Pagrindinis Santykiai Michaelas Strahanas

Michaelas Strahanas

Michaelas Strahanas Pažintys4959 vieta 3Amžius 49 metų Zodiakas Skorpionas Santykiai iš viso 5 Vaikai
4 vaikai

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Marianna Hewitt ir Michaelas StrahanasMarianna Hewitt pradėjo susitikti su Michaelu Strahanu 2014 m. Spalio mėn. žiūrėti santykius

Santykiai

Michaelas Strahanas anksčiau buvo vedęs Jeaną Muggli(1999 - 2006)ir Wanda Hutchins Strahan(1991 - 1996).

Michaelas Strahanas susižadėjo su Nicole Mitchell Murphy(2009 - 2014).



Michaelas Strahanas palaikė santykius su Stefani Vara(2006 - 2007).

Apie

Michaelas Strahanas yra 49 metų amerikiečių futbolo (amerikiečių) žaidėjas. Gimęs Michaelas Anthony'as Strahanas 1971 m. Lapkričio 21 d. Hiustone, Teksase, JAV, garsėja Nacionalinės futbolo lygos Niujorko milžinais „Broliai, gyvai!“ su Kelly ir Michaelu, „Labas rytas Amerikoje“, „100 000 USD“ piramidė. Jo zodiako ženklas yra Skorpionas.

Michaelas Strahanas yra šių sąrašų narys: Amerikos televizijos asmenybės, Amerikos futbolo gynėjai ir 1971 m.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Michaelo Strahano profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

kas yra bridget moynahan pažintys

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęsdu8 metai, 6 mėnesiai7 metai, 3 mėnesiai-
Susižadėjęs16 metai, 9 mėnesiai--
Pažintysdu6 metai, 7 mėnesiai3 metai, 10 mėnesių1 metai
Iš viso58 metai, 6 mėnesiai5 metai, 9 mėnesiai1 metai

Išsami informacija

Pirmas vardasMaiklas
Antras vardasAnthony
PavardėStrahan
Vardas, gimęsMichaelas Anthony Strahanas
Amžius49 metai
Gimtadienis1971 m. Lapkričio 21 d
Gimimo vietaHiustonas, Teksasas, JAV
Aukštis6 '5' (196 cm)
Svoris125 kg (275 svarai)
StatytiAtletiškas
Akių spalvaJuoda
Plaukų spalvaJuoda
Zodiako ženklasSkorpionas
SeksualumasTiesiai
EtniškumasJuoda
TautybėAmerikietis
UniversitetasPietų Teksasas
Okupacijos tekstasProfesionalus futbolininkas, televizijos asmenybė
OkupacijaFutbolas (amerikietis)
Amerikos futbolo pozicijaGynybinė pabaiga
JuodraštisNiujorko „Giants“ parengtas 1993 m. NFL projekto 2-ame etape (40-oje vietoje).
Reikalauti šlovėsNacionalinės futbolo lygos Niujorko milžinai, broliai, tiesiogiai! su Kelly ir Michaelu, „Labas rytas Amerikoje“, „100 000 USD“ piramidė
MotinaLouise Strahan

Michaelas Anthony'as Strahanas (; g. 1971 m. Lapkričio 21 d.) - amerikiečių televizijos laidų vedėjas ir buvęs profesionalus futbolininkas, kuris buvo gynybinis ir visą savo 15 metų karjerą praleido Nacionalinės futbolo lygos (NFL) Niujorko milžinuose. Strahanas užfiksavo daugiausiai krepšių sezone 2001 m. Ir padėjo milžinams paskutiniame 2007 m. Sezone laimėti „Super Bowl XLII“ prieš Naujosios Anglijos „Patriots“. Po pasitraukimo iš NFL jis tapo žiniasklaidos asmenybe. Į „Pro Football“ šlovės muziejų jis buvo išrinktas 2014 m.

Daugiau apie Michaelą Strahaną Mažiau apie Michaelą Strahaną

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
5Marianna HewittSantykiai2014 m. Spalio mėnpateikti6 metai
4Nicole Mitchell MurphySantykiai2007 m. Spalio mėn2014 m. Liepos mėn6 metai
3Stefani VaraSantykiai2006 m2007 m1 metai
duDžinsai „Muggli“Vedęs1998 m2006 m. Liepos mėn8 metai
1Wanda Hutchins StrahanVedęs1990 mdevyniolika devyniasdešimt šeši6 metai
Marianna Hewitt #5

Marianna Hewitt

2014 m

Marianna Hewitt pradėjo susitikinėti su Michaelu Straha ...[žiūrėti porą] Nicole Mitchell Murphy #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014 m

Michaelas Strahanas ir Nicole Mitchellas Murphy ...[žiūrėti porą] Stefani Vara #3

Stefani Vara

2006 - 2007 m

Stefani Vara ir Michaelas Strahanas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Džinsai „Muggli“ #du

Džinsai „Muggli“

1998 - 2006 m

Michaelas Strahanas ir Jeanas Muggli buvo išsiskyrę ...[žiūrėti porą] Wanda Hutchins Strahan #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996 m

Wanda Hutchins Strahan ir Michael Strahan mes ...[žiūrėti porą] #5

Marianna Hewitt

2014 m

Marianna Hewitt ir Michaelas Strahanas susitikinėja nuo 2014 m. Spalio mėn.



Santykiai 6 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas100%Aukštis91%Amžius13%Suderinamumas 71% žiūrėti santykius #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014 m

Michaelas Strahanas ir Nicole Mitchellas Murphy susižadėjo 5 metus. Jie susibūrė vienerius metus po susitikimo 2007 m. Spalio mėn. Jie susižadėjo 2009 m. Gegužės 22 d., Bet vėliau išsiskyrė 2014 m. Liepos mėn.

Santykiai 6 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas1%Aukštis73%Amžius52%Suderinamumas 57% žiūrėti santykius #3

Stefani Vara

2006 - 2007 m

Stefani Vara ir Michaelas Strahanas datuojami 2006–2007 m.

Santykiai 1 metai žiūrėti santykius #du

Džinsai „Muggli“

1998 - 2006 m

Michaelas Strahanas ir Jeanas Muggli susituokė 6 metus. Susirinkę 1998 m. Jie pasimatė vienerius metus ir susituokė 1999 m. Liepos 18 d. Po 6 metų jie išsiskyrė 2006 m. Liepos 20 d.

Santykiai 8 metai IšmatuokiteRezultataskinų zodiakas40%Amžius1%Suderinamumas 10% Vaikai 2 vaikai žiūrėti santykius #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996 m

Wanda Hutchins Strahan ir Michaelas Strahanas buvo susituokę 5 metus. Susirinkę 1990 m. Jie pasimatė vienerius metus ir 1991 m. Susituokė. Po 5 metų jie išsiskyrė 1996 m.

Santykiai 6 metai Vaikai 2 vaikai žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Michaelas Strahanas49 SkorpionasFutbolas (amerikietis)
Amerikietis
Marianna Hewitt3. 4 SvarstyklėsAsmenybė
Amerikietis
Nicole Mitchell Murphy53 OžiaragisModelis
Amerikietis
Stefani Vara-
Amerikietis
Džinsai „Muggli“56
Amerikietis
Wanda Hutchins Strahan- Giminaitis

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
TanitaMoteris1992 m29 metai Wanda Hutchins Strahan
MaiklasPatinasdevyniolika devyniasdešimt penki26 metai Wanda Hutchins Strahan
IzabelėMoteris2004 m. Spalio 28 d16 metų Džinsai „Muggli“
SofijaMoteris2004 m. Spalio 28 d16 metų Džinsai „Muggli“

Nuotraukų galerija

„Miss Peregrine“ - ABC „Labas rytas Amerika“ - 2016 m „Miss Peregrine“ - ABC „Labas rytas Amerika“ - 2016 m „Miss Peregrine“ - ABC „Labas rytas Amerika“ - 2016 m „Miss Peregrine“ - ABC „Labas rytas Amerika“ - 2016 m „Miss Peregrine“ - ABC „Labas rytas Amerika“ - 2016 m „Miss Peregrine“ - ABC „Labas rytas Amerika“ - 2016 m Salma Hayek „Labas rytas Amerikoje“ Niujorke Kristen Stewart, Naomi Scott ir Ella Balinska - Labas rytas Amerikoje NYC Kristen Stewart, Naomi Scott ir Ella Balinska - Labas rytas Amerikoje NYC Kristen Stewart, Naomi Scott ir Ella Balinska - Labas rytas Amerikoje NYC Kristen Stewart, Naomi Scott ir Ella Balinska - Labas rytas Amerikoje NYC Kristen Stewart, Naomi Scott ir Ella Balinska - Labas rytas Amerikoje NYC

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Čarlio angelai2019 mNY BosleyFilmas
„LEGO Ninjago“ filmas2017 mMichaelas Strahanas (balsas)Filmas
Ledynmetis: susidūrimo kursai2016 mTeddy (balsas)Filmas
Naktinis dangtelis2016 mMichaelas StrahanasTelevizijos laida
Stebuklingasis Mike'as XXL2015 m.RugpjūtisFilmas
Juoda-ish2014 mBirželio klaidaTelevizijos laida
Amy Schumer viduje2013 mMichaelas StrahanasTelevizijos laida
Ar mes jau čia?2010 mAtšokėjasTelevizijos laida
Broliai2009 mMike'as TrainorasTelevizijos laida
Chuckas2007 mManoTelevizijos laida
Aplinka2004 mMichaelas StrahanasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Billy Milleris
Billy Milleris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Billy Millerio naujienos, apkalbos, Billy Millerio nuotraukos, biografija, Billy Miller mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Billy Millerio santykių sąrašas. Billy Millerio pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Billy Millerio santykių sąrašas.
Helmuthas Sommeris
Helmuthas Sommeris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Helmuth Sommer naujienos, apkalbos, Helmuth Sommer nuotraukos, biografija, Helmuth Sommer mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Helmuth Sommer santykių sąrašas. Helmuth Sommer pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Helmuth Sommer santykių sąrašas.
Malinas Crepinas
Malinas Crepinas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Malin Crepin naujienos, apkalbos, Malin Crepin nuotraukos, biografija, Malin Crepin vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Malin Crepin santykių sąrašas. Malin Crepin pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Malin Crepin santykių sąrašas.
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Gareth Hunt ir ponia Amanda Hunt nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sophia Aliberti ir Yiannis Parios nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Emily Maynard Johnson
Emily Maynard Johnson
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Maynard Johnson naujienos, apkalbos, Emily Maynard Johnson nuotraukos, biografija, Emily Maynard Johnson vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Maynard Johnson santykių sąrašas. Emily Maynard Johnson pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Maynard Johnson santykių sąrašas.
Tiffany Mataras
Tiffany Mataras
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tiffany Mataras naujienos, apkalbos, Tiffany Mataras nuotraukos, biografija, Tiffany Mataras vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Tiffany Mataras santykių sąrašas. Pažinties su Tiffany Mataras istorija, 2021 m., 2020 m., Tiffany Mataras santykių sąrašas.