Pagrindinis Santykiai Saldainiai Klarkas

Saldainiai Klarkas

Saldainiai Klarkas VienišasAmžius 73 metų Zodiakas Dvyniai Santykiai iš viso 6

Su kuo ji dabar draugauja?

Šiuo metu Candy Clark yra vieniša.

Santykiai

Candy Clarkas anksčiau buvo vedęs Jeffą Waldą(1987 - 1988)ir Marjoe Gortner.



kuris yra vedęs dominuojantis purcellas

Candy Clark palaikė ryšius su Michailu Baryshnikovu(1977 - 1978), Nicolasas Roegas(1975)ir Jeffas Bridgesas(1972 - 1974).

Candy Clarkas susidūrė su Deividu Bowie(1976).

Apie

Candy Clark yra 73 metų amerikiečių aktorė. Gimusi Candace June Clark 1947 m. Birželio 20 d. Normane, Oklahomoje, JAV, ji garsėja amerikiete Grafitti. Jos zodiako ženklas yra Dvyniai.



Candy Clarkas dalyvavo 4 ekranuose, įskaitant Charlesą Martiną Smithą Amerikos grafičiai (1973), Davidas Bowie Žmogus, kuris nukrito į Žemę (1976), Davidas Carradine'as Matlockas (1986)ir Roy Scheider Mėlynas perkūnas (1983).

Candy Clarkas yra šių sąrašų narys: Amerikos kino aktoriai, Amerikos televizijos aktoriai ir 1947 m.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Candy Clark profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.



Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęsdu2 metai1 metai, 10 mėnesių1 metai, 8 mėnesiai
Pažintys31 metai, 5 mėnesiai10 mėnesių, 14 dienų2 mėnesiai, 1 diena
Susitikimas1---
Iš viso62 metai1 metai2 mėnesiai, 1 diena

Išsami informacija

Pirmas vardasSaldainiai
Antras vardasBirželio mėn
PavardėKlarkas
Vardas, gimęsCandace June Clark
Alternatyvus pavadinimasCandace June Clark, Candy Clark, Candace Clark
Amžius73 metai
Gimtadienis1947 m. Birželio 20 d
Gimimo vietaNormanas, Oklahoma, JAV
Aukštis5 '7' (170 cm)
StatytiVidutinis
Akių spalvaLazdynas
Plaukų spalvaŠviesiaplaukis
Zodiako ženklasDvyniai
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Vidurinė mokykla„Trimble Tech“ vidurinė mokykla Fortvorte, Teksasas
Okupacijos tekstasAktorė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovėsAmerikietis Grafitti
Aktyvūs metai1972 – dabar
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)Marshakas / Zachary / Millsas (LA)
Oficialios svetainėswww.facebook.com/CandyClarkAmericanGraffiti, twitter.com/candyclarkactor, www.nndb.com/people/798/000131405/

Candace June Clark (g. 1947 m. Birželio 20 d.) - amerikiečių aktorė ir modelis. Ji yra gerai žinoma dėl Debbie Dunham vaidmenų 1973 m. Filme „American Graffiti“, už kurį ji gavo nominaciją Oskarui už geriausią antrojo plano aktorę, ir Mary Lou 1976 m.

Daugiau apie Candy Clark Mažiau apie Candy Clark

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
6Jeffas WoodsasVedęs1986 sausis1988 m2 metai
5Marjoe GortnerVedęs1978 m. Balandis1979 gruodžio mėn1 metai
4Michailas BaryšnikovasSantykiai1977 m1978 m1 metai
3Davidas BowieSusitikimas1976 m1976 m-
duNicolasas RoegasSantykiai1975 birželis1975 rugpjūtis2 mėnesiai
1Jeffas BridgesasSantykiai1972 rugpjūtis1974 m1 metai
#6

Jeffas Woodsas

1986 - 1988 m

Jeffas Waldas ir Candy Clarkas išsiskyrė 19 metų ...[žiūrėti porą] Marjoe Gortner #5

Marjoe Gortner

1978 - 1979 m

Marjoe Gortner ir Candy Clark yra išsiskyrę ...[žiūrėti porą] Michailas Baryšnikovas #4

Michailas Baryšnikovas

1977 - 1978 m

Michailas Baryshnikovas ir Candy Clarkas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Davidas Bowie #3

Davidas Bowie

1976 m

Davidas Bowie ir Candy Clarkas yra atskirti ...[žiūrėti porą] Nicolasas Roegas #du

Nicolasas Roegas

1975 m

Nicolasas Roegas ir Candy Clarkas išsiskyrė 197 ...[žiūrėti porą] Jeffas Bridgesas #1

Jeffas Bridgesas

1972 - 1974 m

Jeffas Bridgesas ir Candy Clarkas yra atskirti ...[žiūrėti porą] #6

Jeffas Woodsas

1986 - 1988 m

Jeffas Waldas ir Candy Clarkas vedė 1 metus. Susirinkę 1986 m. Sausio mėn., Jie susituokė vienerius metus, o susituokė 1987 m. Sausio 1 d.

Santykiai 2 metai IšmatuokiteRezultataskinų zodiakas80%Amžius72%Suderinamumas 38% žiūrėti santykius #5

Marjoe Gortner

1978 - 1979 m

Marjoe Gortner ir Candy Clark yra išsiskyrę.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas1%Aukštis73%Amžius84%Suderinamumas Keturi, penki% žiūrėti santykius #4

Michailas Baryšnikovas

1977 - 1978 m

Michailas Baryšnikovas ir Candy Clarkas datuojami 1977–1978 m.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas100%Aukštis37%Amžius98%Suderinamumas 79% žiūrėti santykius #3

Davidas Bowie

1976 m

Davidas Bowie ir Candy Clarkas susidūrė 1976 m.

IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis55%Amžius98%Suderinamumas 48% žiūrėti santykius #du

Nicolasas Roegas

1975 m

Nicolas Roegas ir Candy Clarkas datuojami 1976 m. - 1975 m. Rugpjūčio mėn.

Taylor Lautner ir Selena Gomez
Santykiai 2 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas1%kinų zodiakas100%Aukštis37%Amžius13%Suderinamumas 38% žiūrėti santykius #1

Jeffas Bridgesas

1972 - 1974 m

Jeffas Bridgesas ir Candy Clarkas datuojami 1972–1974 m.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakas60%Aukštis73%Amžius52%Suderinamumas 71% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Saldainiai Klarkas73 DvyniaiAktorė
Amerikietis
Jeffas Woodsas77
Marjoe Gortner77 OžiaragisAktorius
Amerikietis
Michailas Baryšnikovas73 VandenisŠokėja
Rusų
Davidas Bowie69 OžiaragisMuzikantas
Britų
Nicolasas Roegas90 Liūtasdirektorius
Anglų
Jeffas Bridgesas71 ŠaulysAktorius
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Magnum, P.I. - Candy Clark Žmogus, kuris nukrito į Žemę Žmogus, kuris nukrito į Žemę Žmogus, kuris nukrito į Žemę Žmogus, kuris nukrito į Žemę Davidas Bowie ir Candy Clarkas filme „Žmogus, kuris nukrito į žemę“ (1976) Amerikos grafičiai Amerikos grafičiai Amerikos grafičiai Amerikos grafičiai Debbie & Terry Amerikos grafičiai

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Penki senosios komedijos rašytojai, kalbantys Sh * t2019 mTrumpas filmas
5 vestuvės2018 mClaudia BurrellFilmas
Dvi mergaitės2018 mIda kaip suaugusioji (balsas)Filmas
Tvin Pyksas2017 mDoris TrumanTelevizijos laida
Šaltas mėnulis2016 mEvelyn LarkinFilmas
Pakelės žvaigždės2016 mMočiutė LambertTelevizijos laida
Informatorius!2009 mMarko Whitacre'o motinaFilmas
Mumijos šauksmas2009 mJane torquemadaTrumpas filmas
Naujasis Bobo kostiumas2009 mTeta TootieFilmas
Boneyard kolekcija2008 mJane Torquemada (segmentas „Mumijos šauksmas“)Filmas
Šuns žymos2008 mDebas MerrittasFilmas
Zodiakas2007 mCarol FisherFilmas
Didysis tuščias2005 mMotinaTrumpas filmas
Nusikalstami protai2005 mSandy JareauTelevizijos laida
Paslaptinga moteris2005 mKathy StarkwellTelevizijos laida
Rugpjūčio mėnuo2002 mTinaFilmas
Vyšnių krioklys2000 mMaržos prekės ženklaiFilmas
Taip baigiasi pasaulis2000 mAutobuso vairuotojasTV filmas
Niagara, Niagara1997 mSallyFilmas
„Baywatch“ naktysdevyniolika devyniasdešimt penkiJulie YoungTelevizijos laida
Wrighto nuosprendžiaidevyniolika devyniasdešimt penkiEileen CatesTelevizijos laida
Radijo sausumos žmogžudystės1994 mBilio motinaFilmas
Aaahh !!! Tikros pabaisos1994 mKūdikis, mamaTelevizijos laida
Buffy Vampire Slayer1992 mBafio mamaFilmas
Deuce taurė1992 mJeanas FitzpatrickasFilmas
Kaina, kurią ji sumokėjo1992 mMarleneTV filmas
Kietas kaip ledas1991 mMalonėFilmas
Tėvo Dowlingo paslaptys1989 mIris BlackmanTelevizijos laida
Burbas1988 mFranas HewittasFilmas
Akloji kreivė1988 mMimiFilmas
Iš arti1986 mMary SueFilmas
Popeye doyle1986 mCorinne EvansTV filmas
Matlockas1986 mKitty CarrollTelevizijos laida
Starmanas1986 mShannon McGovernTelevizijos laida
Katės akis1985 mSally AnnFilmas
George'o Burnso komedijos savaitė1985 mTelevizijos laida
Broliai1984 mSaldainiaiTelevizijos laida
Medžiotojas1984 mJody StoneTelevizijos laida
Daviau biure1984 mTelevizijos laida
„Amityville 3-D“1983 mMelanieFilmas
Mėlynas perkūnas1983 mKateFilmas
Hambone ir Hillie1983 mNancy RollinsFilmas
Autostopininkas1983 mCheryl BarnesTelevizijos laida
Kokainas ir mėlynos akys1983 mRuthannas gideonasTV filmas
„National Lampoon's Movie Madness“1982 mSusan Cooper („Auginti save“)Filmas
Klausimas1982 mJoanFilmas
Džonis belinda1982 mJulie SaylesTV filmas
„Faerie Tale“ teatras1982 mSaldainiai, karalienė GwynnethTelevizijos laida
Šv. Kitur1982 mHaris perspėtojasTelevizijos laida
Simonas ir Simonasdevyniolika aštuoniasdešimt vienasMedvilnėTelevizijos laida
Magnum, P.I.1980 mLeslie „Motorolerio“ EmoryTelevizijos laida
„Rodeo“ mergina1980 mJ. R. PattersonasTV filmas
Kur damos1980 mCharleneTV filmas
Daugiau amerikietiškų grafičių1979 mDebbie DunhamFilmas
Kai grįši, Raudonasis Ryderis?1979 mŠerilFilmas
Mėgėjų naktis „Dixie“ bare ir grilyje1979 mShareeTV filmas
Žvaigždžių katastrofa1978 m„Stella Star“ (versija anglų kalba, balsas, nekredituota)Filmas
Didysis miegas1978 mCamilla SternwoodFilmas
Elkitės atsargiai1977 m„Electra“Filmas
Aš padarysiu ... Aš padarysiu ... Kol kas1976 mSally BinghamFilmas
Žmogus, kuris nukrito į Žemę1976 mMary-LouFilmas
Jamesas Deanas1976 mChrisas White'asTV filmas
Amerikos grafičiai1973 mDebbieFilmas
Naujasis Perio masonas1973 mJulie PotterTelevizijos laida
Riebus miestas1972 mFayeFilmas
Banacekas1972 mGretelTelevizijos laida
Nauja „Dick Van Dyke“ paroda1971 mPamela SherryTelevizijos laida
222 kambarys1969 mAndreaTelevizijos laida
Įžvalga1960 mDžinėTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Candy Clark ir Charles Martin SmithCharlesas Martinas Smithas
    • Amerikos grafičiai
      1973 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Davidas Bowie ir Candy ClarkasDavidas Bowie
    • Žmogus, kuris nukrito į Žemę
      1976 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Davidas Carradine'as ir Candy ClarkasDeividas karradinas
    • Matlockas
      1986 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Roy Scheider ir Candy ClarkRoy Scheider
    • Mėlynas perkūnas
      1983 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Frida Kahlo
Frida Kahlo
2021 m. Gegužės 28 d. ... Frida Kahlo naujienos, apkalbos, Frida Kahlo nuotraukos, biografija, 2016 m. Frida Kahlo vaikinų sąrašas. Santykių istorija. Frida Kahlo santykių sąrašas. Frida Kahlo pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Frida Kahlo santykių sąrašas.
Fabiana da Silva Simões
Fabiana da Silva Simões
2021 m. Gegužės 28 d. ... Fabiana da Silva Simões naujienos, apkalbos, Fabiana da Silva Simões nuotraukos, biografija, Fabiana da Silva Simões vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Fabiana da Silva Simões santykių sąrašas. Fabiana da Silva Simões pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Fabiana da Silva Simões santykių sąrašas.
Diana Krall
Diana Krall
2021 m. Gegužės 28 d. ... Diana Krall naujienos, apkalbos, Dianos Krall nuotraukos, biografija, Diana Krall vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Diana Krall santykių sąrašas. Diana Krall pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Diana Krall santykių sąrašas.
Enzo Knol ir Demira van der Zeeuw
Enzo Knol ir Demira van der Zeeuw
2021 m. Gegužės 28 d. ... Enzo Knolio ir Demiros van der Zeeuw nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Gro Hammerseng
Gro Hammerseng
2021 m. Gegužės 28 d. ... Gro Hammerseng naujienos, apkalbos, Gro Hammerseng nuotraukos, biografija, Gro Hammerseng mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Gro Hammerseng santykių sąrašas. Gro Hammerseng pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Gro Hammersengo santykių sąrašas.
Aliyah O'Brien
Aliyah O'Brien
2021 m. Gegužės 28 d. ... Aliyah O'Brien naujienos, apkalbos, Aliyah O'Brien nuotraukos, biografija, Aliyah O'Brien vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Aliyah O'Brien santykių sąrašas. Aliyah O'Brien pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Aliyah O'Brien santykių sąrašas.
Isis Valverde ir André Resende (modelis)
Isis Valverde ir André Resende (modelis)
2021 m. Gegužės 28 d. ... Isis Valverde ir André Resende (modelis) nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...