Pagrindinis Santykiai Larsas Ulrichas

Larsas Ulrichas

Larsas Ulrichas Vedęs1590 vieta 748Amžius 57 metai Zodiakas Ožiaragis Santykiai iš viso 9 Vaikai 3 vaikai

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Larsas Ulrichas ir Jessica MillerJessica Miller ir Larsas Ulrichas buvo susituokę 6 metus nuo 2015 m. Kovo mėn. žiūrėti santykius

Santykiai

Anksčiau Larsas Ulrichas buvo vedęs „Skylar Satenstein“(1997 - 2004)ir Debbie Ulrich(1988 - 1990).

Larsas Ulrichas palaikė santykius su Connie Nielsen(2004 - 2012)ir Linda Walker (su Larsu Ulrichu)(1990 - 1994).



Kalbama, kad Larsas Ulrichas užmezgė ryšį su Naomi Campbell(2001), Heather Hart, Jennifer Peace ir Alycen Rowse.

kiek dabar jeremy sumpter

Apie

Larsas Ulrichas yra 57 metų danų būgnininkas. Gimęs 1963 m. Gruodžio 26 d. Gentofte, Danijoje, jis garsėja būgnininku - „Metallica“. Jo zodiako ženklas yra Ožiaragis.

Larsas Ulrichas yra šių sąrašų narys: amerikiečių sunkiojo metalo būgnininkai, 1963 m. Gimę žmonės ir žmonės iš Kopenhagos.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti savo Larso Ulricho profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs39 metai8 metai, 7 mėnesiai8 metai, 2 mėnesiai
Pažintysdu8 metai, 1 mėnuo6 metai4 metai
Gandai4---
Iš viso99 metai4 metai, 2 mėnesiai4 metai

Išsami informacija

Pirmas vardasLarsas
PavardėUlrichas
Vardas, gimęsLarsas Ulrichas
Amžius57 metai
Gimtadienis1963 m. Gruodžio 26 d
Gimimo vietaGentofte, Danija
Aukštis5 '6' (168 cm)
Svoris130 kg (59 kg)
StatytiVidutinis
Akių spalvaŽalias
Plaukų spalvaRuda - Šviesa
Zodiako ženklasOžiaragis
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėDanų
Vidurinė mokykla„Corona del Mar“ vidurinė mokykla, Niuporto paplūdimys, Kalifornija
Okupacijos tekstasBūgnininkas, dainų autorius, prodiuseris
OkupacijaBūgnininkas
Reikalauti šlovės„Metallica“ būgnininkas
Muzikos žanras (tekstas)Sunkusis metalas, thrash metalas, hard rockas, greitasis metalas
Aktyvūs metai1980 – dabar
Instrumentas (tekstas)Būgnai, mušamieji, tamburinas, gitara, vokalas, tamourinas
Susiję aktai„Metallica“, gailestingas likimas
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)Richard De La Font Agentūra
Oficialios svetainėswww.metallica.com, www.nndb.com/people/467/000024395/, www.drummerworld.com/drummers/Lars_Ulrich.html, twitter.com/Iarsulrich, http://metallica.com
TėvasTorbenas Ulrichas (tenisininkas)
MotinaVienišas Ulrichas
Šeimos narysBryce Ulrich-Nielsen (sūnus), Layne Ulrich (sūnus), Myles Ulrich (sūnus), Dexter Gordon (krikštatėvis) (saksofonininkas)
DraugasSeanas Pennas
Asocijuoti žmonėsJamesas Hetfieldas, Kirkas Hammettas, Robertas Trujillo
Mėgstamiausios grupėsGiliai violetinė, deimantinė galva, oazė, juodos vynuogės
Mėgstamiausias maistasSuši, prancūzai, tunas, šaldytas jogurtas

Larsas Ulrichas R (g. 1963 m. Gruodžio 26 d.) - danų muzikantas, dainų autorius ir įrašų prodiuseris. Jis geriausiai žinomas kaip JAV sunkiojo metalo grupės „Metallica“ būgnininkas ir vienas iš įkūrėjų. Tenisininkų Torbeno ir Einerio Ulricho sūnus ir anūkas, jaunystėje žaidė tenisą ir būdamas 16 metų persikėlė į Los Andželą profesionaliai treniruotis. Tačiau užuot žaidęs tenisą, Ulrichas pradėjo groti būgnais. Paskelbęs reklamą „The Recycler“, Ulrichas susipažino su vokalistu / gitaristu Jamesu Hetfieldu ir įkūrė „Metallica“. Kartu su Hetfieldu Ulrichas turi dainų kūrimo kreditus beveik visoms grupės dainoms. Jis buvo grupės veidas per „Napster“ ginčą. Vėliau savo karjeros metu Ulrichas pradėjo rengti „It Electric“ tinklalaidę, kurioje jis kalbėjo su kitais žymiais muzikantais.

Daugiau apie Larsą Ulrichą Mažiau apie Larsą Ulrichą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
9Jessica MillerVedęs2012 spalio mėnpateikti8 metai
8Connie NielsenSantykiai2004 m. Liepos mėn2012 rugpjūtis8 metai
7Naomi CampbellSusitikimas R 2001 m. Lapkričio mėn2001 m. Lapkričio mėn-
6„Skylar Satenstein“Vedęsdevyniolika devyniasdešimt šeši2004 m. Vasario mėn8 metai
5Linda Walker (su Larsu Ulrichu)Santykiai1990 m1994 m4 metai
4Debbie UlrichVedęsdevyniolika aštuoniasdešimt vienas1990 m9 metai
3Heather HartSusitikimas R -
duJennifer PeaceSusitikimas R -
1Alycen RowseSusitikimas R -
Jessica Miller #9

Jessica Miller

2012 m

Jessica Miller ir Larsas Ulrichas buvo ...[žiūrėti porą] Connie Nielsen #8

Connie Nielsen

2004 - 2012 m

Larsas Ulrichas ir Connie Nielsenas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Naomi Campbell #7Gandas

Naomi Campbell

2001 m

Larsas Ulrichas ir Naomi Campbellas yra atskirti ...[žiūrėti porą] „Skylar Satenstein“ #6

„Skylar Satenstein“

1996 - 2004 m

Skylar Satenstein ir Larsas Ulrichas buvo išsiskyrę ...[žiūrėti porą] Linda Walker (su Larsu Ulrichu) #5

Linda Walker (su Larsu Ulrichu)

1990 - 1994 m

Linda Walker (su Larsu Ulrichu) ir Larsas Ulr ...[žiūrėti porą] Debbie Ulrich #4

Debbie Ulrich

1981 - 1990 m

Debbie Ulrich ir Larsas Ulrichas buvo išsiskyrę ...[žiūrėti porą] Heather Hart #3Gandas

Heather Hart

Heather Hart ir Larsas Ulrichas yra atskirti ...[žiūrėti porą] Jennifer Peace #duGandas

Jennifer Peace

Jennifer Peace ir Larsas Ulrichas yra atskirti ...[žiūrėti porą] Alycen Rowse #1Gandas

Alycen Rowse

Alycen Rowse ir Larsas Ulrichas yra atskirti ...[žiūrėti porą] #9

Jessica Miller

2012 m

Jessica Miller ir Larsas Ulrichas buvo susituokę 6 metus. Po susitikimo 2012 m. Spalio mėn. Jie susitikinėjo 9 mėnesius. Po vienerių metų sužadėtuvių jie susituokė 2015 m. Kovo mėn.



kas yra scottas eastwoodas
Santykiai 8 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas1%kinų zodiakas100%Aukštis37%Amžius1%Suderinamumas 35% žiūrėti santykius #8

Connie Nielsen

2004 - 2012 m

Larsas Ulrichas ir Connie Nielsenas nuo 2004 m. Liepos mėn. Iki 2012 m. Rugpjūčio mėn.

Santykiai 8 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas1%Aukštis37%Amžius84%Suderinamumas 51% Vaikai 1 vaikas žiūrėti santykius #7

Naomi Campbell

2001 m. (Gandai)

Kalbama, kad Larsas Ulrichas prisijungė prie Naomi Campbell 2001 m. Lapkričio mėn.

IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas100%Aukštis37%Amžius69%Suderinamumas 57% žiūrėti santykius #6

„Skylar Satenstein“

1996 - 2004 m

Skylar Satenstein ir Larsas Ulrichas buvo susituokę 7 metus. Susirinkę 1996 m. Jie pasimatė vienerius metus ir susituokė 1997 m. Sausio 26 d. Po 7 metų jie išsiskyrė 2004 m. Kovo mėn.

Santykiai 8 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas100%Amžius69%Suderinamumas 62% Vaikai 2 vaikai žiūrėti santykius #5

Linda Walker (su Larsu Ulrichu)

1990 - 1994 m

Linda Walker (data - Larsas Ulrichas) ir Larsas Ulrichas - nuo 1990 iki 1994 m.

Santykiai 4 metai žiūrėti santykius #4

Debbie Ulrich

1981 - 1990 m

Debbie Ulrich ir Lars Ulrich susituokė 2 metus. Susirinkę 1981 m. Jie susitikinėjo septynerius metus ir 1988 m. Susituokė. Po 2 metų jie išsiskyrė 1991 m.

Santykiai 9 metai žiūrėti santykius #3

Heather Hart

(Gandas)

Kalbama, kad Heather Hart užmezgė ryšį su Larsu Ulrichu.

sabrinos dailidės vaikinas dabar 2018 m
IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas1%Aukštis37%Amžius84%Suderinamumas 46% žiūrėti santykius #du

Jennifer Peace

(Gandas)

Kalbama, kad Jennifer Peace užmezgė ryšį su Larsu Ulrichu.

IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas100%Amžius69%Suderinamumas 47% žiūrėti santykius #1

Alycen Rowse

(Gandas)

Kalbama, kad Alycenas Rowse'as užmezgė ryšį su Larsu Ulrichu.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas100%Amžius69%Suderinamumas 62% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Larsas Ulrichas57 OžiaragisBūgnininkas
Danų
Jessica Miller37 žuvisModelis
Amerikietis
Connie Nielsen55 VėžysAktorė
Danų
Naomi Campbell51 DvyniaiModelis
Britų
„Skylar Satenstein“49 VėžysGydytoja
Amerikietis
Linda Walker (su Larsu Ulrichu)- Kita
Debbie Ulrich-
Anglų
Heather Hart55 LiūtasPorno žvaigždė
Amerikietis
Jennifer Peacepenkiasdešimt ŠaulysPorno žvaigždė
Amerikietis
Alycen Rowsepenkiasdešimt Vėžys
Amerikietis

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
MylesasPatinas1998 m. Rugpjūčio 5 d22 metai „Skylar Satenstein“
LaynePatinas2001 m. Gegužės 6 d20 metų amžiaus „Skylar Satenstein“
Bryce'as ThadeusasPatinas2007 m. Gegužės 21 d14 metų Connie Nielsen

Nuotraukų galerija

„Metallica“ „Metallica“ Dave'as Mustaine'as, Larsas Ulrichas, Scottas Ianas ir Kerry Kingas Larsas Ulrichas IG - 2019 m. Sausis Larsas Ulrichas (žurnalas „Burrn!“, 1987 m. Vasario mėn.) Larsas Ulrichas Jonas Miklas Thoras ir Larsas Ulrichas Larsas Ulrichas ir Jessica Miller Larsas Ulrichas ir Jessica Miller Larsas Ulrichas ir Jessica Miller su Eltonu Johnu Charlie Benante su Larsu Ulrichu - L'Amour, Bruklinas „Ride the Lighting“ turo metu, 1985 m. Jimmy Page & Larsas Ulrichas

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Tūkstantis istorijų: freskos kūrimas2019 mTrumpas filmas
Milijardai2016 m„Metallica“Televizijos laida
Hemingvėjus ir Gellhornas2012 mJoris IvensTV filmas
Nuvesk Jį pas graiką2010 mLarsas UlrichasFilmas
Howardas Sternas pagal poreikį2005 mTelevizijos laida
Deivas barbaras2004 mJettTelevizijos laida
Simpsonai1989 mLarsas UlrichasTelevizijos laida

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Alexo Rodriguezo ir Cynthia Scurtis nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Francesca Brambilla
Francesca Brambilla
2021 m. Gegužės 28 d. ... Francesca Brambilla naujienos, apkalbos, Francesca Brambilla nuotraukos, biografija, Francesca Brambilla vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Francesca Brambilla santykių sąrašas. Pažinčių Francesca Brambilla istorija, 2021 m., 2020 m., Francesca Brambilla santykių sąrašas.
Telise Galanis
Telise Galanis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Telise Galanis naujienos, apkalbos, Telise Galanis nuotraukos, biografija, Telise Galanis vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Telise Galanis santykių sąrašas. Telise Galanis pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Telise Galanis santykių sąrašas.
Jorge'as Luke'as
Jorge'as Luke'as
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jorge Luke naujienos, apkalbos, Jorge Luke nuotraukos, biografija, Jorge Luke mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Jorge Luke santykių sąrašas. Pažinčių su Jorge Luke istorija, 2021 m., 2020 m., Jorge Luke'o santykių sąrašas.
Deborah Ann Woll
Deborah Ann Woll
2021 m. Gegužės 28 d. ... Deborah Ann Woll naujienos, apkalbos, Deborah Ann Woll nuotraukos, biografija, Deborah Ann Woll vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Deborah Ann Woll santykių sąrašas. Deborah Ann Woll pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Deborah Ann Woll santykių sąrašas.
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Steveno Tylerio ir Aimee Prestono nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Adelina Berisha
Adelina Berisha
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adelinos Berishos naujienos, apkalbos, Adelinos Berishos nuotraukos, biografija, Adelinos Berishos vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Adelinos Berishos santykių sąrašas. Adelinos Berishos pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Adelinos Berishos santykių sąrašas.