Pagrindinis Pažintys JD Pardo

JD Pardo

JD PardoAmžius 40 metų Zodiakas Mergelė

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, JD Pardo galbūt yra vienišas.

Santykiai

Mes neturime įrašų apie buvusius JD Pardo santykius.



Apie

JD Pardo yra 40 metų amerikiečių aktorius. Gimęs Jorge'as Danielis Pardo 1980 m. Rugsėjo 7 d. Panorama City mieste, Kalifornijoje, JAV, jis garsėja tokia mergina kaip aš: Gwen Araujo istorija (2006) (TV) .... Eddie / Gwen Araujo. Jo zodiako ženklas yra Mergelė.

JD Pardo dalyvavo ekrane su Jennifer Lawrence Deganti lyguma (2008).

JD Pardo yra šių sąrašų narys: Amerikos kino aktoriai, Amerikos televizijos aktoriai ir 1980 m.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti „JD Pardo“ profilį! Prisijungti Norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Išsami informacija

Pirmas vardasJd
PavardėRuda
Vardas, gimęsJorge Danielis Pardo
Amžius40 metų
Gimtadienis1980 m. Rugsėjo 7 d
Gimimo vieta„Panorama City“, Kalifornija, JAV
Aukštis5 '11' (180 cm)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasMergelė
EtniškumasDaugia rasė
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasAktorius / modelis
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsMergina kaip aš: Gwen Araujo istorija (2006) (TV) .... Eddie / Gwen Araujo
Aktyvūs metai2001 – dabar

Jorge Danielis Pardo (g. 1980 m. Rugsėjo 7 d.) - salvadoriečių kilmės amerikiečių aktorius, gimęs Panoramos mieste, Kalifornijoje, pas argentinietį amerikietį ir motiną iš Salvadoro. Šiuo metu jis vaidina kaip baikeris Ezekiel 'EZ' Reyes serijoje „Mayans M.C. (2018 – dabartis).

Daugiau apie JD Pardo Mažiau apie JD Pardo

Nuotraukų galerija

Revoliucija - JD Pardo Elizabeth Chambers, Armie Hammer, JD Pardo, Padma Lakshmi, Mehcadas Brooksas JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo JD Pardo

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
F92021 mJackas Toretto (kaip J.D. Pardo)Filmas
„Tacoma FD“2019 mLopezasTelevizijos laida
Mayans M.C.2018 mEzekiel 'EZ' ReyesTelevizijos laida
Mayans M.C. - 1 sezonas: „Mayans M.C.“ sukūrimas2018 m„EZ Reyes“TV filmas
Mayans M.C. 1 sezonas: pirmas žvilgsnis2018 m„EZ Reyes“Televizijos laida
S.W.A.T.2017 mKarlosasTelevizijos laida
Piko valanda2016 mMedžiotojasTelevizijos laida
Žiuri2016 mOskarasTV filmas
Pasiuntiniai2015 mRaul garciaTelevizijos laida
Kraujas ir aliejus2015 mDaktaras Alexas White'asTelevizijos laida
Persekiotojas2014 mOskaras RamirezasTelevizijos laida
Snitchas2013 mBenicioFilmas
Rytų Los Aukštybė2013 mJėzusTelevizijos laida
„Prieblandos saga“: Aušros laužymas - 2 dalis2012 mNahuelisFilmas
Revoliucija2012 mJasonas Neville'as, Nate'asTelevizijos laida
Žmogaus taikinys2010 mBrody RiveraTelevizijos laida
Deganti lyguma2008 mJaunasis SantjagasFilmas
902102008 mDaxTelevizijos laida
Važiuok2007 mŠonas SalazarasTelevizijos laida
Paslėpti delnai2007 mEdis NolanasTelevizijos laida
Mergina kaip aš: Gweno Araujo istorija2006 mEdisTV filmas
Atstumas2006 mVin LeonasTelevizijos laida
Sumaištis2005 mTodas RosenbergasFilmas
Superkrosas2005 mChuyFilmas
Pelenės istorija2004 mRyanasFilmas
Klubo namas2004 mChosė MarquezasTelevizijos laida
CSI: NY2004 mBobis RentonasTelevizijos laida
Veronika Marsas2004 mRickasTelevizijos laida
O.C.2003 mTatuiruotas banglentininkas, tatuiruotas vaikinas, tatuiruotas banglentininkasTelevizijos laida
Vilties ranča2002 mErnestasTV filmas
Amerikos svajonės2002 mMattas Perezas, Pvt. Carlosas Perezas, Pvt. Mattas PerezasTelevizijos laida
CSI: Majamis2002 mMario PilarasTelevizijos laida
Mano žmona ir vaikai2001 mBerniukas Nr. 1Televizijos laida
Vienas ant vieno2001 mPosse narysTelevizijos laida
Tiek mažai laiko2001 mNikasTelevizijos laida
Titanai2000 mNikasTelevizijos laida
Veiksmo smurtasErikasFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Jennifer Lawrence ir JD PardoJennifer Lawrence
    • Deganti lyguma
      2008 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Daugiau nei 60 metų tatuiruotes turintis klibantis gydytojas
Daugiau nei 60 metų tatuiruotes turintis klibantis gydytojas
Skambinkite visiems whovians! Čia yra daugiau nei 60 tatuiruočių, užpildytų nuorodomis ir gražiu menu, kurio norėtų bet kuris laiko lordas. Nuo gražaus „Tardis“ meno iki ...
Marcel Cerdan ir Edith Piaf
Marcel Cerdan ir Edith Piaf
2021 m. Gegužės 28 d. ... Marcelio Cerdano ir Edith Piaf nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Bendras A komandos aktorių / aktorių vaidmuo
Bendras A komandos aktorių / aktorių vaidmuo
„A“ komandos dalyvių sąrašas abėcėlės tvarka, jei yra nuotraukų. Šiame A komandos aktorių sąraše yra visos A komandos aktorės ir visi kiti aktoriai ...
Geriausi UFC kovotojai iš Vokietijos
Geriausi UFC kovotojai iš Vokietijos
Geriausi vokiečių mišrių kovų menininkai visi atliko įspūdingą darbą, kad įgytų patikimumą savo karjeroje. Kiekvienas kovotojas turėjo skirtingą ...
Jo Weilas
Jo Weilas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jo Weilo naujienos, apkalbos, Jo Weilo nuotraukos, biografija, Jo Weilo vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jo Weilo santykių sąrašas. Jo Weilo pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Jo Weilo santykių sąrašas.
Anthony Kiedis
Anthony Kiedis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Anthony Kiedio naujienos, apkalbos, Anthony Kiedio nuotraukos, biografija, Anthony Kiedis mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Anthony Kiedis santykių sąrašas. Anthony Kiedio pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Anthony Kiedio santykių sąrašas.
Ania Pieroni
Ania Pieroni
2021 m. Gegužės 28 d. ... Ania Pieroni naujienos, apkalbos, Ania Pieroni nuotraukos, biografija, Ania Pieroni vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Ania Pieroni santykių sąrašas. Ania Pieroni pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Ania Pieroni santykių sąrašas.