Pagrindinis Santykiai Džordynas Džonsas

Džordynas Džonsas

Džordynas Džonsas6198 vieta 0Amžius 21 metų Zodiakas žuvis Santykiai 3 iš viso

Su kuo ji dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, Jordynas Jonesas galbūt yra vienišas.

Santykiai

Jordyn Jones palaikė ryšius su Jordan Beau („YouTube Star“)(2018 m.), Brandonas Westenbergas(2016 - 2018 m.)ir Seanas Cavaliere'as.



Apie

Jordyn Jones yra 21 metų amerikiečių šokėja. Gimusi Jordyn Kaylee-Marie Jones 2000 m. Kovo 13 d. Kalamazoo mieste, Mičigane, JAV, ji garsėja „Abby's Ultimate Dance Competition“. Jos zodiako ženklas yra Žuvys.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Jordyn Jones profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys33 metai, 4 mėnesiai1 metai, 5 mėnesiai1 metai, 1 mėnuo
Iš viso33 metai, 4 mėnesiai1 metai, 5 mėnesiai1 metai, 1 mėnuo

Išsami informacija

Pirmas vardasDžordynas
Antras vardasKaylee-Marie
PavardėJonesas
Vardas, gimęsJordyn Kaylee-Marie Jones
Alternatyvus pavadinimasJ-Dawg, J, Jordy, Jords, J.J, Jordyn Jones
Amžius21 metai
Gimtadienis2000 m. Kovo 13 d
Gimimo vietaKalamazoo, Mičiganas, JAV
Aukštis5 '3' (160 cm)
Svoris55 kg (121 svaras)
StatytiLieknas
Akių spalvaLazdynas
Plaukų spalvaŠviesiaplaukis
Skiriamasis bruožasJos aukšti skruostikauliai, ledynu šviesūs Džordyno plaukai
Zodiako ženklasžuvis
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasDainininkė, šokėja, „YouTuber“, aktorė, modelis
OkupacijaŠokėja
Reikalauti šlovės„Abby's Ultimate Dance Competition“
Muzikos žanras (tekstas)Pop
Instrumentas (tekstas)Vokalas
Įrašo etiketėNepasirašyta
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)Perkrauti valdymas
Prekės ženklo patvirtinimasJC Penny, Snuggimals, Mudd, IndoEskrim
Krūtinė (coliais)32
Puodelio dydisB
Liemuo (coliais)2. 3
Klubai (coliais)33
Oficialios svetainėswww.facebook.com/OfficialJordynJones/, www.twitter.com/JJJordynjones, www.instagram.com/jordynjones/?hl=lt
Mėgstamiausi žmonėsBeyoncé, Selena Gomez, Travisas Scottas, „G-Eazy“, Kyle'as, Halsey, Russas
Mėgstamiausi filmai„Clueless“, „Paskutinė daina“, „Uptown Girl“
Mėgstamiausios TV laidosVaikštantys numirėliai
Mėgstamiausios vietosCabo, jos lova, „Dodgers“ stadionas, „Disney World“
Mėgstamiausias maistas„Ramen“, bulvytės, picos, „Tacos“, makaronai
Mėgstamiausios spalvosGeltona, mėlyna, rožinė aukso, balta
Daugiau apie Jordyną Jonesą Mažiau apie Jordyną Jonesą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
3Jordan Beau („YouTube“ žvaigždė)Santykiai2018 m -
duBrandonas WestenbergasSantykiai2016 m. Gruodžio mėn2018 m1 metai
1Šonas KavalierasSantykiai -
Jordan Beau („YouTube“ žvaigždė) #3

Jordan Beau („YouTube“ žvaigždė)

2018 m

Jordanas Beau („YouTube“ žvaigždė) susitikinėja su Jordynu J ...[žiūrėti porą] Brandonas Westenbergas #du

Brandonas Westenbergas

2016 - 2018 m

Brandonas Westenbergas ir Jordynas Jonesas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Šonas Kavalieras #1

Šonas Kavalieras

Seanas Cavaliere'as ir Jordynas Jonesas yra atskirti ...[žiūrėti porą] #3

Jordan Beau („YouTube“ žvaigždė)

2018 m

Jordanas Beau („YouTube“ žvaigždė) ir Jordynas Jonesas susitikinėja nuo 2018 m.



Santykiai 3 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas100%Aukštis73%Amžius84%Suderinamumas 69% žiūrėti santykius #du

Brandonas Westenbergas

2016 - 2018 m

Brandonas Westenbergas ir Jordynas Jonesas datuojami nuo 2016 m. Gruodžio 17 d. Iki 2018 m.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas100%Aukštis55%Amžius98%Suderinamumas 78% žiūrėti santykius #1

Šonas Kavalieras

Seaną Cavaliere'ą ir Jordyną Jonesą siejo santykiai.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis55%Amžius98%Suderinamumas 68% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Džordynas Džonsasdvidešimt vienas žuvisŠokėja
Amerikietis
Jordan Beau („YouTube“ žvaigždė)22 Šaulys
Amerikietis
Brandonas Westenbergasdvidešimt AvinasAsmenybė
Amerikietis
Šonas Kavalierasdvidešimt vienas SkorpionasAktorė
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Jordyn Jones - Ashley Roberts fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Ashley Roberts fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Ashley Roberts fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Ashley Roberts fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Ashley Roberts fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Ashley Roberts fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Jason Childers fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Jason Childers fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Jason Childers fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Jason Childers fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Jason Childers fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.) Jordyn Jones - Jason Childers fotosesija (2021 m. Balandžio mėn.)

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
„Baby Doll Records“2018 mTelevizijos laida
Iššūkis taurė2017 mPatiTelevizijos laida
Bizaardvark2016 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Šokių stovykla2016 mTu gyveni tik kartąFilmas
Žinomas internete2016 mAleksisFilmas
„Nickelodeon Kids Choice Awards 2015“ apdovanojimai2015 m.ŠokėjaTelevizijos laida
Betch2015 m.Pagrindinis šokėjasTelevizijos laida
„Abby's Ultimate Dance Competition“2012 mPats (5 epizodai, 2012 m.)Televizijos laida
Paaugliai nori žinoti2012 mSavęs - svečiasTelevizijos laida
Alexis Joy VIP prieiga2011 mPatiTelevizijos laida
Raudonojo kilimo ataskaita2009 mSavarankiškaiTelevizijos laida
„Piper's Picks“ televizorius2008 mSavęs - svečiasTelevizijos laida
Šokiai su žvaigždėmis2005 mSavęs šokėjasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

„Mac DeMarco“
„Mac DeMarco“
2021 m. Gegužės 28 d. ... „Mac DeMarco“ naujienos, apkalbos, „Mac DeMarco“ nuotraukos, biografija, „Mac DeMarco“ mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. „Mac DeMarco“ santykių sąrašas. „Mac DeMarco“ pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., „Mac DeMarco“ santykių sąrašas.
Pyperas Smithas
Pyperas Smithas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Pyper Smith naujienos, paskalos, Pyper Smith nuotraukos, biografija, Pyper Smith vaikinų sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Pyper Smith santykių sąrašas. Pažinčių su Pyper Smith istorija, 2021 m., 2020 m., Pypero Smitho santykių sąrašas.
Kit Harington
Kit Harington
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kitos Haringtono naujienos, apkalbos, Kitos Haringtono nuotraukos, biografija, Kitos Haringtono mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Kit Harington santykių sąrašas. Kit Harington pažinčių istorija, 2021, 2020, Kit Harington santykių sąrašas.
Emily Goodhand
Emily Goodhand
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Goodhand naujienos, apkalbos, Emily Goodhand nuotraukos, biografija, Emily Goodhand vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Goodhand santykių sąrašas. Emily Goodhand pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Goodhand santykių sąrašas.
Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“)
Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“)
2021 m. Gegužės 28 d. ... Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“) nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Liza Weil ir Paulas Adelstein
Liza Weil ir Paulas Adelstein
2021 m. Gegužės 28 d. ... Liza Weil ir Paul Adelstein nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Jedediah Bila
Jedediah Bila
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jedediah Bila naujienos, apkalbos, Jedediah Bila nuotraukos, biografija, Jedediah Bila vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jedediah Bila santykių sąrašas. Pažintys Jedediah Bila, 2021 m., 2020 m., Jedediah Bila santykių sąrašas.