Pagrindinis Pažintys Jamie Blochas

Jamie Blochas

Jamie BlochasAmžius 21 metų Zodiakas Vėžys

Su kuo ji dabar draugauja?

Remiantis mūsų įrašais, Jamie Blochas galbūt yra vienišas.

Santykiai

Mes neturime įrašų apie buvusius Jamie Blocho santykius.



Apie

Jamie Blochas yra 21 metų Pietų Afrikos aktorė. 1999 m. Liepos 17 d. Toronte gimusi ji garsėja „Wingin 'It“. Jos zodiako ženklas yra vėžys.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Jamie Bloch profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Išsami informacija

Vardas, gimęsJamie Blochas
Amžius21 metai
Gimtadienis1999 m. Liepos 17 d
Gimimo vietaTorontas
Aukštis5 '2' (157 cm)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Šviesa
Zodiako ženklasVėžys
ReligijaŽydas
TautybėPietų afrikietis
Okupacijos tekstasAktorė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovėsWingin 'It
Daugiau apie Jamie Blochą Mažiau apie Jamie Blochą

Nuotraukų galerija

Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Flirtas su keturiasdešimt (2008) Flirtas su keturiasdešimt (2008)

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Atspindys2017 mGyvenimasTrumpas filmas
Meilės istorija2016 mZoey SchwartzFilmas
Degrassi: Kita klasė2016 mYaelis BaronasTelevizijos laida
Degrassi: kitos klasės žiniatinklio kodai2016 mYaelas BaronasTelevizijos laida
Kennedys2011 mKennedy merginaTelevizijos laida
Servitutas2011 mBratty Kid # 2Filmas
„Žudymo žaidimas“2011 mDžeinėTV filmas
Wingin 'It2010 mBecky Montclaire'asTelevizijos laida
„Doodlebops Rockin 'Road Show“2010 mSienna, VeraTelevizijos laida
Ponas Mėnulis2010 mSaulėta (2010)Televizijos laida
Sandėlis 132009 mKallieTelevizijos laida
Prieš sakydami „Aš darau“2009 mLaurieTV filmas
Aidas2008 mCarlyFilmas
Flirtas su keturiasdešimt2008 mDžesikaTV filmas
Mirusiųjų dienoraštis2007 mGimtadienio mergaitėFilmas
Geriausi metai2007 mMollyTelevizijos laida
„Jon Dore“ televizijos laida2007 mMaža mergaitė # 3Televizijos laida
Pirmadienio ataskaita2004 mMerginaTelevizijos laida
Pikų karalienė: AvariceKatyFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Diskusijos

Redaktoriaus Pasirinkimas

Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Alexo Rodriguezo ir Cynthia Scurtis nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Francesca Brambilla
Francesca Brambilla
2021 m. Gegužės 28 d. ... Francesca Brambilla naujienos, apkalbos, Francesca Brambilla nuotraukos, biografija, Francesca Brambilla vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Francesca Brambilla santykių sąrašas. Pažinčių Francesca Brambilla istorija, 2021 m., 2020 m., Francesca Brambilla santykių sąrašas.
Telise Galanis
Telise Galanis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Telise Galanis naujienos, apkalbos, Telise Galanis nuotraukos, biografija, Telise Galanis vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Telise Galanis santykių sąrašas. Telise Galanis pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Telise Galanis santykių sąrašas.
Jorge'as Luke'as
Jorge'as Luke'as
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jorge Luke naujienos, apkalbos, Jorge Luke nuotraukos, biografija, Jorge Luke mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Jorge Luke santykių sąrašas. Pažinčių su Jorge Luke istorija, 2021 m., 2020 m., Jorge Luke'o santykių sąrašas.
Deborah Ann Woll
Deborah Ann Woll
2021 m. Gegužės 28 d. ... Deborah Ann Woll naujienos, apkalbos, Deborah Ann Woll nuotraukos, biografija, Deborah Ann Woll vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Deborah Ann Woll santykių sąrašas. Deborah Ann Woll pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Deborah Ann Woll santykių sąrašas.
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Steveno Tylerio ir Aimee Prestono nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Adelina Berisha
Adelina Berisha
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adelinos Berishos naujienos, apkalbos, Adelinos Berishos nuotraukos, biografija, Adelinos Berishos vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Adelinos Berishos santykių sąrašas. Adelinos Berishos pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Adelinos Berishos santykių sąrašas.