Pagrindinis Pažintys Jamie Blochas

Jamie Blochas

Jamie BlochasAmžius 21 metų Zodiakas Vėžys

Su kuo ji dabar draugauja?

Remiantis mūsų įrašais, Jamie Blochas galbūt yra vienišas.

Santykiai

Mes neturime įrašų apie buvusius Jamie Blocho santykius.



Apie

Jamie Blochas yra 21 metų Pietų Afrikos aktorė. 1999 m. Liepos 17 d. Toronte gimusi ji garsėja „Wingin 'It“. Jos zodiako ženklas yra vėžys.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Jamie Bloch profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Išsami informacija

Vardas, gimęsJamie Blochas
Amžius21 metai
Gimtadienis1999 m. Liepos 17 d
Gimimo vietaTorontas
Aukštis5 '2' (157 cm)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Šviesa
Zodiako ženklasVėžys
ReligijaŽydas
TautybėPietų afrikietis
Okupacijos tekstasAktorė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovėsWingin 'It
Daugiau apie Jamie Blochą Mažiau apie Jamie Blochą

Nuotraukų galerija

Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Jamie Blochas Flirtas su keturiasdešimt (2008) Flirtas su keturiasdešimt (2008)

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Atspindys2017 mGyvenimasTrumpas filmas
Meilės istorija2016 mZoey SchwartzFilmas
Degrassi: Kita klasė2016 mYaelis BaronasTelevizijos laida
Degrassi: kitos klasės žiniatinklio kodai2016 mYaelas BaronasTelevizijos laida
Kennedys2011 mKennedy merginaTelevizijos laida
Servitutas2011 mBratty Kid # 2Filmas
„Žudymo žaidimas“2011 mDžeinėTV filmas
Wingin 'It2010 mBecky Montclaire'asTelevizijos laida
„Doodlebops Rockin 'Road Show“2010 mSienna, VeraTelevizijos laida
Ponas Mėnulis2010 mSaulėta (2010)Televizijos laida
Sandėlis 132009 mKallieTelevizijos laida
Prieš sakydami „Aš darau“2009 mLaurieTV filmas
Aidas2008 mCarlyFilmas
Flirtas su keturiasdešimt2008 mDžesikaTV filmas
Mirusiųjų dienoraštis2007 mGimtadienio mergaitėFilmas
Geriausi metai2007 mMollyTelevizijos laida
„Jon Dore“ televizijos laida2007 mMaža mergaitė # 3Televizijos laida
Pirmadienio ataskaita2004 mMerginaTelevizijos laida
Pikų karalienė: AvariceKatyFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Diskusijos

Redaktoriaus Pasirinkimas

Peggy Ann Garner
Peggy Ann Garner
2021 m. Gegužės 28 d. ... Peggy Ann Garner naujienos, apkalbos, Peggy Ann Garner nuotraukos, biografija, Peggy Ann Garner vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Peggy Ann Garner santykių sąrašas. Peggy Ann Garner pažinčių istorija, 2021, 2020, Peggy Ann Garner santykių sąrašas.
Jamesas Murray'us
Jamesas Murray'us
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jameso Murray naujienos, apkalbos, Jameso Murray nuotraukos, biografija, 2016 m. Jameso Murray mergaičių sąrašas. Santykių istorija. Jameso Murray santykių sąrašas. James Murray pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Jameso Murray santykių sąrašas.
Nazneen rangovas
Nazneen rangovas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Nazneen rangovo naujienos, apkalbos, Nazneen rangovo nuotraukos, biografija, Nazneen rangovo vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Nazneen rangovo santykių sąrašas. Nazneen rangovo pažinties istorija, 2021 m., 2020 m., Nazneen rangovo santykių sąrašas.
Geriausi visų laikų vakarėlių filmai
Geriausi visų laikų vakarėlių filmai
Geriausi vakarėlių filmai yra ne tik vakarėlių filmai, tokie kaip „Superbad“. Bet kuris iš šių filmų yra geriausias? Jūs galite pasakyti sprendimų priėmimo procesą.
Brissia Mayagoitia
Brissia Mayagoitia
2021 m. Gegužės 28 d. ... Brissia Mayagoitia naujienos, apkalbos, Brissia Mayagoitia nuotraukos, biografija, Brissia Mayagoitia vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Brissia Mayagoitia santykių sąrašas. Pažintys Brissia Mayagoitia, 2021, 2020, Brissia Mayagoitia santykių sąrašas.
Lemti serijiniai žudikai memai, iš kurių tikrai nereikėtų juoktis
Lemti serijiniai žudikai memai, iš kurių tikrai nereikėtų juoktis
Unikalus interneto gyventojų segmentas paėmė garsiausius serijinius žudikus ir pavertė juos neapgalvotais memais tiems, kurie turi tamsią ...
Guy Berrymanas ir Keshia Gerrits
Guy Berrymanas ir Keshia Gerrits
2021 m. Gegužės 28 d. ... Guy Berrymano ir Keshia Gerrits nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...