Pagrindinis Pažintys Leslie-Anne Huff

Leslie-Anne Huff

Leslie-Anne HuffAmžius 36 metų Zodiakas Mergelė

Su kuo ji dabar draugauja?

Remiantis mūsų įrašais, Leslie-Anne Huff galbūt yra vieniša.

Santykiai

Mes neturime įrašų apie buvusius Leslie-Anne Huff santykius.



Apie

Leslie-Anne Huff yra 36 metų amerikiečių aktorė. Gimusi 1984 m. Rugpjūčio 25 d. San Fernando slėnyje, Kalifornijoje, Jungtinėse Valstijose, ji garsėja Sonny With A Chance karjeroje, kuri tęsiasi nuo 2006 m. Jos zodiako ženklas yra Mergelė.

Leslie-Anne Huff priklauso šiems sąrašams: Amerikos kino aktoriai, Kalifornijos aktoriai ir Amerikos televizijos aktoriai.

Prisidėti

Padėkite mums susikurti Leslie-Anne Huff profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Išsami informacija

Pirmas vardasLeslie-Anne
Antras vardasAnė
PavardėHuffas
Vardas, gimęsLeslie-Anne Huff
Amžius36 metai
Gimtadienis1984 m. Rugpjūčio 25 d
Gimimo vietaSan Fernando slėnis, Kalifornija, JAV
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Skiriamasis bruožasBanguoti rudi plaukai
Zodiako ženklasMergelė
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasAktorė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovėsSūnus su galimybe
Aktyvūs metai1989 – dabar, 2006 – dabar

Leslie-Anne Huff (g. 1984 m. Rugpjūčio 25 d.) - amerikiečių aktorė.

Daugiau apie Leslie-Anne Huff Mažiau apie Leslie-Anne Huff

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Jaunas ir alkanas2014 mKaylaTelevizijos laida
Dakotos vasara2014 mMadison de la cruzFilmas
Orginalūs2013 mRayna CruzTelevizijos laida
Karvių mergaičių angelai2012 mMadisonFilmas
Užgavėnės: pavasario atostogos2011 mMergaitė Nr. 2Filmas
Protektorius2011 mBeth Darby (1 epizodas, 2011)Televizijos laida
Braškių skardis2010 mKateFilmas
„Miami Medical“2010 m„Candy Striper“ (1 epizodas, 2010 m.)Televizijos laida
Karalių pora2010 mAerozolis (1 epizodas, 2010)Televizijos laida
Šaldytas bučinys2009 mŽanetaFilmas
Sūnus su galimybe2009 mPenelope (2 epizodai, 2010 m.)Televizijos laida
Vampyrų dienoraščiai2009 mRayna CruzTelevizijos laida
10 dalykų, kurių nekenčiu apie tave2009 mJonelleTelevizijos laida
Vidurys2009 mReneeTelevizijos laida
MacKenzie krioklys2009 mPenelope (9 serijos, 2009 m.)Televizijos laida
„Suite Life on Deck“2008 mKaralienės 1 epizodas, 2009 mTelevizijos laida
Chuckas2007 mBartender (1 epizodas, 2010)Televizijos laida
Graikų2007 mWhitney (1 epizodas, 2009)Televizijos laida
Kaulai2005 mRaina EricksonTelevizijos laida
CSI: NY2004 mFelicia Badman (1 epizodas, 2006)Televizijos laida
NCIS2003 mHillaryTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Alexo Rodriguezo ir Cynthia Scurtis nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Francesca Brambilla
Francesca Brambilla
2021 m. Gegužės 28 d. ... Francesca Brambilla naujienos, apkalbos, Francesca Brambilla nuotraukos, biografija, Francesca Brambilla vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Francesca Brambilla santykių sąrašas. Pažinčių Francesca Brambilla istorija, 2021 m., 2020 m., Francesca Brambilla santykių sąrašas.
Telise Galanis
Telise Galanis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Telise Galanis naujienos, apkalbos, Telise Galanis nuotraukos, biografija, Telise Galanis vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Telise Galanis santykių sąrašas. Telise Galanis pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Telise Galanis santykių sąrašas.
Jorge'as Luke'as
Jorge'as Luke'as
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jorge Luke naujienos, apkalbos, Jorge Luke nuotraukos, biografija, Jorge Luke mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Jorge Luke santykių sąrašas. Pažinčių su Jorge Luke istorija, 2021 m., 2020 m., Jorge Luke'o santykių sąrašas.
Deborah Ann Woll
Deborah Ann Woll
2021 m. Gegužės 28 d. ... Deborah Ann Woll naujienos, apkalbos, Deborah Ann Woll nuotraukos, biografija, Deborah Ann Woll vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Deborah Ann Woll santykių sąrašas. Deborah Ann Woll pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Deborah Ann Woll santykių sąrašas.
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Steveno Tylerio ir Aimee Prestono nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Adelina Berisha
Adelina Berisha
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adelinos Berishos naujienos, apkalbos, Adelinos Berishos nuotraukos, biografija, Adelinos Berishos vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Adelinos Berishos santykių sąrašas. Adelinos Berishos pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Adelinos Berishos santykių sąrašas.