Pagrindinis Santykiai Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas

Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas

Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Vienišas3381 vieta -506Amžius 62 metai Zodiakas Dvyniai Santykiai 2 iš viso Vaikai
5 vaikai

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Šiuo metu Keenen Ivory Wayans yra vienišas.

Santykiai

Keenenas Ivory Wayansas anksčiau buvo vedęs Daphne Wayansą(2001 - 2006).



Keenen Ivory Wayans palaikė santykius su Brittany Daniel(2007 - 2014).

Apie

Keenen Ivory Wayans yra 62 metų amerikiečių kino / TV prodiuseris. 1958 m. Birželio 8 d. Niujorke, Niujorke, JAV gimęs Keenenas Ivory Wayansas vyresnysis, jis garsėja gyvenančia spalva karjeroje, kuri tęsiasi 1979–2009 m. 2013 – dabar. Jo zodiako ženklas yra Dvyniai.

česteris mato ir malonė helbig vedęs

Keenen Ivory Wayans yra šių sąrašų narys: „Emmy“ premijos laureatai, amerikiečių kino režisieriai ir amerikiečių scenaristai.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Keenen Ivory Wayans profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs116 metų, 11 mėnesių--
Pažintys16 metai, 5 mėnesiai--
Iš visodu16 metų, 11 mėnesių11 metų, 8 mėnesių6 metai, 5 mėnesiai

Išsami informacija

Pirmas vardasKeenenas
Antras vardasDramblio kaulas
PavardėWayansas
Vardas, gimęs„Keenen Ivory Wayans Sr“
Alternatyvus pavadinimasKeenenas Wayansas
Amžius62 metai
Gimtadienis1958 m. Birželio 8 d
Gimimo vietaNiujorkas, NY, JAV
Aukštis6 '3' (191 cm)
StatytiAtletiškas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaNetrukus
Skiriamasis bruožasAukšto ūgio
Zodiako ženklasDvyniai
SeksualumasTiesiai
ReligijaJahovos liudytojas
EtniškumasJuoda
TautybėAmerikietis
Vidurinė mokyklaSeward Parko vidurinė mokykla
UniversitetasTuskegee universitetas (iškritęs)
Okupacijos tekstasAktorius, komikas, režisierius, scenaristas, prodiuseris
OkupacijaKino / TV prodiuseris
Reikalauti šlovės„Gyvoje spalvoje“
Aktyvūs metai1979 – dabar, 1979–2009; 2013 – dabar
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)„Celebrity Talent International“
Prekės ženklo patvirtinimasTelevizijos reklama KFC restoranuose (1984), TV reklama „Pepsi“ (su Damonu Wayanu) (1998)
Oficialios svetainėstwitter.com/keeneniwayans?lang=en, www.instagram.com/keeneniwayans/, www.facebook.com/keeneniwayans/, www.youtube.com/user/keeneniwayans

Keenen Ivory Desuma Wayans vyresnysis (g. 1958 m. Birželio 8 d.) - amerikiečių aktorius, komikas, kino kūrėjas ir Wayanso linksmuolių šeimos narys. Pirmą kartą jis tapo žinomas kaip „Fox Fox“ eskizų komedijų serialo „Gyvoje spalvoje“ vedėjas ir kūrėjas. Jis sukūrė, režisavo ir (arba) parašė keletą filmų, pradedant nuo „Hollywood Shuffle“, kurį jis parašė 1987 m.

Daugiau apie Keenen Ivory Wayans Mažiau apie Keenen Ivory Wayans

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
duBrittany DanielSantykiai2007 m. Lapkričio mėn2014 m. Balandžio mėn6 metai
1Daphne WayansVedęs1990 m2006 m. Gruodžio 11 d16 metų
Brittany Daniel #du

Brittany Daniel

2007 - 2014 m

Keenenas Ivory Wayansas ir Brittany Danielas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Daphne Wayans #1

Daphne Wayans

1990 - 2006 m

Keenenas Ivory Wayansas ir Daphne Wayansas buvo ...[žiūrėti porą] #du

Brittany Daniel

2007 - 2014 m

Keenenas Ivory Wayansas ir Brittany Danielas datuojami nuo 2007 m. Lapkričio mėn. Iki 2014 m. Balandžio mėn.



Santykiai 6 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas100%Aukštis73%Amžius13%Suderinamumas 52% žiūrėti santykius #1

Daphne Wayans

1990 - 2006 m

Keenen Ivory Wayans ir Daphne Wayans buvo susituokę 5 metus. Susirinkę 1990 m., Jie susituokė 7 metus ir susituokė 2001 m. Birželio 16 d. Po 5 metų jie išsiskyrė 2006 m. Gruodžio 11 d.

Santykiai 16 metų IšmatuokiteRezultatasZodiakas1%kinų zodiakas80%Amžius44%Suderinamumas 31% Vaikai
5 vaikai
žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas62 DvyniaiKino / TV prodiuseris
Amerikietis
Brittany DanielKeturi, penki žuvisAktorė
Amerikietis
Daphne Wayanspenkiasdešimt JautisAktorė
Amerikietis

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
gražusMoteris1992 m. Birželio 25 d28 metai Daphne Wayans
NalaMoteris1996 m. Kovo 4 d25 metai Daphne Wayans
KeenenasPatinas1998 m. Rugsėjo 14 d22 metai Daphne Wayans
gražiMoteris2001 m. Kovo 7 d20 metų amžiaus Daphne Wayans
Daphne IvoryMoteris2003 m. Liepos 12 d17 metų Daphne Wayans

Nuotraukų galerija

Keenanas Ivory Wayansas ir Brittany Danielsas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas Keenenas Dramblio Kaulas Wayansas

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Tikri Holivudo vyrai2013 mKeenenas Dramblio Kaulas WayansasTelevizijos laida
Laimingai išsiskyręs2011 mTonijusTelevizijos laida
Šokio brūkštelėjimas2009 mPonas StacheFilmas
Mano žmona ir vaikai2001 mKenas Kyle'asTelevizijos laida
Baisus filmas2000 mVergasFilmas
Labiausiai ieškomas1997 mJamesas DunnasFilmas
Nebūkite grėsmė pietų centrui gerdami sultis gaubtudevyniolika devyniasdešimt šešiPaštininkasFilmas
Žvilgantis žmogusdevyniolika devyniasdešimt šeši. Jimas CampbellasFilmas
Žemai nešvari gėda1994 mGėdaFilmas
Aš tau priversiu Sucka1988 mJackas Spade'asFilmas
Holivudo maišymas1987 mDonaldas, Jheri CurlFilmas
Kitoks pasaulis1987 mProfesorius Lawrence'asTelevizijos laida
80 žvaigždė1983 mKomiksasFilmas
Už meilę ir garbę1983 mPvt. Kunigaikštis JohnsonasTelevizijos laida
„Renegatai“1983 mLloyd WayneTelevizijos laida
Už meilę ir garbę1983 mPvt. Kunigaikštis JohnsonasTV filmas
Greitkelio medus1983 mTatuiruotė Calhoune (kaip Keenanas Wayansas)TV filmas
Cheers1982 m1 klientasTelevizijos laida
„Hill Street Blues“devyniolika aštuoniasdešimt vienasRaymondas JacksonasTelevizijos laida
Irenadevyniolika aštuoniasdešimt vienasRay BrewsterTV filmas
Bensonas1979 mClete HawkinsTelevizijos laida
CHiP1977 mRobertsasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Geriausios Edwardo abatijos knygos
Geriausios Edwardo abatijos knygos
Geriausių „Edward Abbey“ knygų sąrašas, kurį reitingavo rūsūs „Ranker“ bendruomenės skaitytojai. Su komercine sėkme ir kritikų pripažinimu nėra abejonių, kad ...
Jeanne Robertson
Jeanne Robertson
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jeanne Robertson naujienos, apkalbos, Jeanne Robertson nuotraukos, biografija, Jeanne Robertson vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jeanne Robertson santykių sąrašas. Jeanne Robertson pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Jeanne Robertson santykių sąrašas.
Kayla Mae Maloney
Kayla Mae Maloney
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kayla Mae Maloney naujienos, apkalbos, Kayla Mae Maloney nuotraukos, biografija, Kayla Mae Maloney vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Kayla Mae Maloney santykių sąrašas. Kayla Mae Maloney pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Kayla Mae Maloney santykių sąrašas.
Geriausios emo grupės
Geriausios emo grupės
Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje emo, pankroko subžanras, ėmė skambėti muzikos gerbėjams. Nors jis išpopuliarėjo tik 2000-ųjų pradžioje, buvo ...
Cheryl Ladd ir Brianas Russellas
Cheryl Ladd ir Brianas Russellas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Cheryl Ladd ir Brian Russell nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Geriausios „Sokka“ citatos iš „Avataras: paskutinis oro skleidėjas“
Geriausios „Sokka“ citatos iš „Avataras: paskutinis oro skleidėjas“
Nėra geresnio būdo išpopuliarėti tarp šio 16 metų kario, nei perskaityti geriausias visų laikų „Sokka“ citatas „Avatare: Paskutinis oro skleidėjas“.
Kristoferis Hivju
Kristoferis Hivju
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kristofer Hivju naujienos, apkalbos, Kristofer Hivju nuotraukos, biografija, Kristofer Hivju mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Kristoferio Hivju santykių sąrašas. Kristoferio Hivju pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Kristoferio Hivju santykių sąrašas.