Pagrindinis Santykiai Matthew Gray'as Gubleris

Matthew Gray'as Gubleris

Matthew Gray'as Gubleris364 vieta -132Amžius 41 metų Zodiakas žuvis Santykiai iš viso 4

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, Matthew Gray'as Gubleris galbūt yra vienišas.

Santykiai

Matthew Gray'as Gubleris palaikė santykius su Victoria Asher(2010 - 2011), Marisa Morris(2008 - 2010), Kat Dennings(2007)ir Ievos vėjas.



johno amoso žmona elisabete de sousa

Apie

Matthew Gray'as Gubleris yra 41 metų amerikiečių aktorius. Gimė 1980 m. Kovo 9 d. Las Vegase, Nevadoje, JAV ir įgijo išsilavinimą Las Vegaso tarptautinių studijų akademijoje. Jis garsėja nusikalstamais protais karjeroje, kuri tęsiasi nuo 2004 m. Jo zodiako ženklas yra Žuvys.

Matthew Gray'as Gubleris dalyvavo 3 ekranuose, įskaitant Anna Faris Alvinas ir burundukai: Squeakquel (2009 m.), Kat Dennings Priemiesčio gotika (2014)ir Mindy Cohn Skūbis dū! Legenda apie fantozaurą (2011 m.).

Matthew Gray'as Gubleris yra šių sąrašų narys: Amerikos kino aktoriai, Amerikos televizijos aktoriai ir Amerikos balso aktoriai.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Matthew Gray Gublerio profilį! Prisijungti Norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys42 metai10 mėnesių, 27 dienos7 mėnesiai, 2 dienos
Iš viso42 metai10 mėnesių, 27 dienos7 mėnesiai, 2 dienos

Išsami informacija

Pirmas vardasMatthew
Antras vardasPilka
PavardėGubleris
Vardas, gimęsMatthew Gray'as Gubleris
Alternatyvus pavadinimasGube
Amžius41 metai
Gimtadienis1980 m. Kovo 9 d
Gimimo vietaLas Vegasas, Nevada, JAV
Aukštis6 '1¼' (186 cm)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Šviesa
Plaukų spalvaRuda - Šviesa
Skiriamasis bruožasPlaukai
Zodiako ženklasžuvis
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Vidurinė mokyklaLas Vegaso dailės akademijos vidurinės mokyklos akademija, Las Vegaso tarptautinių studijų akademija
UniversitetasNiujorko Tischo menų mokykla, Tischo meno mokykla
Okupacijos tekstasAktorius / modelis
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsNusikalstami protai
Aktyvūs metai2004 - dabartis, 2004 - dabartis
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)DNR modelio valdymas - Niujorkas
Oficialios svetainėswww.matthewgraygubler.com, www.dnamodels.com/celebrity/matthew-gray-gubler/portfolio#/page/1, models.com/people/matthew-gray-gubler, http://matthewgraygubler.com
TėvasJohnas Gubleris
MotinaMarilyn Gubler
BrolisPilkasis Gubleris
SesuoLaura Dahl (ji yra mados dizainerė)
Šeimos narysMaxwellas Kelchas (senelis)
AugintiniaiMallory (šuo)
Mėgstamiausios spalvosRaudona, Žalia

Matthew Gray'as Gubleris (; g. 1980 m. Kovo 9 d.) - amerikiečių aktorius, kino kūrėjas, mados modelis, tapytojas, iliustratorius, režisierius ir autorius. Jis geriausiai žinomas dėl savo kriminalinio profilio daktaro Spencerio Reido vaidmens CBS televizijos laidoje „Nusikalstami protai“ ir yra režisavęs kai kuriuos laidos epizodus. Gubleris pasirodė filme „Gyvenimas vandens“ su Steve'u Zissou, (500) Vasaros dienos, Gyvenimas po Beto, Priemiesčio gotika, Naujumas ir kaip Simono balsas Alvin ir burundukuose bei trijuose jo tęsiniuose.

Daugiau apie Matthew Gray Gubler Mažiau apie Matthew Gray Gubler

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
4Viktorija AšerSantykiai2010 m2011 m1 metai
3Marisa MorrisSantykiai2008 m2010 m2 metai
duKat DenningsSantykiai2007 m. Sausis2007 rugpjūtis7 mėn
1Ievos vėjasNežinoma -
Viktorija Ašer #4

Viktorija Ašer

2010 - 2011 m

Victoria Asher ir Matthew Gray Gubler yra ...[žiūrėti porą] Marisa Morris #3

Marisa Morris

2008 - 2010 m

Marisa Morris ir Matthew Gray'as Gubleris išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Kat Dennings #du

Kat Dennings

2007 m

Matthew Gray'as Gubleris ir Katas Denningsas atskirai ...[žiūrėti porą] Ievos vėjas #1

Ievos vėjas

Ieva Vėjas ir Matthew Gray'as Gubleris ...[žiūrėti porą] #4

Viktorija Ašer

2010 - 2011 m

Victoria Asher ir Matthew Gray Gubler palaikė santykius 2010–2011 m.



Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas80%Aukštis73%Amžius72%Suderinamumas 81% žiūrėti santykius #3

Marisa Morris

2008 - 2010 m

Marisa Morris ir Matthew Gray Gubleris datuojami 2008–2010 m.

megan seka ir Christopheris porteris
Santykiai 2 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas100%Aukštis55%Amžius69%Suderinamumas 71% žiūrėti santykius #du

Kat Dennings

2007 m

Matthew Gray'as Gubleris ir Katas Denningsas datuoti 2007 m. Sausio – rugpjūčio mėn.

Santykiai 7 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas1%Aukštis91%Amžius69%Suderinamumas 55% žiūrėti santykius #1

Ievos vėjas

Eve Wind ir Matthew Gray Gubler palaikė santykius.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakas100%Aukštis73%Amžius69%Suderinamumas 71% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Matthew Gray'as Gubleris41 žuvisAktorius
Amerikietis
Viktorija Ašer37 OžiaragisDainininkė
Amerikietis
Marisa Morris33 DvyniaiAktorė
Portugalų
Kat Dennings3. 4 DvyniaiAktorė
Amerikietis
Ievos vėjas33 LiūtasDainininkė
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015) Alvinas ir burundukai: kelio žetonas (2015)

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Kino tostas2021 mTelevizijos laida
Karalius riteris2020 mErškėčiaiFilmas
Arklio mergaitė2020 mDarrenas ColtasFilmas
Pradedančiojo sėkmė2020 mFranklinasTrumpas filmas
Lėlių veidas2019 mWesTelevizijos laida
Pabaigos, pradžia2019 mAdrianasFilmas
Zoja2018 mLiesas vaikinasFilmas
Stovyklos išpažintys2018 mTelevizijos laida
68 Nužudyk2017 mČipasFilmas
Naujumas2017 mPauliusFilmas
Šiukšlių ugnis2016 mKalebasFilmas
Alvinas ir burundukai: kelio žetonas2015 mSimonas (balsas)Filmas
Karštas oras2015 mLesleyFilmas
Plėšikų grupė2015 mJoe HarperisFilmas
Graži mergina2014 mZiggyFilmas
Gyvenimas po Betės2014 mKyle'as OrfmanasFilmas
Priemiesčio gotika2014 mRaymondasFilmas
Noras2014 mDžeimsasTrumpas filmas
„El Hormiguero MX“2014 mTelevizijos laida
Iškirpimas2012 mPonas KleibagasFilmas
Grožis viduje2012 mAleksas # 26, Aleksas # 42Televizijos laida
Mokymosi kreivė2012 mDavidas Sedarisas (balsas)Trumpas filmas
„Grožis viduje“: Alexo vaizdo dienoraščiai2012 mAleksas # 42Televizijos laida
Stebuklingasis slėnis2011 mPuodelisFilmas
Alvinas ir burundukai: sudaužyti2011 mSimonas (balsas)Filmas
500 vasaros dienų2009 mPauliusFilmas
Alvinas ir burundukai: Squeakquel2009 mSimonas (balsas)Filmas
Kaip būti serijiniu žudiku2008 mBartasFilmas
Didysis Bukas Howardas2008 mRaselasFilmas
Alvinas ir burundukai2007 mSimonas (balsas)Filmas
RV2006 mDžo DžoFilmas
Matthew Gray'as Gubleris: Neteisėtas dokumentinis filmas2006 mTrumpas filmas
Nusikalstami protai2005 mDaktaras Spenseris ReidasTelevizijos laida
„Vandens gyvenimas“ su Steve'u Zissou2004 m1 praktikantasFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Matthew Gray'as Gubleris ir Anna FarisAnna Faris
    • Alvinas ir burundukai: Squeakquel
      2009 m
    [Dar +1]
  • Matthew Gray'as Gubleris ir Katas DenningsasKat Dennings
    • Priemiesčio gotika
      2014 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Mindy Cohn ir Matthew Gray GublerMindy Cohn
    • Skūbis dū! Legenda apie fantozaurą
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Billy Milleris
Billy Milleris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Billy Millerio naujienos, apkalbos, Billy Millerio nuotraukos, biografija, Billy Miller mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Billy Millerio santykių sąrašas. Billy Millerio pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Billy Millerio santykių sąrašas.
Helmuthas Sommeris
Helmuthas Sommeris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Helmuth Sommer naujienos, apkalbos, Helmuth Sommer nuotraukos, biografija, Helmuth Sommer mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Helmuth Sommer santykių sąrašas. Helmuth Sommer pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Helmuth Sommer santykių sąrašas.
Malinas Crepinas
Malinas Crepinas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Malin Crepin naujienos, apkalbos, Malin Crepin nuotraukos, biografija, Malin Crepin vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Malin Crepin santykių sąrašas. Malin Crepin pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Malin Crepin santykių sąrašas.
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Gareth Hunt ir ponia Amanda Hunt nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sophia Aliberti ir Yiannis Parios nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Emily Maynard Johnson
Emily Maynard Johnson
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Maynard Johnson naujienos, apkalbos, Emily Maynard Johnson nuotraukos, biografija, Emily Maynard Johnson vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Maynard Johnson santykių sąrašas. Emily Maynard Johnson pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Maynard Johnson santykių sąrašas.
Tiffany Mataras
Tiffany Mataras
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tiffany Mataras naujienos, apkalbos, Tiffany Mataras nuotraukos, biografija, Tiffany Mataras vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Tiffany Mataras santykių sąrašas. Pažinties su Tiffany Mataras istorija, 2021 m., 2020 m., Tiffany Mataras santykių sąrašas.