Pagrindinis Santykiai Kyra Sedgwick

Kyra Sedgwick

Kyra Sedgwick Vedęs5312 vieta -1154Amžius 55 metų Zodiakas Liūtas Santykiai iš viso 2 Vaikai 2 vaikai

Su kuo ji dabar draugauja?

Kevinas Baconas ir Kyra SedgwickasKyra Sedgwick ir Kevinas Baconas buvo vedę 32 metus nuo 1988 m. Rugsėjo 4 d. žiūrėti santykius

Santykiai

Kyra Sedgwick palaikė santykius su Matthew Broderick.

Apie

Kyra Sedgwick yra 55 metų amerikiečių aktorė. 1965 m. Rugpjūčio 19 d. Niujorke, Niujorke, gimusi Kyra Minturn Sedgwick, ji garsėja „The Closer“. Jos zodiako ženklas yra Liūtas.



Kyra Sedgwick dalyvavo 7-iose ekrano rungtynėse, įskaitant Billą Pullmaną Vienišiai (1992), Campbellas Scottas Meilužis (2005), Jamesas Le Grosas Vienišiai (1992), Kevinas Baconas Piratai (1991)ir Johnas Travolta Fenomenas (devyniolika devyniasdešimt šeši).

Kyra Sedgwick yra šių sąrašų narė: „Emmy“ premijos laureatai, Amerikos kino aktoriai ir Amerikos televizijos aktoriai.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti savo Kyra Sedgwick profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs134 metai, 3 mėnesiai--
Pažintys1---
Iš visodu34 metai, 3 mėnesiai17 metų, 1 mėnuo-

Išsami informacija

Pirmas vardasKyra
Antras vardasMinturnas
PavardėŠoninė
Mergelės vardasSedgvikas
Vardas, gimęsKyra Minturn Sedgwick
Alternatyvus pavadinimasKiko
Amžius55 metai
Gimtadienis1965 m. Rugpjūčio 19 d
Gimimo vietaNiujorkas, Niujorkas
Aukštis5 '5' (165 cm)
Svoris56 kg (124 svarai)
StatytiAtletiškas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaŠviesiaplaukis
Skiriamasis bruožasTatuiruotės ant kulkšnies, šono ir nugaros
Zodiako ženklasLiūtas
SeksualumasTiesiai
ReligijaŽydas
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
UniversitetasPietų Kalifornijos universitetas
Okupacijos tekstasAktorė, prodiuserė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovėsArčiau
Aktyvūs metai1982 – dabar
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)„United Talent Agency“, „Celebrity Talent International“, „Creative Artists Agency“
Prekės ženklo patvirtinimas(2009) „Tropicana“ mažo kaloringumo ir cukraus apelsinų sulčių „Trop 50“ televizijos reklama., (2009) „Tropicana“ „Trop 50“ mažo kaloringumo ir cukraus apelsinų sulčių spausdinimo skelbimai., (2013) „Cameo“ vienoje iš savo vyro Kevino Bacono „iPhone“ televizijos reklamų.
Krūtinė (coliais)35
Puodelio dydisC
Liemuo (coliais)25
Klubai (coliais)35
Drabužių dydis6
Batų dydis7
Oficialios svetainėswww.kyra-s.net/, twitter.com/kyrasedgwick, www.nndb.com/people/060/000025982/
TėvasHenry Dwightas Sedgwickas V
MotinaPatricia Rosenwald
BrolisRobertas Sedgwickas
Šeimos narysEdie Sedgwick (pusbrolis)

Kyra Minturn Sedgwick (g. 1965 m. Rugpjūčio 19 d.) - amerikiečių aktorė, prodiuserė ir režisierė. Ji geriausiai žinoma dėl pagrindinio vadovo pavaduotojos Brendos Leigh Johnsono vaidmens TNT kriminalinėje dramoje „Arčiau“. Už Džonsono vaizdavimą Sedgwick 2007 m. Pelnė „Auksinio gaublio“ apdovanojimą ir 2010 m. „Emmy“ apdovanojimą. Serija baigėsi 2012 m. Rugpjūčio 13 d., Baigus septintąjį sezoną. Sedgwick taip pat žinoma dėl savo pasikartojančios Madeline Wuntch vaidmens situaciniame komikse „Brooklyn Nine-Nine“.

Daugiau apie Kyra Sedgwick Mažiau apie Kyra Sedgwick

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
duKevinas BaconasVedęs1987 vasarispateikti34 metai
1Matthew BroderickasSantykiai -
Kevinas Baconas #du

Kevinas Baconas

1987 m

Kyra Sedgwick ir Kevinas Baconas buvo vedę ...[žiūrėti porą] Matthew Broderickas #1

Matthew Broderickas

Matthew Broderickas ir Kyra Sedgwick yra atskirai ...[žiūrėti porą] #du

Kevinas Baconas

1987 m

Kyra Sedgwick ir Kevinas Baconas buvo vedę 32 metus. Po susitikimo 1987 m. Vasario mėnesį jie susitikinėjo vienerius metus ir susituokė 1988 m. Rugsėjo 4 d.

Santykiai 34 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas1%Aukštis55%Amžius69%Suderinamumas 46% Vaikai 2 vaikai žiūrėti santykius #1

Matthew Broderickas

Matthew Broderickas ir Kyra Sedgwick turėjo santykių.



IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas1%Aukštis55%Amžius84%Suderinamumas 60% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Kyra Sedgwick55 LiūtasAktorė
Amerikietis
Kevinas Baconas62 VėžysAktorius
Amerikietis
Matthew Broderickas59 AvinasAktorius
Amerikietis

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
Travisas SedgwickasPatinas1989 m. Birželio 23 d31 metai Kevinas Baconas
Sosie RuthMoteris1992 m. Kovo 15 d29 metai Kevinas Baconas

Nuotraukų galerija

2021 m. „Auksinio gaublio“ apdovanojimai 2021 m. „Auksinio gaublio“ apdovanojimai 2021 m. „Auksinio gaublio“ apdovanojimai Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele Kyra Sedgwick - maisto prekių parduotuvė „Gelsons“, Los Andžele

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Paskambink savo motinai2021 mJeanas RainesasTelevizijos laida
Piktadariai2019 mŠlovėFilmas
Pabaigos, pradžia2019 mIngridaFilmas
Po tamsos2018 mGeorgina BeatyFilmas
Firmos2018 mPonia kaubojuTelevizijos laida
Antis: Kevino Bacono filmas2018 mKyraTrumpas filmas
Pateikimas2017 mSherrie SwensonFilmas
Dešimt dienų slėnyje2017 mJane SadlerTelevizijos laida
Septyniolikos kraštas2016 mMonaFilmas
Didelis dangus2015 mDeeFilmas
Policijos automobilis2015 mIšsiuntimas (balsas)Filmas
Pasiek mane2014 mColetteFilmas
Kuklinantis2014 mLuizaFilmas
Kelias viduje2014 mDr. RožėFilmas
„Tonight Show“, kuriame vaidina Jimmy Fallonas2014 mMarija keliaujaTelevizijos laida
Laikas iš proto2014 mNetikra Šeila, KarenFilmas
Nužudyk savo numylėtinius2013 mMarian Carr (nekredituota)Filmas
Chloras2013 mGeorgieFilmas
Brooklyn Devyni-Devyni2013 mVyriausiasis Wuntchas, Madeline'o Wuntcho pavaduotojasTelevizijos laida
Turėjimas2012 mStefanijaFilmas
Vyras ant krašto2012 mSuzie MoralesFilmas
Žaidėjas2009 mGina Parker SmithFilmas
Žaidimo planas2007 mStella PeckFilmas
Meilužis2005 mEmilyFilmas
Arčiau2005 mBrenda Leigh JohnsonTelevizijos laida
Miškininkas2004 mVickiFilmas
Urvinis gyventojas2004 mDelia ByrdFilmas
Kažkas, ką sukūrė Viešpats2004 mMary BlalockTV filmas
Už raudonų durų2003 mNatalieFilmas
Naudoti liūtai2003 mTaipFilmas
Karalienės Aukščiausiasis2003 mA.D.A. Quinnas ColemanasTelevizijos laida
Tik bučinys2002 mHalleyFilmas
Asmeninis greitis: trys portretai2002 mDelia ŠuntFilmas
Nuo durų iki durų2002 mShelly Soomky BradyTV filmas
Stanley2001 mParko reindžerisTelevizijos laida
Hudsono įstatymas2001 mTV filmas
Gimdymo skausmai2000 mSarah RaymondFilmas
Kas yra kulinarija?2000 mRachel SeeligFilmas
Kalbėk su manimi2000 mJaney MunroeTelevizijos laida
Montana1998 mClaire KelskyFilmas
Dvyliktoji naktis, arba ką norėsite1998 mGrafienė OlivijaTV filmas
Būtinoji slauga1997 mFelicia PotterFilmas
Ally McBeal1997 mHelena GreeneTelevizijos laida
Fenomenasdevyniolika devyniasdešimt šešiNėriniai PennaminFilmas
Pralaimėti Chase'ądevyniolika devyniasdešimt šešiElizabeth ColeTV filmas
Nužudymas pirmamedevyniolika devyniasdešimt penkiBaltaFilmas
Apie ką kalbėtidevyniolika devyniasdešimt penkiEmma Rae KingFilmas
Žemas gyvenimasdevyniolika devyniasdešimt penkiBevanFilmas
Širdis ir sielos1993 mJulijaFilmas
Šeimos paveikslėliai1993 mNina EberlinTelevizijos laida
Vienišiai1992 mLinda PowellFilmas
Mis Rose White1992 mRožinė baltaTV filmas
Piratai1991 mSamFilmas
Moterys ir vyrai 2: įsimylėję nėra taisyklių1991 mArlene Megeffin (segmentas „Grįžimas į Kanzas Sitis“)TV filmas
Ponas ir ponia tiltas1990 mRūtos tiltasFilmas
Gimė liepos 4 d1989 mMoterisFilmas
Kanzasas1988 mProstitučių DrifterisFilmas
Žmogus, kuris sulaužė 1000 grandinių1987 mLillian SaloTV filmas
Tai-Panas1986 mTess BrockFilmas
Karas ir meilė1985 mHalinaFilmas
Nuostabios istorijos1985 mDora JohnsonTelevizijos laida
Majamis Vice1984 mSarah MacPhailTelevizijos laida
„American Playhouse“1980 mLazdynas VolasasTelevizijos laida
ABC Afterschool Specials1972 mCindy EllerTelevizijos laida
sezamo gatvė1969 mKamufliažas CarlaTelevizijos laida
Kitas pasaulis1964 mJulija ShearerTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Billas Pullmanas ir Kyra SedgwickasBillas Pullmanas
    • Vienišiai
      1992 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Campbellas Scottas ir Kyra SedgwickasCampbellas Scottas
    • Meilužis
      2005 m
    [Dar +1]
  • Jamesas le grosas
    • Vienišiai
      1992 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Kevinas Baconas ir Kyra SedgwickasKevinas Baconas
    • Piratai
      1991 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Kyra Sedgwick ir Johnas TravoltaJonas Travolta
    • Fenomenas
      devyniolika devyniasdešimt šeši
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Kyra Sedgwick ir Jonas TenneyJonas Tenney
    • Arčiau
      2005 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Kyra Sedgwick ir Tomas Cruise'asTomas Kruzas
    • Gimė liepos 4 d
      1989 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Daugiau nei 60 metų tatuiruotes turintis klibantis gydytojas
Daugiau nei 60 metų tatuiruotes turintis klibantis gydytojas
Skambinkite visiems whovians! Čia yra daugiau nei 60 tatuiruočių, užpildytų nuorodomis ir gražiu menu, kurio norėtų bet kuris laiko lordas. Nuo gražaus „Tardis“ meno iki ...
Marcel Cerdan ir Edith Piaf
Marcel Cerdan ir Edith Piaf
2021 m. Gegužės 28 d. ... Marcelio Cerdano ir Edith Piaf nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Bendras A komandos aktorių / aktorių vaidmuo
Bendras A komandos aktorių / aktorių vaidmuo
„A“ komandos dalyvių sąrašas abėcėlės tvarka, jei yra nuotraukų. Šiame A komandos aktorių sąraše yra visos A komandos aktorės ir visi kiti aktoriai ...
Geriausi UFC kovotojai iš Vokietijos
Geriausi UFC kovotojai iš Vokietijos
Geriausi vokiečių mišrių kovų menininkai visi atliko įspūdingą darbą, kad įgytų patikimumą savo karjeroje. Kiekvienas kovotojas turėjo skirtingą ...
Jo Weilas
Jo Weilas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jo Weilo naujienos, apkalbos, Jo Weilo nuotraukos, biografija, Jo Weilo vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jo Weilo santykių sąrašas. Jo Weilo pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Jo Weilo santykių sąrašas.
Anthony Kiedis
Anthony Kiedis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Anthony Kiedio naujienos, apkalbos, Anthony Kiedio nuotraukos, biografija, Anthony Kiedis mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Anthony Kiedis santykių sąrašas. Anthony Kiedio pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Anthony Kiedio santykių sąrašas.
Ania Pieroni
Ania Pieroni
2021 m. Gegužės 28 d. ... Ania Pieroni naujienos, apkalbos, Ania Pieroni nuotraukos, biografija, Ania Pieroni vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Ania Pieroni santykių sąrašas. Ania Pieroni pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Ania Pieroni santykių sąrašas.