Pagrindinis Pažintys Kipas Moore'as

Kipas Moore'as

Jūsų Horoskopas Rytojui

Kipas Moore'asAmžius 41 metų Zodiakas Avinas

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, Kipas Moore'as yra vienas.








Santykiai

Mes neturime įrašų apie buvusius Kipo Moore'o santykius.



Apie

Kipas Moore'as yra 41 metų amerikiečių kantri muzikantas. Gimęs Kipas Christianas Moore'as 1980 m. Balandžio 1 d. Tiftone, Džordžijos valstijoje, jis garsėja kažkokiu sunkvežimiu karjeroje, kuri tęsiasi nuo 2008 m. Iki dabar ir iki šiol. Jo zodiako ženklas yra Avinas.






Kipas Moore'as yra šių sąrašų narys: amerikiečių dainininkų ir dainų autorių, „MCA Records“ atlikėjų ir amerikiečių dainininkų vyrų.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Kip Moore profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Išsami informacija

Pirmas vardasVištiena
Antras vardasKrikščionis
PavardėMoore'as
Vardas, gimęsKip Christian Moore
Amžius41 metai
Gimtadienis1980 m. Balandžio 1 d
Gimimo vietaTiftonas, Džordžija
Aukštis6 '1' (185 cm)
Svoris100 kg (221 svarai)
StatytiVidutinis
Akių spalvaMėlyna
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasAvinas
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasKantri muzikos dainininkas ir dainų autorius
OkupacijaKantri muzikantas
Reikalauti šlovėsKažkas '' Apie sunkvežimį
Muzikos žanras (tekstas)Šalis, kaimo uola
Aktyvūs metai2009 - dabar, 2008 - dabar, 2008 - dabar
Instrumentas (tekstas)Vokalas, gitara
Įrašo etiketėMCA Našvilis
Susiję aktaiBrettas Jamesas, Thompsono aikštė
Oficialios svetainėshttp://www.kipmoore.net/, http://kipmoore.net
TėvasStanley Thomas Moore (1947 m. Lapkričio 5 d. - 2011 m. Rugsėjo 3 d.)
MotinaBonnie Mann Moore
BrolisBryanas Moore'as (1975 m. Gegužės 15 d.), Davidas Moore'as, Tra Williamsas (svainis)
SesuoKelly Moore (svainė), Dawn Moore (svainė), Joanna Moore Williams, Jennifer Moore, Mallory Moore (1987 m. Birželio 6 d.)
Šeimos narysFaye Simpson Moore (močiutė), Hugh Moore Jr. (senelis), Hugh Moore Sr (prosenelis), Terry Moore (dėdė), Janice Moore Applegate (teta), Steve Applegate (dėdė), Delia Moore (dukterėčia), Jonas Moore (sūnėnas)

Kipas Christianas Moore'as (g. 1980 m. Balandžio 1 d.) - Amerikos kantri muzikos dainų autorius, pasirašęs sutartį su MCA Nashville. Jo debiutinis albumas „Up All Night“ buvo išleistas 2012 m. Balandžio 24 d. Ir buvo perkamiausias vyro debiutinis albumas 2012 ir 2013 m. 2014 m. Moore'as išleido singlą „Young Love“, po kurio sekė „Dirt Road“. ir „Aš kalta“. Antrasis „Moore“ studijinis albumas „Wild Ones“ buvo išleistas 2015 m. Rugpjūčio 21 d.



Daugiau apie Kipą Moore'ą Mažiau apie Kipą Moore'ą

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Ranka rankoje: nauda uraganui2017 mPatsTelevizijos laida
Vėlyvas šou su Stephenu Colbertu2015 m.Savęs muzikinis svečiasTelevizijos laida
Vėlai su Sethu Meyersu2014 mSavęs muzikinis svečiasTelevizijos laida
2014 m. CMT muzikos apdovanojimai2014 mPatsTelevizijos laida
Našvilis2012 mPatsTelevizijos laida
2012 m. CMT muzikos apdovanojimai2012 mPatsTelevizijos laida
„Big Morning Buzz Live“2011 mSavarankiškaiTelevizijos laida
„Ryto šou“2011 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Pokalbis2010 mSavęs muzikinis svečiasTelevizijos laida
Vėlai su Jimmy Fallonu2009 mPats - muzikinis svečias (1 epizodas, 2013)Televizijos laida
Jimmy Kimmel Live!2003 mSavęs muzikinis svečiasTelevizijos laida
Dr. Phil2002 mSavarankiškaiTelevizijos laida
„CMT Hot 20 Countdown“2001 mPats (1 epizodas, 2012)Televizijos laida
Lapė ir draugai1998 mSavęs muzikinis svečiasTelevizijos laida
„Tonight Show“ su Jay Leno1992 mPats - muzikinis svečias (1 epizodas, 2012)Televizijos laida
CBS šį rytą1992 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Tiesiogiai su Kelly ir Ryanu1988 mSavęs - svečiasTelevizijos laida
Labas rytas Amerika1975 mSavęs - svečiasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau





Įdomios Straipsniai

Kompensacija Už Zodiako Ženklą
C Corserys Celobys

Sužinokite „Zodiac Sign“ Suderinamumą

Redaktoriaus Pasirinkimas

Eleni Tsolaki
Eleni Tsolaki
2021 m. Gegužės 28 d. ... Eleni Tsolaki naujienos, paskalos, Eleni Tsolaki nuotraukos, biografija, Eleni Tsolaki vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Eleni Tsolaki santykių sąrašas. Eleni Tsolaki pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Eleni Tsolaki santykių sąrašas.
Balsavimas: Kas yra geriausias mergaičių dienos narys?
Balsavimas: Kas yra geriausias mergaičių dienos narys?
Kiekvienas „K-Pop“ gerbėjas žino, kas yra jų mėgstamiausias mergaičių dienos narys, bet kas yra geriausias mergaičių dienos narys? Keturių dalių merginų grupė iš „Dream“ ...
Bismarckas Barreto Faria
Bismarckas Barreto Faria
2021 m. Gegužės 28 d. ... Bismarck Barreto Faria naujienos, apkalbos, Bismarck Barreto Faria nuotraukos, biografija, Bismarck Barreto Faria mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Bismarcko Barreto Faria santykių sąrašas. Bismarcko Barreto Faria pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Bismarcko Barreto Faria santykių sąrašas.
Tomoko Kawakami
Tomoko Kawakami
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tomoko Kawakami naujienos, apkalbos, Tomoko Kawakami nuotraukos, biografija, Tomoko Kawakami vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Tomoko Kawakami santykių sąrašas. Tomoko Kawakami pažinčių istorija, 2021, 2020, Tomoko Kawakami santykių sąrašas.
Tomas Ellisas ir Lauren German
Tomas Ellisas ir Lauren German
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tom Ellis ir Lauren Vokiečių nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Nickas Castellanosas
Nickas Castellanosas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Nicko Castellanoso naujienos, apkalbos, Nicko Castellanoso nuotraukos, biografija, Nicko Castellanoso mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Nicko Castellanoso santykių sąrašas. Nicko Castellanoso pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Nicko Castellanoso santykių sąrašas.
Macaulay Culkin ir Jordan Lane Price
Macaulay Culkin ir Jordan Lane Price
2021 m. Gegužės 28 d. ... Macaulay Culkin ir Jordan Lane Price nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...