Pagrindinis Santykiai Lawrence'as O'Donnellas

Lawrence'as O'Donnellas

Lawrence O Ilgas terminas2348 vieta -868Amžius 69 metų Zodiakas Skorpionas Santykiai 3 iš viso

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Lawrence O'Donnell and Tamron HallTamron Hall ir Lawrence O'Donnell palaiko ilgalaikius santykius nuo 2011 m. žiūrėti santykius

Santykiai

Lawrence'as O'Donnellas anksčiau buvo vedęs Kathryn Harrold(1994 - 2008).

Lawrence'as O'Donnellas palaikė santykius su Kerry Washington(2008).



kuris yra vedęs damian marley

Apie

Lawrence O'Donnell yra 69 metų Amerikos politikas. Gimė 1951 m. Lapkričio 7 d. Bostone, Masačusetse, JAV. Jo zodiako ženklas yra Skorpionas.

Lawrence'as O'Donnellas yra šių sąrašų narys: Amerikos televizijos aktoriai, Amerikos televizijos prodiuseriai ir 1951 m.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Lawrence O'Donnell profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



randy upeliai jauni ir neramūs

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs114 metų--
Pažintysdu10 metų, 4 mėnesių5 metai, 2 mėnesiai-
Iš viso314 metų8 metai, 1 mėnuo10 metų, 4 mėnesių

Išsami informacija

Pirmas vardasLawrence'as
PavardėO'Donnellas
Alternatyvus pavadinimasLarry O'Donnell
Amžius69 metai
Gimtadienis1951 m. Lapkričio 7 d
Gimimo vietaBostonas, Masačusetsas, JAV
Akių spalvaMėlyna
Plaukų spalvaŠviesiaplaukis
Zodiako ženklasSkorpionas
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasPolitika, rašytojas, aktorius
OkupacijaPolitikas
Reikalauti šlovėsPaskutinis žodis su Lawrence'u O'Donnellu
Asocijuoti žmonėsBillas Clintonas, Kristalas Ballas

Lawrence Francis O'Donnellas jaunesnysis (g. 1951 m. Lapkričio 7 d.) - Amerikos televizijos inkaras, aktorius, politikos apžvalgininkas ir „Paskutinio žodžio“ vedėjas su Lawrence O'Donnell, MSNBC nuomonės ir naujienų programa, rodoma savaitės naktimis.

Daugiau apie Lawrence O'Donnell Mažiau apie Lawrence'ą O'Donnellą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
3Tamrono salėSantykiai2011 m2011 m-
duKerry WashingtonSantykiai2008 m2008 m-
1Kathryn HarroldVedęs1994 m2008 m14 metų
Tamrono salė #3

Tamrono salė

2011 m

Tamron Hall ir Lawrence O'Donnell buvo ...[žiūrėti porą] Kerry Washington #du

Kerry Washington

2008 m

Lawrence'as O'Donnellas ir Kerry Washington yra ...[žiūrėti porą] Kathryn Harrold #1

Kathryn Harrold

1994 - 2008 m

Lawrence'as O'Donnellas ir Kathrynas Harroldas yra ...[žiūrėti porą] #3

Tamrono salė

2011 m

Tamronas Hallas ir Lawrence'as O'Donnellas palaikė santykius 2011–2011 m.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas1%Amžius13%Suderinamumas 24% žiūrėti santykius #du

Kerry Washington

2008 m

Lawrence'as O'Donnellas ir Kerry Washingtonas 2008 m.



kas daro shemar moore pasimatymą
IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas100%Amžius1%Suderinamumas 30% žiūrėti santykius #1

Kathryn Harrold

1994 - 2008 m

Lawrence O'Donnell ir Kathryn Harrold išsiskiria po 14 metų vedybų.

Santykiai 14 metų IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas1%Amžius98%Suderinamumas 30% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Lawrence'as O'Donnellas69 SkorpionasPolitikas
Amerikietis
Tamrono salėpenkiasdešimt MergelėTV naujienos
Amerikietis
Kerry Washington44 VandenisAktorė
Amerikietis
Kathryn Harrold70 LiūtasAktorė
Amerikietis

Nuotraukų galerija

„Infiltratorius“ (2016) „Infiltratorius“ (2016) Lawrence'as O'Donnellas ir Kerry Washingtonas Lawrence'as O'Donnellas ir Kerry Washingtonas Lawrence'as O'Donnellas ir Kerry Washingtonas Lawrence'as O'Donnellas Lawrence'as O'Donnellas Lawrence'as O'Donnellas Lawrence'as O'Donnellas Lawrence'as O'Donnellas Lawrence'as O'Donnellas Lawrence'as O'Donnellas

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Aš myliu tave, Amerika2017 mLawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Londonas krito2016 mLawrence O'Donnell (nekredituota)Filmas
Jimo Gaffigano paroda2015 m.Lawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Kortų namelis2013 mLawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Kampanija2012 mLawrence'as O'DonnellasFilmas
Vytis kalvą2012 mGubernatorius Jackas RossasTelevizijos laida
Kaimynai2012 mLawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Franklinas ir Bashas2011 mTeisėjas Paulas W. RedfordasTelevizijos laida
Tėvynė2011 mLawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Sūpynės balsas2008 mLawrence'as O'DonnellasFilmas
Tikras kraujas2008 mLawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Žala2007 mPaskutinio žodžio prieglobaTelevizijos laida
Didelė meilė2006 mLee HatcherisTelevizijos laida
Ponia Harris2005 mTeisėjas Leggett (kaip Lawrence O'Donnell Jr.)TV filmas
Liono įduba2003 mTeisėjas CallowayTelevizijos laida
Vienuolis2002 mTeisėjas Lawrence'as BarrasTelevizijos laida
Pažabok savo entuziazmą2000 mLawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Vakarų sparnas1999 mDaktaras BartletasTelevizijos laida
Praktika1997 mTeisėjas Franklinas BrownasTelevizijos laida
Simpsonai1989 mLawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Murphy Brown1988 mLawrence'as O'DonnellasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Emily Blunt
Emily Blunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Blunt naujienos, apkalbos, Emily Blunt nuotraukos, biografija, Emily Blunt vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Blunt santykių sąrašas. Emily Blunt pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Blunt santykių sąrašas.
Francoise'as Fabianas
Francoise'as Fabianas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Françoise Fabian naujienos, apkalbos, Françoise Fabian nuotraukos, biografija, Françoise Fabian vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Françoise'o Fabiano santykių sąrašas. Françoise Fabian pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Françoise Fabian santykių sąrašas.
Shante Broadus
Shante Broadus
2021 m. Gegužės 28 d. ... Shante Broadus naujienos, apkalbos, Shante Broadus nuotraukos, biografija, Shante Broadus vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Shante Broadus santykių sąrašas. Shante Broadus pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Shante Broadus santykių sąrašas.
Adrian Erlandsson ir Morrigan Hel
Adrian Erlandsson ir Morrigan Hel
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adriano Erlandssono ir Morrigan Hel nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Georgianne Walken
Georgianne Walken
2021 m. Gegužės 28 d. ... Georgianne Walken naujienos, apkalbos, Georgianne Walken nuotraukos, biografija, Georgianne Walken vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Georgianne Walken santykių sąrašas. Pažinčių su Georgianne Walken istorija, 2021 m., 2020 m., Georgianne Walken santykių sąrašas.
Claire Coffee ir Davidas Giuntoli
Claire Coffee ir Davidas Giuntoli
2021 m. Gegužės 28 d. ... Claire Coffee ir David Giuntoli nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sevinç Gursen Akyildiz
Sevinç Gursen Akyildiz
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sevinç Gürsen Akyildiz naujienos, apkalbos, Sevinç Gürsen Akyildiz nuotraukos, biografija, Sevinç Gürsen Akyildiz vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Sevinç Gürsen Akyildiz“ santykių sąrašas. Sevinç Gürsen Akyildiz pažinčių istorija, 2021, 2020, Sevinç Gürsen Akyildiz santykių sąrašas.