Pagrindinis Santykiai Charlesas Michaelas Davisas

Charlesas Michaelas Davisas

Charlesas Michaelas Davisas2835 vieta 92Amžius 36 metų Zodiakas Šaulys Santykiai iš viso 2

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, Charlesas Michaelas Davisas galbūt yra vienišas.

Santykiai

Charlesas Michaelas Davisas palaikė ryšius su Monika Anne Clarke(2018 m.)ir Katrina Amato.



Apie

Charlesas Michaelas Davisas yra 36 metų amerikiečių aktorius. Gimęs 1984 m. Gruodžio 1 d. Deitone, Ohajo valstijoje, jis garsėja „The Originals“. Jo zodiako ženklas yra Šaulys.

Charlesas Michaelas Davisas dalyvavo 3 ekrano mačuose, įskaitant Claire Holt Orginalūs (2013), Daniella Pineda Orginalūs (2013)ir Leah Pipes Orginalūs (2013).

Charlesas Michaelas Davisas yra šių sąrašų narys: 1981 m. Gimę, filipiniečių kilmės amerikiečiai ir azijietiškos kilmės amerikiečių modeliai.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Charleso Michaelo Daviso profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintysdu3 mėnesiai, 2 dienos1 mėnuo, 16 dienų-
Iš visodu3 mėnesiai, 2 dienos1 mėnuo, 16 dienų-

Išsami informacija

Pirmas vardasKarolis
Antras vardasMaiklas
PavardėDeivis
Vardas, gimęsCharlesas Michaelas Davisas
Alternatyvus pavadinimasChuckas, Charlesas Michaelas Davisas
Amžius36 metai
Gimtadienis1984 m. Gruodžio 1 d
Gimimo vietaDeitonas, Ohajas
Aukštis6 '0' (183 cm)
StatytiAtletiškas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaJuoda
Zodiako ženklasŠaulys
EtniškumasDaugia rasė
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasAktorius, modelis
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsOrginalūs
Aktyvūs metai2005 – dabar
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)Talentas Kristui (AMTC)
Prekės ženklo patvirtinimas„Nike“ ir „FootLocker“
Oficialios svetainėscharlesmichaeldavis.com/portfolio/, http://charlesmichaeldavis.com

Charlesas Michaelas Davisas (g. 1984 m. Gruodžio 1 d.) - amerikiečių aktorius, modelis, prodiuseris ir režisierius. Jis geriausiai žinomas dėl Marcelo Gerardo vaidmens CW televizijos dramoje „Originalai“.

Daugiau apie Charlesą Michaelą Davisą Mažiau apie Charlesą Michaelą Davisą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
duMonika Anne ClarkeSantykiai2018 m. Birželio mėn2018 m. Rugsėjo mėn3 mėnesiai
1Katrina AmatoSantykiai -
Monika Anne Clarke #du

Monika Anne Clarke

2018 m

Monika Anne Clarke ir Charlesas Michaelas Davisas ...[žiūrėti porą] Katrina Amato #1

Katrina Amato

Katrina Amato susitikinėja su Charlesu Michaelu Davisu ...[žiūrėti porą] #du

Monika Anne Clarke

2018 m

Monika Anne Clarke ir Charlesas Michaelas Davisas datuojami 2018 m. Birželio – rugsėjo mėn.



Santykiai 3 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas60%Aukštis55%Amžius69%Suderinamumas 61 proc. žiūrėti santykius #1

Katrina Amato

Katrina Amato susitikinėja su Charlesu Michaelu Davisu.

žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Charlesas Michaelas Davisas36 ŠaulysAktorius
Amerikietis
Monika Anne Clarke29 MergelėModelis
Australas
Katrina Amato- Choreografas

Nuotraukų galerija

„Cirque Du Soleil Amaluna“ premjeros naktis Atlantoje „Cirque Du Soleil Amaluna Atlanta“ premjeros naktis „Cirque Du Soleil Amaluna“ premjeros naktis Atlantoje „Cirque Du Soleil Amaluna“ premjeros naktis Atlantoje „Cirque Du Soleil Amaluna“ premjeros naktis Atlantoje „Cirque Du Soleil Amaluna“ premjeros naktis Atlantoje 2014 m. Rugsėjo 6 d. Niujorke aktorius Charlesas Michaelas Davisas užkulisiuose „Lacoste“ mados šou 2015 m. Pavasario „Mercedes-Benz“ mados savaitėje Lincolno centre esančiame teatre. 2014 m. Rugsėjo 6 d. Niujorke aktorius Charlesas Michaelas Davisas užkulisiuose „Lacoste“ mados šou 2015 m. Pavasario „Mercedes-Benz“ mados savaitėje Lincolno centre esančiame teatre. 2014 m. Rugsėjo 6 d. Niujorke aktorius Charlesas Michaelas Davisas užkulisiuose „Lacoste“ mados šou 2015 m. Pavasario „Mercedes-Benz“ mados savaitėje Lincolno centre esančiame teatre. 2014 m. Rugsėjo 6 d. Niujorke aktorius Charlesas Michaelas Davisas užkulisiuose „Lacoste“ mados šou 2015 m. Pavasario „Mercedes-Benz“ mados savaitėje Lincolno centre esančiame teatre. 2014 m. Rugsėjo 6 d. Niujorke aktorius Charlesas Michaelas Davisas užkulisiuose „Lacoste“ mados šou 2015 m. Pavasario „Mercedes-Benz“ mados savaitėje Lincolno centre esančiame teatre. 2014 m. Rugsėjo 6 d. Niujorke aktorius Charlesas Michaelas Davisas užkulisiuose „Lacoste“ mados šou 2015 m. Pavasario „Mercedes-Benz“ mados savaitėje Lincolno centre esančiame teatre.

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Tą patį laiką, kitas Kalėdas2019 mJeffas WilliamsasTV filmas
Jaunesni: saldainių parduotuvė2018 mZaneTrumpas filmas
Negalima miegoti iki Kalėdų2018 mJoshas WrightasTV filmas
Žmonėms2017 mTedasTelevizijos laida
Kovos randai2015 mRamirezasFilmas
Jaunesni2015 mZane andersTelevizijos laida
Ur analizėje2015 mMaikasTV filmas
Čikaga P.D.2014 mBlairas WilliamsasTelevizijos laida
NCIS: Naujasis Orleanas2014 mQuentinas CarterisTelevizijos laida
Su tauta2014 mKalbėtojas RioterTelevizijos laida
Orginalūs2013 mMarselis GerardasTelevizijos laida
Klientų sąrašas2012 mBenas DaltonasTelevizijos laida
Mokymosi kreivė2012 mFrankasTrumpas filmas
Perjungta gimus2011 mLiam LupoTelevizijos laida
Naktis ir diena2009 mHicksasTV filmas
Vampyrų dienoraščiai2009 mMarselis GerardasTelevizijos laida
Padėkos sekundės2009 mTheTrumpas filmas
Žaidimas2006 mKwan KirklandTelevizijos laida
Grėjaus anatomija2005 mDaktaras Jasonas MyersasTelevizijos laida
Nojaus lankas2005 mPareiškėjas Nr. 2Televizijos laida
Tai toks varnas2003 mTrevorasTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Charlesas Michaelas Davisas ir Claire HoltasClaire Holt
    • Orginalūs
      2013 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Charlesas Michaelas Davisas ir Daniella PinedaDaniella Pineda
    • Orginalūs
      2013 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Charlesas Michaelas Davisas ir Leah PipesasLeah vamzdžiai
    • Orginalūs
      2013 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

„Mac DeMarco“
„Mac DeMarco“
2021 m. Gegužės 28 d. ... „Mac DeMarco“ naujienos, apkalbos, „Mac DeMarco“ nuotraukos, biografija, „Mac DeMarco“ mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. „Mac DeMarco“ santykių sąrašas. „Mac DeMarco“ pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., „Mac DeMarco“ santykių sąrašas.
Pyperas Smithas
Pyperas Smithas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Pyper Smith naujienos, paskalos, Pyper Smith nuotraukos, biografija, Pyper Smith vaikinų sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Pyper Smith santykių sąrašas. Pažinčių su Pyper Smith istorija, 2021 m., 2020 m., Pypero Smitho santykių sąrašas.
Kit Harington
Kit Harington
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kitos Haringtono naujienos, apkalbos, Kitos Haringtono nuotraukos, biografija, Kitos Haringtono mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Kit Harington santykių sąrašas. Kit Harington pažinčių istorija, 2021, 2020, Kit Harington santykių sąrašas.
Emily Goodhand
Emily Goodhand
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Goodhand naujienos, apkalbos, Emily Goodhand nuotraukos, biografija, Emily Goodhand vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Goodhand santykių sąrašas. Emily Goodhand pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Goodhand santykių sąrašas.
Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“)
Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“)
2021 m. Gegužės 28 d. ... Christina Milian ir Dre (iš „cool and dre“) nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Liza Weil ir Paulas Adelstein
Liza Weil ir Paulas Adelstein
2021 m. Gegužės 28 d. ... Liza Weil ir Paul Adelstein nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Jedediah Bila
Jedediah Bila
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jedediah Bila naujienos, apkalbos, Jedediah Bila nuotraukos, biografija, Jedediah Bila vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jedediah Bila santykių sąrašas. Pažintys Jedediah Bila, 2021 m., 2020 m., Jedediah Bila santykių sąrašas.