Pagrindinis Santykiai Jonathanas Rossas

Jonathanas Rossas

Jonathanas Rossas VedęsAmžius 60 metų Zodiakas Skorpionas Santykiai 1 iš viso Vaikai 3 vaikai

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Jonathanas Rossas ir Jane GoldmanJonathanas Rossas ir Jane Goldman nuo 1988 m. Rugpjūčio buvo susituokę 32 metus. žiūrėti santykius

Santykiai

Jonathanas Rossas neturėjo jokių kitų mums žinomų santykių.

Apie

Jonathanas Rossas yra 60 metų britų pokalbių šou vedėjas. Gimęs Jonathanas Stephenas Rossas 1960 m. Lapkričio 17 d. Camden'e, Southall Ealing ligoninėje, Anglijoje, JK ir išsilavinęs Leytono apygardos berniukų vidurinėje mokykloje bei slavų ir rytų Europos mokykloje, garsėja X kanalu. Jo zodiako ženklas yra Skorpionas.



Jonathanas Rossas yra šių sąrašų narys: BAFTA nugalėtojai (žmonės), anglų kino aktoriai ir 1960 m.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Jonathano Rosso profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs134 metai, 9 mėnesiai--
Iš viso134 metai, 9 mėnesiai--

Išsami informacija

Pirmas vardasDžonatanas
Antras vardasSteponas
PavardėRossas
Vardas, gimęsJonathanas Stephenas Rossas
Alternatyvus pavadinimasJonathanas Stephenas Rossas, Jonathanas Rossas
Amžius60 metų
Gimtadienis1960 m. Lapkričio 17 d
Gimimo vietaCamdenas, Southall Ealing ligoninė, Anglija, JK
Aukštis6 '1½' (187 cm)
StatytiVidutinis
Akių spalvaMėlyna
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasSkorpionas
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėBritų
Vidurinė mokyklaNorlingtono berniukų mokykla, Leytono apygardos vidurinė berniukų mokykla, slavų ir rytų Europos mokykla
UniversitetasSautamptono meno koledžas, Londono universitetas
Okupacijos tekstasTransliuotojas, kino kritikas, pokalbių laidų vedėjas, komikas, komiksų rašytojas
OkupacijaPokalbių laidos vedėjas
Reikalauti šlovėsX kanalas
Aktyvūs metai1987 – dabar
Oficialios svetainėswww.bbc.co.uk
MotinaMarta Ross
DraugasRussellas Brandas, Ricky Gervaisas

Jonathanas Stephenas Rossas OBE (g. 1960 m. Lapkričio 17 d.) - Anglijos televizijos ir radijo laidų vedėjas, kino kritikas, aktorius ir komikas, geriausiai žinomas pristatydamas „BBC One“ pokalbių laidą „Penktadienio vakaras“ su Jonathanu Rossu 2000-aisiais. Rossas taip pat vedė savo radijo laidą per „BBC Radio 2“ ir veikė kaip kino kritikas ir programos „Film“ vedėjas. Išėjęs iš BBC, Rossas pradėjo rengti naują pokalbių laidą per ITV „The Jonathan Ross Show“. Kiti įprasti vaidmenys buvo nuolatinis komedijų sporto viktorinos „Jie mano, kad viskas baigėsi“ ekspertas ir nuolatinis Didžiosios Britanijos komedijų apdovanojimų vedėjas.



Daugiau apie Jonathaną Rossą Mažiau apie Jonathaną Rossą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
1Jane GoldmanVedęs1986 rugpjūtispateikti34 metai
Jane Goldman #1

Jane Goldman

1986 m

Jonathanas Rossas ir Jane Goldman susituokė ...[žiūrėti porą] #1

Jane Goldman

1986 m

Jonathanas Rossas ir Jane Goldman yra vedę 32 metus. Po susitikimo 1986 m. Rugpjūčio mėnesį jie susitikinėjo 7 metus ir susituokė 1988 m. Rugpjūtį.

Santykiai 34 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakas80%Aukštis73%Amžius44%Suderinamumas 59% Vaikai 3 vaikai žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Jonathanas Rossas60 SkorpionasPokalbių laidos vedėjas
Britų
Jane Goldmanpenkiasdešimt DvyniaiAutorius
Britų

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
Betty KittenMoteris1991 m. Liepos mėn29 metai Jane Goldman
Harvey KurtzmanPatinas1994 m. Kovo mėn27 metai Jane Goldman
Mielasis KinnyMoteris1997 m. Vasaris24 metai Jane Goldman

Nuotraukų galerija

Lukas Evansas - 2016 m. Rugsėjo 21 d. - Jonathano Rosso paroda Lukas Evansas - 2016 m. Rugsėjo 21 d. - Jonathano Rosso paroda Lukas Evansas - 2016 m. Rugsėjo 21 d. - Jonathano Rosso paroda Lukas Evansas - 2016 m. Rugsėjo 21 d. - Jonathano Rosso paroda Jonathano Rosso paroda „Watchmen“ (2009) Jonathanas Rossas ir Jane Goldman Jonathanas Rossas ir Jane Goldman Jonathanas Rossas ir Jane Goldman Jonathanas Rossas ir Jane Goldman Jonathanas Rossas ir Jane Goldman Jonathanas Rossas, Jane Goldman ir šeima

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Susipažink su Ričardsonais2020 mJonathanas RossasTelevizijos laida
Teisinga vieta neteisingas Timas2018 mTęstinumo pranešėjasTrumpas filmas
Legendos ir melai2015 m.Jamesas PettigrewasTelevizijos laida
Keitho citrinos eskizų paroda2015 m.Jonathanas RossasTelevizijos laida
Vaikų vakarėlis rūmuose2006 mRiebalų valdiklis (Thomaso bako variklis)Televizijos laida
Kasmet sulaikantis2006 mJonathanas RossasTelevizijos laida
Drąsus2005 mBig Thug (balsas)Filmas
Papildomos funkcijos2005 mJonathanas RossasTelevizijos laida
Trumpas filmas apie Johną Boltoną2003 mJonathanas RossasTrumpas filmas
Pervirella2002 mVyskupo archopasFilmas
Mes žinome, kur tu gyveni2001 mMatthew KellyTV filmas
Laimė2001 mJonathanas RossasTelevizijos laida
Rexas Runtas1998 mApdovanojimų skelbėjas, gražuolis ReksasTelevizijos laida
Prieskonių pasaulis1997 mJonathanas RossasFilmas
Jonathanas Creekas1997 mJonathanas RossasTelevizijos laida
Princas Cindersas1993 mBjaurusis brolis policijos pareigūnas (balsas)Trumpas filmas
Aukštasis vaikinas1989 mJonathanas RossasFilmas
Prancūzų ir saundersų1987 mDžonis KarsonasTelevizijos laida
Aminas: kilimas ir kritimasdevyniolika aštuoniasdešimt vienasIzraelio kareivis (nekredituotas)Filmas
Tik kvailiai ir arkliai ....devyniolika aštuoniasdešimt vienasJonathanas RossasTelevizijos laida
Stiklo daužymas1980 mPapildoma (nekredituota)Filmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Aimée de Heeren
Aimée de Heeren
2021 m. Gegužės 28 d. ... Aimée de Heeren naujienos, apkalbos, Aimée de Heeren nuotraukos, biografija, Aimée de Heeren vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Aimée de Heeren“ santykių sąrašas. Aimée de Heeren pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Aimée de Heeren santykių sąrašas.
Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin
Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emre Belozoglu ir Tugba Gürevin nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Marley McClean
Marley McClean
2021 m. Gegužės 28 d. ... Marley McClean naujienos, apkalbos, Marley McClean nuotraukos, biografija, Marley McClean vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Marley McClean santykių sąrašas. Marley McClean pažinčių istorija, 2021, 2020, Marley McClean santykių sąrašas.
Carlos Vives ir Herlinda Gómez
Carlos Vives ir Herlinda Gómez
2021 m. Gegužės 28 d. ... Carloso Viveso ir Herlindos Gómez nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar
Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar
2021 m. Gegužės 28 d. ... Patricia Paay ir Robbert Hinfelaar nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Rafalas Wojtysiakas
Rafalas Wojtysiakas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Rafal Wojtysiak naujienos, apkalbos, Rafal Wojtysiak nuotraukos, biografija, Rafal Wojtysiak mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Rafal Wojtysiak santykių sąrašas. Rafal Wojtysiak pažinčių istorija, 2021, 2020, Rafal Wojtysiak santykių sąrašas.
Annina Ucatis ir Theodoras Semmelhaackas
Annina Ucatis ir Theodoras Semmelhaackas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Anninos Ucatis ir Theodoro Semmelhaacko nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...