Pagrindinis Santykiai Mary J. Blige

Mary J. Blige

Mary J. Blige Vienišas994 vieta 92Amžius 50 metų Zodiakas Ožiaragis Santykiai iš viso 7

Su kuo ji dabar susitikinėja?

Mary J. Blige šiuo metu yra vieniša.

Santykiai

Mary J. Blige anksčiau buvo ištekėjusi už Kendu Isaacs(2003 - 2018).



Mary J. Blige susižadėjo su K-Ci Hailey(1996 - 2002).

Mary J. Blige palaikė santykius su Nas(1996 - 1997), Byla(1995 - 1996)ir Didžioji Puba.

Mary J. Blige turėjo susitikimų su Tupacu Shakur(1995 - 1996)ir Seano „Diddy“ šukos.



Apie

Mary J. Blige yra 50 metų amerikiečių dainininkė. Gimusi Mary Jane Blige 1971 m. Sausio 11 d. Bronkso mieste, Niujorke, Niujorke, JAV, ji garsėja hiphopo sielos karaliene karjeroje, kuri tęsiasi nuo 1990 m. Iki 1989 m. Ir nuo 1991 m. Iki dabar. Jos zodiako ženklas yra Ožiaragis.

Craigas Horneris ir Bridget Regan vedė

Mary J. Blige yra šių sąrašų narė: aktoriai iš Niujorko, Amerikos plokštelių gamintojai ir Amerikos televizijos aktoriai.

Prisidėti

Padėkite mums susikurti Mary J. Blige profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs118 metų, 2 mėnesių--
Susižadėjęs19 metai, 1 mėnuo--
Pažintys310 mėnesių, 5 dienų6 mėnesiai, 12 dienų9 mėnesiai, 3 dienos
Susitikimasdu3 mėnesiai, 2 dienos1 mėnuo, 16 dienų-
Iš viso718 metų, 2 mėnesių4 metai, 1 mėnuo3 mėnesiai, 2 dienos

Išsami informacija

Pirmas vardasMarija
Antras vardasDžeinė
PavardėBlige
Vardas, gimęsMary Jane Blige
Alternatyvus pavadinimasHiphopo sielos karalienė Mary Jane Blige, Mary J. Blige, Brook Lynn
Amžius50 metų
Gimtadienis1971 m. Sausio 11 d
Gimimo vietaBronksas, Niujorkas, Niujorkas, JAV
Aukštis5 '9' (175 cm)
StatytiAtletiškas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaDažyta blondinė
Zodiako ženklasOžiaragis
SeksualumasTiesiai
ReligijaKrikščionis
EtniškumasJuoda
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasDainininkė, dainų autorė, aktorė, filantropė
OkupacijaDainininkė
Reikalauti šlovėsHiphopo sielos karalienė
Muzikos žanras (tekstas)R&B, „Soul“, „Hip Hop Soul“, „Neo Soul“, „Hip Hop“, „New Jack Swing“, „Evangelija“
Muzikos žanrasR & B / siela, R&B
Aktyvūs metai1989– dabar, 1990 – dabar, 1989 – dabar, 1991 – dabar
Muzikos stiliusMiesto, Šiuolaikinis R&B, Pop / Rokas, Klubas / Šokiai, Elektronika, Pop
Muzikos nuotaikaPasitikintis, konfrontacinis, lygus, bravūra, vakarėlis / šventinis, elegantiškas, stilingas, jausmingas, įžūlus, gatvėje išmanus, energingas, ambicingas, raminantis, intymus, šmaikštus, jaudinantis, aistringas, seksualus, išprusęs, aptakus, agresyvus
InstrumentasVokalas
Instrumentas (tekstas)Vokalas
Įrašo etiketėMatriarchas / Kapitolijus (dabartinis), „Uptown“ / MCA / „Geffen“ / „Interscope“, „Verve Records“ (buvęs), Matriarchas, Kapitolijus (dabartinis), „Uptown“, „MCA“, „Geffen“, „Interscope“, „Verve“ (buvęs), Respublika (dabartinis), „Verve“, Kapitolijus ( buvęs), Universalus, Kapitolijus, Respublika, Matriachas (dabartinis), MCA (buvęs), Uptownas (buvęs), Matriarchas (dabartinis)
Susiję aktaiDiddy, Missy Elliott, Nas, „Notorious B.I.G.“, „Lil 'Kim“, R. Kelly, „Monica“, „Method Man“, Mariah Carey, Jessie J, Jay-Z, Whitney Houston Celine Dion 2face Idibia
T.I., Tiziano Ferro, Whitney Houston, Celine Dion, „2face Idibia“, Samas Smithas, „Disclosure“, „Puff Daddy“, „Musiq Soulchild“, Jimmy Napesas, Rodney Jerkinsas, Seanas Combsas, Dr. Dre, „Q-Tip“, „Swizz Beatz“
Oficialios svetainėsmjblige.com, myspace.com/maryjblige, maryluvs.com, http://www.maryjblige.com/, http://maryjblige.com
TėvasThomas Blige
MotinaCora blige
BrolisBruce'as Milleris (žingsnis brolis)
SesuoLaTonya Blige
DraugasMartine McCutcheon
Mėgstamiausi žmonėsMeryl Streep, Frankas Sinatra, Angela Bassett, Allison Janney

Mary Jane Blige (; g. 1971 m. Sausio 11 d.) - JAV dainininkė, dainų autorė, aktorė ir filantropė. Jos karjera prasidėjo 1991 m., Kai ji buvo pasirašyta „Uptown Records“. Ji išleido 13 studijinių albumų, iš kurių aštuoni buvo visame pasaulyje parduoti iš daugelio platinų. Blige pardavė 50 milijonų albumų JAV ir 80 milijonų įrašų visame pasaulyje. Blige pelnė devynis „Grammy“ apdovanojimus, keturis Amerikos muzikos apdovanojimus, dvylika „Billboard“ muzikos apdovanojimų ir taip pat gavo tris „Auksinio gaublio“ nominacijas, įskaitant vieną už antraplanį vaidmenį filme „Mudbound“ (2017), kitą - už originalią dainą „Mighty River“. Be to, ji taip pat gavo nominaciją Oskarui už geriausią antraplanę aktorę ir geriausią originalią dainą ir tapo pirmuoju asmeniu, nominuotu už vaidybą ir dainų kūrimą tais pačiais metais.

Daugiau apie Mary J. Blige Mažiau apie Mary J. Blige

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
7Pašalinkite IsaacąVedęs2000 m. Balandžio mėn2018 m. Birželio mėn18 metų
6Viduje konorsSantykiai1996 spalio mėn1997 liepa9 mėn
5BylaSantykiai1995 m. Gruodžio mėn1996 spalio mėn10 mėnesių
4Tupacas ŠakurasSusitikimas1995 spalio mėn1996 sausis3 mėnesiai
3K-Ci HaileySantykiai1992 m. Gruodžio mėn2002 m. Sausis9 metai
duDidžioji PubaNežinoma -
1Šonas „Diddy“ šukosSusitikimas -
Pašalinkite Isaacą #7

Pašalinkite Isaacą

2000 - 2018 m

Kendu Isaacsas ir Mary J. Blige išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Viduje konors #6

Viduje konors

1996 - 1997 m

Nas ir Mary J. Blige išsiskyrė 1997 m.[žiūrėti porą] Byla #5

Byla

1995 - 1996 m

Case ir Mary J. Blige yra atskirti ...[žiūrėti porą] Tupacas Šakuras #4

Tupacas Šakuras

1995 - 1996 m

Mary J. Blige ir Tupacas Shakuras išsiskyrė J ...[žiūrėti porą] K-Ci Hailey #3

K-Ci Hailey

1992 - 2002 m

K-Ci Hailey ir Mary J. Blige išsiskyrė 19 ...[žiūrėti porą] Didžioji Puba #du

Didžioji Puba

Didžioji Puba ir Mary J. Blige buvo santykiuose ...[žiūrėti porą] Šonas #1

Šonas „Diddy“ šukos

Mary J. Blige ir Seano „Diddy“ šukos yra skirtingos ...[žiūrėti porą] #7

Pašalinkite Isaacą

2000 - 2018 m

Kendu Isaacsas ir Mary J. Blige buvo susituokę 14 metų. Susirinkę 2000 m. Balandį, jie susituokė trejus metus ir susituokė 2003 m. Gruodžio 7 d. Po 14 metų jie išsiskyrė 2018 m.

Santykiai 18 metų IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas1%Amžius84%Suderinamumas 36% žiūrėti santykius #6

Viduje konors

1996 - 1997 m

Nas ir Mary J. Blige datuojamos 1997 m. - 1997 m. Liepos mėn.

Santykiai 9 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas60%Aukštis37%Amžius52%Suderinamumas 62% žiūrėti santykius #5

Byla

1995 - 1996 m

Case ir Mary J. Blige santykiai buvo nuo 1995 m. Gruodžio iki 1996 m. Spalio.

Santykiai 10 mėnesių IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas100%Amžius33%Suderinamumas 38% žiūrėti santykius #4

Tupacas Šakuras

1995 - 1996 m

Mary J. Blige ir Tupacas Shakuras susidūrė 1995 m. Spalio mėn.

Santykiai 3 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas40%Aukštis37%Amžius98%Suderinamumas 49% žiūrėti santykius #3

K-Ci Hailey

1992 - 2002 m

K-Ci Hailey ir Mary J. Blige susižadėjo 6 metus. Susirinkus 1992 m. Gruodžio mėn., Jie buvo ketveri metai. Jie susižadėjo 1996 m., Bet vėliau išsiskyrė 1997 m.

Santykiai 9 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakasdvidešimt%Amžius84%Suderinamumas 51% žiūrėti santykius #du

Didžioji Puba

Didžioji Puba ir Mary J. Blige palaikė santykius.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas1%kinų zodiakas80%Amžius33%Suderinamumas 29% žiūrėti santykius #1

Šonas „Diddy“ šukos

Mary J. Blige susidūrė su Seanu „Diddy“ Combs.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis55%Amžius84%Suderinamumas 65% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Mary J. Bligepenkiasdešimt OžiaragisDainininkė
Amerikietis
Pašalinkite Isaacą52 LiūtasMuzikos prodiuseris
Amerikietis
Viduje konors47 MergelėReperis
Amerikietis
BylaKeturi, penki SvarstyklėsDainininkė
Amerikietis
Tupacas Šakuras25 DvyniaiReperis
Amerikietis
K-Ci Hailey51 MergelėDainininkė
Didžioji Puba55 žuvis
Šonas „Diddy“ šukos51 SkorpionasMuzikos prodiuseris
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Pagarba2021 mDinah WashingtonFilmas
Trolių pasaulio turas2020 m„Queen Essence“ (balsas)Filmas
„Body Cam“2020 mRenee Lomito-SmithFilmas
Smurtinė širdis2020 mNinaFilmas
Rožinis dangus priekyje2020 mGydytojas MonroeFilmas
II galios knyga: vaiduoklis2020 mDaugelisTelevizijos laida
Skėčių akademija2019 mCha Cha šokisTelevizijos laida
Šerlokas nykštukai2018 mIrene (balsas)Filmas
Purvas2017 mFlorence JacksonFilmas
Imperija2015 m.AngieTelevizijos laida
Rėkimas: TV serialas2015 m.Sherry ElliotTelevizijos laida
„Wiz Live“!2015 m.EvilenaTV filmas
Kaip išsisukti nuo nužudymo2014 mRolandasTelevizijos laida
Juoda-ish2014 mMirabelleTelevizijos laida
Betė ir Koreta2013 mDaktarė Betty ShabazzTV filmas
Juodoji Gimimas2013 mAngelasFilmas
Amžių uola2012 mTeisingumasFilmas
Chico ir Rita2010 mFilmas
Aš pats viską galiu padaryti blogai2009 mKlauskiteFilmas
30 Rokas2006 mMary J. BligeTelevizijos laida
Vaiduoklių šnabždesys2005 mJackie BoydTelevizijos laida
Aplinka2004 mMary J. BligeTelevizijos laida
Mary J Blige ft. Ja taisyklė: Rainy Dayz2002 mMary J. BligeTrumpas filmas
Kalėjimo daina2001 mMamaFilmas
Stipri medicina2000 mSimone FellowsTelevizijos laida
„Jamie Foxx“ šoudevyniolika devyniasdešimt šešiOla MaeTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

„Cansu Taskin“
„Cansu Taskin“
2021 m. Gegužės 28 d. ... „Cansu Taskin“ naujienos, apkalbos, „Cansu Taskin“ nuotraukos, biografija, „Cansu Taskin“ vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Cansu Taskin“ santykių sąrašas. „Cansu Taskin“ pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., „Cansu Taskin“ santykių sąrašas.
Suttonas Tennysonas
Suttonas Tennysonas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Suttono Tennysono naujienos, apkalbos, Suttono Tennysono nuotraukos, biografija, 2016 m. Suttono Tennysono merginų sąrašas. Santykių istorija. Suttono Tennysono santykių sąrašas. Pažintys su Suttonu Tennysonu, 2021 m., 2020 m., Suttono Tennysono santykių sąrašas.
Ronis Welty
Ronis Welty
2021 m. Gegužės 28 d. ... Ron Welty naujienos, apkalbos, Ron Welty nuotraukos, biografija, Ron Welty partnerių sąrašas 2016. Santykių istorija. Ron Welty santykių sąrašas. Ron Welty pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Ron Welty santykių sąrašas.
Korio stovyklavietė
Korio stovyklavietė
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kori Campfield naujienos, paskalos, Kori Campfield nuotraukos, biografija, Kori Campfield vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Kori Campfield santykių sąrašas. Kori Campfield pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Kori Campfield santykių sąrašas.
Bobis Flėjus
Bobis Flėjus
2021 m. Gegužės 28 d. ... Bobby Flay naujienos, apkalbos, Bobby Flay nuotraukos, biografija, Bobby Flay mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Bobby Flay santykių sąrašas. Bobby Flay pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Bobby Flay santykių sąrašas.
Geriausios pilys „Disney“ animaciniuose filmuose
Geriausios pilys „Disney“ animaciniuose filmuose
Kai kurie geriausių „Disney“ animacinių filmų yra „Disney Princess“ filmai, tiesa? Teisė. Bet ar ne princesė, daugelis „Disney“ animacinių filmų turi vieną bendrą bruožą: ...
Lemti serijiniai žudikai memai, iš kurių tikrai nereikėtų juoktis
Lemti serijiniai žudikai memai, iš kurių tikrai nereikėtų juoktis
Unikalus interneto gyventojų segmentas paėmė garsiausius serijinius žudikus ir pavertė juos neapgalvotais memais tiems, kurie turi tamsią ...