Pagrindinis Santykiai Lukas Mably

Lukas Mably

Lukas Mably SusižadėjęsAmžius 45 metų Zodiakas žuvis Santykiai iš viso 2

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Andrea Deckas ir Luke'as Mably susižadėjo 2016 m. žiūrėti santykius

Santykiai

Luke'as Mably'is buvo susijęs su Julia Stiles(2003).

kas yra ištekėjusi amelija Heinle

Apie

Luke Mably yra 45 metų britų aktorius. Gimęs Thomasas Luke'as Mably 1976 m. Kovo 1 d. Londone, Anglijoje, JK, jis garsėja „Princu ir manimi“. Jo zodiako ženklas yra Žuvys.



Luke'as Mably'as dalyvavo dviejuose ekranuose, įskaitant Juliją Stiles Princas ir aš (2004)ir Kam Heskinas „Princas ir aš II“: karališkos vestuvės (2006).

Luke Mably yra šių sąrašų narys: 1976 m. Gimę, anglų kino aktoriai ir anglų muilo operų aktoriai.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Luko Mably profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Susižadėjęs1---
Pažintys12 mėnesiai, 1 diena--
Iš visodu2 mėnesiai, 1 diena1 mėnuo-

Išsami informacija

Pirmas vardasLukas
PavardėMably
Vardas, gimęsThomas Luke Mably
Alternatyvus pavadinimasLukas Mably, Tomas Lukas Mably
Amžius45 metai
Gimtadienis1976 m. Kovo 1 d
Gimimo vietaLondonas, Anglija, JK
Aukštis6 '0' (183 cm)
StatytiVidutinis
Akių spalvaMėlyna
Plaukų spalvaŠviesiaplaukis
Zodiako ženklasžuvis
EtniškumasBalta
TautybėBritų
Okupacijos tekstasAktorius
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsPrincas ir aš
Aktyvūs metai1999-ieji
Oficialios svetainėswww.facebook.com/Lmably/?ref=sgm, www.rottentomatoes.com/celebrity/luke_mably/, www.allmovie.com/artist/luke-mably-p347967

Thomas Luke'as Mably yra anglų aktorius.

victoria scott george c. scotas
Daugiau apie Luką Mably Mažiau apie Luką Mably

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
duJulija StilesSantykiai2003 m. Birželio mėn2003 rugpjūtis2 mėnesiai
1Andrea DeckSantykiai pateikti-
Julija Stiles #du

Julija Stiles

2003 m

Lukas Mably ir Julija Stiles išsiskyrė spalio mėn.[žiūrėti porą] Andrea Deck #1

Andrea Deck

Andrea Deck ir Luke Mably susižadėjo 201 ...[žiūrėti porą] #du

Julija Stiles

2003 m

Luke Mably ir Julia Stiles datuojamos 2004 m. Spalio mėn. - 2003 m. Rugpjūčio mėn.

Santykiai 2 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas80%Aukštis55%Amžius72%Suderinamumas 67% žiūrėti santykius #1

Andrea Deck

Andrea Deck ir Luke Mably susižadėjo 5 metus nuo sužadėtuvių 2016 m.



IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas1%Aukštis73%Amžius13%Suderinamumas 37% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Lukas MablyKeturi, penki žuvisAktorius
Britų
Julija Stiles40 AvinasAktorė
Amerikietis
Andrea Deck27 VandenisAktorė
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Lukas Mably Vartai (2010) Vartai (2010) Vartai (2010) Vartai (2010) Vartai (2010) Vartai (2010) Vartai (2010) Vartai (2010) Vartai (2010) Vartai (2010) Lukas Mably

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Pertrauka2020 mTerry PrydeFilmas
42 eskadra (vaizdo žaidimas)2020 mFilmas
Latakai2018 mNigel MayneFilmas
„SEAL“ komanda2017 mSgt. Gegužė. Nigel WickhamTelevizijos laida
Pasirinkta2016 mAnūkasFilmas
Vaiduoklių rašytojas2016 mGilliger GrahamFilmas
Isolation2015 mCreightonas MastersonasFilmas
II kojos koja2014 mŠonaFilmas
NCIS: Naujasis Orleanas2014 mJamesas LathomasTelevizijos laida
Kovos ligoninė2011 mDaktaras Simonas HillasTelevizijos laida
Vartai2010 mDylanas RadcliffasTelevizijos laida
Žvaigždė sukryžiuota2009 mAlexas Pierce'asFilmas
Egzaminas2009 mBaltaFilmas
Maggie Hill2009 mBenas EmersonasTV filmas
Išgelbėk angelą viltį2007 mHenrisFilmas
Kas gauna šunį? (ITV drama)2007 mHugo Delaney-JonesasTV filmas
Karalystė2007 mženklasTelevizijos laida
Apgaulė2006 mBrianasTV filmas
Spalvok mane Kubricką2005 mRupertas RodnightasFilmas
Dvasios spąstai2005 mTomasFilmas
Princas ir aš2004 mEdisFilmas
Mėlynoji žmogžudystė2003 mDaktaras Fraseris MekeeTelevizijos laida
4:372003 mDžeiTrumpas filmas
28 dienos vėliau ...2002 mEilinis CliftonasFilmas
Sukilimas2001 mZachariah ArtensteinTV filmas
Šeštadienis NItuntas jausmas2001 mKorkisTrumpas filmas
Pradžioje2000 mIzaokas (jaunesnysis)Televizijos laida
Holbio miestas1999 mPaulas RipleyTelevizijos laida
Svajonių komanda1997 mScottas LucasasTelevizijos laida
Tylus liudytojasdevyniolika devyniasdešimt šešiJedas FletcherisTelevizijos laida
„EastEnders“1985 mRyanasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Julia Stiles ir Luke MablyJulija Stiles
    • Princas ir aš
      2004 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Kam Heskinas
    • „Princas ir aš II“: karališkos vestuvės
      2006 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Alexo Rodriguezo ir Cynthia Scurtis nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Francesca Brambilla
Francesca Brambilla
2021 m. Gegužės 28 d. ... Francesca Brambilla naujienos, apkalbos, Francesca Brambilla nuotraukos, biografija, Francesca Brambilla vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Francesca Brambilla santykių sąrašas. Pažinčių Francesca Brambilla istorija, 2021 m., 2020 m., Francesca Brambilla santykių sąrašas.
Telise Galanis
Telise Galanis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Telise Galanis naujienos, apkalbos, Telise Galanis nuotraukos, biografija, Telise Galanis vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Telise Galanis santykių sąrašas. Telise Galanis pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Telise Galanis santykių sąrašas.
Jorge'as Luke'as
Jorge'as Luke'as
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jorge Luke naujienos, apkalbos, Jorge Luke nuotraukos, biografija, Jorge Luke mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Jorge Luke santykių sąrašas. Pažinčių su Jorge Luke istorija, 2021 m., 2020 m., Jorge Luke'o santykių sąrašas.
Deborah Ann Woll
Deborah Ann Woll
2021 m. Gegužės 28 d. ... Deborah Ann Woll naujienos, apkalbos, Deborah Ann Woll nuotraukos, biografija, Deborah Ann Woll vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Deborah Ann Woll santykių sąrašas. Deborah Ann Woll pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Deborah Ann Woll santykių sąrašas.
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Steveno Tylerio ir Aimee Prestono nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Adelina Berisha
Adelina Berisha
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adelinos Berishos naujienos, apkalbos, Adelinos Berishos nuotraukos, biografija, Adelinos Berishos vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Adelinos Berishos santykių sąrašas. Adelinos Berishos pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Adelinos Berishos santykių sąrašas.