Pagrindinis Santykiai Chanel vakarinė pakrantė

Chanel vakarinė pakrantė

Chanel vakarinė pakrantė Vienišas1530 vieta 150Amžius 32 metų Zodiakas Mergelė Santykiai iš viso 2

Su kuo ji dabar draugauja?

„Chanel West Coast“ šiuo metu yra vieniša.

Santykiai

Vakarinė „Chanel“ pakrantė palaikė santykius su Solo Lucci(2017 m.)ir Liam Horne(2014 - 2017).



Apie

Chanel West Coast yra 32 metų amerikiečių reperis. Gimusi Chelsea Chanel Dudley 1988 m. Rugsėjo 1 d. Los Andžele, Kalifornijoje, JAV, ji garsėja Robo Dyrdeko „Fantazijos fabriku“, „RJ Bergerio sunkiais laikais“, „Ridiculousness“, „Wild Grinders“ muzikinės karjeros metu. Jos zodiako ženklas yra Mergelė.

„Chanel West Coast“ yra šių sąrašų narė: Amerikos televizijos asmenybės, Amerikos reperiai ir 1988 m.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti „Chanel West Coast“ profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintysdu3 metai, 3 mėnesiai1 metai, 9 mėnesiai3 mėnesiai, 2 dienos
Iš visodu3 metai, 3 mėnesiai1 metai, 9 mėnesiai3 mėnesiai, 2 dienos

Išsami informacija

Pirmas vardas„Chelsea“
Antras vardaskanalas
PavardėDudley
Vardas, gimęs„Chelsea Chanel Dudley“
Alternatyvus pavadinimas„Chanel West Coast“, CC, „Chelsea“ Chanel Dudley, „Hot Chanel87“, Chanel Marie, Chanel Dudley
Amžius32 metai
Gimtadienis1988 m. Rugsėjo 1 d
Gimimo vietaLos Andželas, Kalifornija, JAV
Aukštis5 '3' (160 cm)
Svoris54 kg (118 svarų)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Skiriamasis bruožas„Petite Frame“
Zodiako ženklasMergelė
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasReperis, dainininkas, dainų autorius, aktorė, modelis, televizijos asmenybė
OkupacijaReperis
Reikalauti šlovėsRobo Dyrdeko fantazijų fabrikas, sunkūs RJ Bergerio laikai, juokingumas, laukiniai malūnėliai
Muzikos žanras (tekstas)Hiphopas, popsas, R&B
Aktyvūs metai2009 – dabar, muzikinė karjera
Instrumentas (tekstas)Vokalas, fortepijonas
Įrašo etiketėJauni pinigai, piniginiai pinigai, Respublika
Susiję aktaiMedaus kokainas, Snoop Doggas, Robinas Thicke, Shanellas, Riffas Raffas, Lil Wayne'as, Prancūzijos Montana, YG
Krūtinė (coliais)36
Puodelio dydisC
Liemuo (coliais)26
Klubai (coliais)37
Drabužių dydis6
Batų dydis5.5
Oficialios svetainėshttp://www.iamchanelwestcoast.com, http://iamchanelwestcoast.com, www.youtube.com/ChanelWC, www.iamchanelwestcoast.com/

„Chelsea Chanel Dudley“ (g. 1988 m. Rugsėjo 1 d.), Geriau žinoma sceniniu vardu „Chanel West Coast“, yra amerikiečių televizijos asmenybė, reperis, dainininkas, dainų autorius, aktorė ir modelis. Ji iškilo už savo vaidmenis MTV Robo Dyrdeko „Fantazijos fabrike“ ir „Ridiculousness“.

Daugiau apie „Chanel West Coast“ Mažiau apie „Chanel West Coast“

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
duTik LucciSantykiai2017 m. Liepos mėn2017 m. Spalio mėn3 mėnesiai
1Liam HorneSantykiai2014 m. Balandžio mėn2017 m. Liepos mėn3 metai
Tik Lucci #du

Tik Lucci

2017 m

Solo Lucci ir Chanel vakarinė pakrantė išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Liam Horne #1

Liam Horne

2014 - 2017 m

Liam Horne ir Chanel vakarinė pakrantė išsiskyrė ...[žiūrėti porą] #du

Tik Lucci

2017 m

„Solo Lucci“ ir „Chanel West Coast“ data buvo 2017 m. Liepos – spalio mėn.

Santykiai 3 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas100%Aukštis73%Amžius84%Suderinamumas 84% žiūrėti santykius #1

Liam Horne

2014 - 2017 m

Liam Horne ir Chanel vakarinė pakrantė buvo nuo 2014 m. Balandžio mėn. Iki 2017 m. Liepos mėn.



be dekano-Charleso chapmano ir nellio tigro
Santykiai 3 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas40%Aukštis73%Amžius1%Suderinamumas 54% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Chanel vakarinė pakrantė32 MergelėReperis
Amerikietis
Tik Lucci35 JautisReperis
Amerikietis
Liam Horne25 VėžysDainininkė
Škotų

Nuotraukų galerija

Chanel vakarinė pakrantė Meilė ir hiphopas: Holivudas - Vakarinė „Chanel“ pakrantė „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai „Chanel West Coast“ - 2019 m. MTV vaizdo muzikos apdovanojimai

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Savitarnos parduotuvių sesijos2017 mTelevizijos laida
Rėkimas: žudikų vakarėlis2015 mTrumpas filmas
Laukiniai malūnėliai2012 mFlipzTelevizijos laida
Holivudo šeštadienio vakaras2012 mSvečių vedėjasTelevizijos laida
RJ Bergerio sunkieji laikai2010 mŠeilaTelevizijos laida
„Playboy“ ryto laida2010 mTelevizijos laida

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Emily Blunt
Emily Blunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Blunt naujienos, apkalbos, Emily Blunt nuotraukos, biografija, Emily Blunt vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Blunt santykių sąrašas. Emily Blunt pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Blunt santykių sąrašas.
Francoise'as Fabianas
Francoise'as Fabianas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Françoise Fabian naujienos, apkalbos, Françoise Fabian nuotraukos, biografija, Françoise Fabian vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Françoise'o Fabiano santykių sąrašas. Françoise Fabian pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Françoise Fabian santykių sąrašas.
Shante Broadus
Shante Broadus
2021 m. Gegužės 28 d. ... Shante Broadus naujienos, apkalbos, Shante Broadus nuotraukos, biografija, Shante Broadus vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Shante Broadus santykių sąrašas. Shante Broadus pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Shante Broadus santykių sąrašas.
Adrian Erlandsson ir Morrigan Hel
Adrian Erlandsson ir Morrigan Hel
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adriano Erlandssono ir Morrigan Hel nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Georgianne Walken
Georgianne Walken
2021 m. Gegužės 28 d. ... Georgianne Walken naujienos, apkalbos, Georgianne Walken nuotraukos, biografija, Georgianne Walken vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Georgianne Walken santykių sąrašas. Pažinčių su Georgianne Walken istorija, 2021 m., 2020 m., Georgianne Walken santykių sąrašas.
Claire Coffee ir Davidas Giuntoli
Claire Coffee ir Davidas Giuntoli
2021 m. Gegužės 28 d. ... Claire Coffee ir David Giuntoli nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sevinç Gursen Akyildiz
Sevinç Gursen Akyildiz
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sevinç Gürsen Akyildiz naujienos, apkalbos, Sevinç Gürsen Akyildiz nuotraukos, biografija, Sevinç Gürsen Akyildiz vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Sevinç Gürsen Akyildiz“ santykių sąrašas. Sevinç Gürsen Akyildiz pažinčių istorija, 2021, 2020, Sevinç Gürsen Akyildiz santykių sąrašas.