



Kalbama, kad Olivia Holt užsimezgė Taylorą Lautnerį(2017 m.).

kas yra whoopi goldbergo partneris

Apie

Olivia Holt yra 23 metų amerikiečių aktorė. 1997 m. Rugpjūčio 5 d. Germantown mieste, Tenesio valstijoje, JAV, gimusi Olivia Hastings Holt, ji garsėja „Kickin It“, „Girl vs. Monster“ karjera, kuri tęsiasi muzikinę karjerą, ir nuo 2012 m. Jos zodiako ženklas yra Liūtas.

Olivia Holt dalyvavo 5 ekranuose, įskaitant Leo Howardą Kickin 'it (2011 m.), Aubrey Josephas Apsiaustas ir durklas (2018 m.), Ryanas McCartanas Standoffas (2016), „Skyler Gisondo“ Klasės reitingas (2017 m.)ir Rossas Lynchas Būsenos atnaujinimas (2018 m.).



Olivia Holt yra šių sąrašų narė: Amerikos estrados dainininkai, Amerikos televizijos aktoriai ir Amerikos vaikų aktoriai.

kas yra jermaine jackson pažintys

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Olivia Holt profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintysdu2 metai, 4 mėnesiai2 metai, 1 mėnuo-
Gandai11 mėnuo--
Iš viso32 metai, 4 mėnesiai1 metai, 5 mėnesiai1 mėnuo

Išsami informacija

Pirmas vardasOlivija
Antras vardasHastingas
PavardėHoltas
Vardas, gimęsOlivia Hastings Holt
Alternatyvus pavadinimasLivey, Liv, Olivia Hastings Holt, Olivia Holt
Amžius23 metai
Gimtadienis1997 m. Rugpjūčio 5 d
Gimimo vietaGermantown, Tenesis, JAV
Aukštis5 '2' (157 cm)
Svoris117 kg (53 kg)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaŠviesiaplaukis
Zodiako ženklasLiūtas
SeksualumasTiesiai
ReligijaKrikščionis
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasAktorė, drąsuolė, gimnastė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovės„Kickin It“, „Mergaitė prieš pabaisą“
Muzikos žanras (tekstas)Popas, siela, R&B
Aktyvūs metai2009 – dabar, muzikinė karjera, 2012 – dabar
Instrumentas (tekstas)Vokalas
Įrašo etiketėHolivudas
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)„Abrams Artist Agency“ ir „Ford Models“
Prekės ženklo patvirtinimasOlivia vaidino įvairiausio pobūdžio reklaminėse medžiagose, tokiose kaip „Moxi Dolls“, „Jaxx Toys“, „Mattel“, „Kidz Bop“ ir „Hasbro Toys“.
Krūtinė (coliais)33
Puodelio dydisB
Liemuo (coliais)2. 3
Klubai (coliais)32
Drabužių dydisdu
Batų dydis6
Oficialios svetainėsoliviaholt.com, twitter.com/olivia_holt, www.facebook.com/officialoliviaholt, instagram.com/olivia_holt, http://www.oliviaholt.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/olivia_holt_2, www.allmovie.com/ menininkė / olivia-holt-p811063
TėvasMarkas Holtas
MotinaKim Holtas
BrolisCade'as Holtas
SesuoMorganas puikus
DraugasLeo Howardas, Jasonas Earlesas, Dylanas Riley Snyderis, Alexas Christianas Jonesas ir Mateo Ariasas, Jadinas Gouldas (geriausias draugas), Courtney Elizebethas
Augintiniaijorkšyro terjeras, vardu Diesel.
Mėgstamiausi filmaiTegul tai šviečia, „Bado žaidynės“, sujaukta
Mėgstamiausios TV laidosGana maži melagiai, padaryk arba sulaužyk
Mėgstamiausios grupės„Viena kryptis“, „Rascal Flatts“, Nicki Minaj, Taylor Swift, Bruno Marsas
Mėgstamiausios dainosTaksofonas, tūkstantis mylių
Mėgstamiausias maistasPūsti kukurūzai, šokoladiniai ledai, braškių bananų kokteilis, arbūzų pleistras vaikams (saldainiai)
Mėgstamiausios spalvosTurkis
Mėgstamiausi aksesuaraiAuskarai

Olivia Hastings Holt (g. 1997 m. Rugpjūčio 5 d.) - amerikiečių aktorė ir dainininkė. Ji vaidino „Disney XD“ serijose „Kickin 'It“, „Disney Channel Original Movie Girl vs Monster“ ir „Disney Channel Original“ serijose „Aš to nepadariau“. Nuo 2018 iki 2019 metų ji vaizdavo titulinį vaidmenį Tandy Bowen / Dagger „Freeform“ serijoje „Apsiaustas ir durklas“.



karalius Bachas ir jo mergina
Daugiau apie Olivia Holt Mažiau apie Olivia Holt

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
3Tayloras LautnerisSusitikimas R 2017 m. Rugsėjo mėn2017 m. Spalio mėn1 mėnuo
duRay KearinSantykiai R 2015 m. Balandžio mėn2017 m. Rugpjūtis2 metai
1Lukas BenwardasSantykiai R 2012 rugsėjo mėn2014 rugpjūtis1 metai
Tayloras Lautneris #3Gandas

Tayloras Lautneris

2017 m

Olivia Holt ir Taylor Lautner buvo gandai t ...[žiūrėti porą] Ray Kearin #duGandas

Ray Kearin

2015 - 2017 m

Ray Kearin ir Olivia Holt išsiskyrė rugpjūčio 2 d. ...[žiūrėti porą] Lukas Benwardas #1Gandas

Lukas Benwardas

2012 - 2014 m

Buvo gandai, kad Olivia Holt ir Luke'as Benwardas ...[žiūrėti porą] #3

Tayloras Lautneris

2017 m. (Gandai)

Kalbama, kad Olivia Holt prisijungė prie Tayloro Lautnerio 2017 m. Rugsėjo mėn.

Santykiai 1 mėn IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas100%Aukštis73%Amžius72%Suderinamumas 81% žiūrėti santykius #du

Ray Kearin

2015 - 2017 (gandai)

Ray Kearin ir Olivia Holt datuotos nuo 2015 m. Balandžio mėn. Iki 2017 m. Rugpjūčio mėn.

Santykiai 2 metai IšmatuokiteRezultatasAukštis73%Suderinamumas 18% žiūrėti santykius #1

Lukas Benwardas

2012 - 2014 (gandai)

Kalbama, kad Olivia Holt prisijungė prie Luke'o Benwardo 2012 m. Rugsėjo mėn.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas60%Aukštis91%Amžius84%Suderinamumas 64% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Olivija2. 3 LiūtasAktorė
Amerikietis
Tayloras Lautneris29 VandenisAktorius
Amerikietis
Ray Kearin-
Amerikietis
Lukas Benwardas26 JautisAktorius
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Žiauri vasara Žiauri vasara Žiauri vasara Žiauri vasara Žiauri vasara Žiauri vasara Žiauri vasara Žiauri vasara Kickin 'it Olivia Holt - „InLove“ Olivia Holt - „InLove“ Olivia Holt - „InLove“

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Žiauri vasara2021 mKate WallisTelevizijos laida
Bėda2019 mBella (balsas)Filmas
Turkijos lašas2019 mLiucijaTV filmas
Būsenos atnaujinimas2018 mDani McKenzieFilmas
Apsiaustas ir durklas2018 mDurklas, Tandy BowenasTelevizijos laida
Stovyklos išpažintys2018 mTelevizijos laida
Tas pats, kuris skiriasi nuo manęs2017 mReganasFilmas
Pabėgę2017 mDurklas, Tandy BowenasTelevizijos laida
Klasės reitingas2017 mVeronika KraussFilmas
Gnomas vienas2017 mBretanė (balsas)Filmas
Žmogus-voras2017 mDagger, Tandy Bowen, Venomized DaggerTelevizijos laida
Standoffas2016 mAmy RobertsFilmas
Aš to nepadariau2014 mLindy WatsonTelevizijos laida
„Penn Zero“: herojus ne visą darbo dieną2014 mGintarasTelevizijos laida
Evermooras2014 mValentinaTelevizijos laida
Galutinis žmogus-voras2012 mPetra Parker, mergina vorasTelevizijos laida
Mergina vs. Pabaisa2012 mSkylar LewisTV filmas
Šuo su tinklaraščiu2012 mIšprotėjusi JackieTelevizijos laida
Kickin 'it2011 mKim CrawfordTelevizijos laida
Pakratykite2010 mJauna DžordžijaTelevizijos laida
Juoda ir mėlyna2009 mKlerėFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Leo Howardas ir Olivia HoltLeo Howardas
    • Kickin 'it
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Olivia Holt ir Aubrey JosephAubrey Joseph
    • Apsiaustas ir durklas
      2018 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Olivia Holt ir Ryanas McCartanasRyanas McCartanas
    • Standoffas
      2016 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Olivia Holt ir Skyler Gisondo„Skyler Gisondo“
    • Klasės reitingas
      2017 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Rossas Lynchas ir Olivia HoltasRossas Lynchas
    • Būsenos atnaujinimas
      2018 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Emily Blunt
Emily Blunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Blunt naujienos, apkalbos, Emily Blunt nuotraukos, biografija, Emily Blunt vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Blunt santykių sąrašas. Emily Blunt pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Blunt santykių sąrašas.
Francoise'as Fabianas
Francoise'as Fabianas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Françoise Fabian naujienos, apkalbos, Françoise Fabian nuotraukos, biografija, Françoise Fabian vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Françoise'o Fabiano santykių sąrašas. Françoise Fabian pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Françoise Fabian santykių sąrašas.
Shante Broadus
Shante Broadus
2021 m. Gegužės 28 d. ... Shante Broadus naujienos, apkalbos, Shante Broadus nuotraukos, biografija, Shante Broadus vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Shante Broadus santykių sąrašas. Shante Broadus pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Shante Broadus santykių sąrašas.
Adrian Erlandsson ir Morrigan Hel
Adrian Erlandsson ir Morrigan Hel
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adriano Erlandssono ir Morrigan Hel nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Georgianne Walken
Georgianne Walken
2021 m. Gegužės 28 d. ... Georgianne Walken naujienos, apkalbos, Georgianne Walken nuotraukos, biografija, Georgianne Walken vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Georgianne Walken santykių sąrašas. Pažinčių su Georgianne Walken istorija, 2021 m., 2020 m., Georgianne Walken santykių sąrašas.
Claire Coffee ir Davidas Giuntoli
Claire Coffee ir Davidas Giuntoli
2021 m. Gegužės 28 d. ... Claire Coffee ir David Giuntoli nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sevinç Gursen Akyildiz
Sevinç Gursen Akyildiz
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sevinç Gürsen Akyildiz naujienos, apkalbos, Sevinç Gürsen Akyildiz nuotraukos, biografija, Sevinç Gürsen Akyildiz vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Sevinç Gürsen Akyildiz“ santykių sąrašas. Sevinç Gürsen Akyildiz pažinčių istorija, 2021, 2020, Sevinç Gürsen Akyildiz santykių sąrašas.