Pagrindinis Santykiai Camila Bordonaba

Camila Bordonaba

Camila BordonabaAmžius 36 metų Zodiakas Mergelė Santykiai 1 iš viso

Su kuo ji dabar draugauja?

Remiantis mūsų įrašais, Camila Bordonaba galbūt yra vieniša.

Santykiai

Camila Bordonaba palaikė santykius su Benjamínu Rojasu(2001 - 2004).



Apie

Camila Bordonaba yra 36 metų argentiniečių aktorė. Gimusi Camila Bordonaba Roldan 1984 m. Rugsėjo 4 d. El Palomare, GBA, ji garsėja „Chiquititas“ karjeroje, kuri tęsiasi 1987–2012 m. Jos zodiako ženklas yra Mergelė.

Camila Bordonaba dalyvavo 4-iose ekrano rungtynėse, įskaitant Benjamíną Rojų Maištininkų kelias (2002), Elijas Viñolesas į Atrakcija x4 (2008), Diego Child in Maištininkų kelias (2002)ir Felipe Colombo Maištininkų kelias (2002).

Camila Bordonaba yra šių sąrašų narė: Roko dainininkės, 1984 m. Gimę ir Buenos Airių žmonės.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti „Camila Bordonaba“ profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys13 metai--
Iš viso13 metai--

Išsami informacija

Pirmas vardasCamila
PavardėBordonaba
Vardas, gimęsCamila Bordonaba Roldan
Alternatyvus pavadinimasCami, Cato
Amžius36 metai
Gimtadienis1984 m. Rugsėjo 4 d
Gimimo vietaEl Palomaras, GBA
Aukštis5 '4' (163 cm)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasMergelė
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėArgentinietis
Okupacijos tekstasAktorė, dainininkė, modelis, dainų autorė
OkupacijaAktorė
Reikalauti šlovėsChiquititas
Muzikos žanras (tekstas)Poprokas, šiuolaikinis rokas
Aktyvūs metai1987– dabar, 1987–2012 m
Instrumentas (tekstas)bosas
Įrašo etiketė„Cris Morena Group“ / „Sony Music“
Susiję aktaiErreway, Cris Morena, Benjamín Rojas, Luisana Lopilato, Felipe Colombo ir La Miss Tijuana
Oficialios svetainėstwitter.com/#!/camibord, www.myspace.com/123790170
TėvasJuanas Carlosas Bordonaba (super rinkos savininkas)
MotinaNora Bordonaba (super rinkos savininkė)
BrolisRodrigo Bordonaba
SesuoMelina Bordonaba
DraugasFelipe Colombo, Benjaminas Rojasas
AugintiniaiHomeras (šuo)
Mėgstamiausi žmonėsHerman Hesse (Autorius)
Mėgstamiausi filmaiGyvenimo pokytis
Mėgstamiausios TV laidosSimpsonai
Mėgstamiausios grupėsGuns'n'roses, Sui Generis
Mėgstamiausios vietosEgiptas
Mėgstamiausias maistasArgentiniečių, makaronų, šokolado, citrinų pyragas
Mėgstamiausios spalvosMėlyna

Camila Bordonaba Roldán (g. 1984 m. Rugsėjo 4 d. El Palomare, Buenos Airėse) - buvusi argentiniečių aktorė, dainininkė, dainų autorė, teatro režisierė, filantropė, atstovė spaudai ir proginė manekenė. Ji buvo poproko grupės „Erreway“ dalis kartu su Benjamínu Rojasu, Felipe Colombo ir Luisana Lopilato. Nuo 2012 m. Ji nebėra visuomenės veikėja.

Daugiau apie Camila Bordonaba Mažiau apie Camila Bordonaba

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
1Benjaminas RojasSantykiai2001 m2004 m3 metai
Benjaminas Rojas #1

Benjaminas Rojas

2001 - 2004 m

Benjamín Rojas ir Camila Bordonaba yra atskirti ...[žiūrėti porą] #1

Benjaminas Rojas

2001 - 2004 m

Benjamín Rojas ir Camila Bordonaba palaikė santykius 2001–2004 m.



Santykiai 3 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas100%Aukštis55%Amžius98%Suderinamumas 78% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Camila Bordonaba 36 MergelėAktorė
Argentinietis
Benjaminas Rojas36 AvinasAktorius
Argentinietis

Nuotraukų galerija

Camila Bordonaba Camila Bordonaba Camila Bordonaba Camila Bordonaba Camila Bordonaba Camila Bordonaba ir Benjaminas Rojas Camila Bordonaba ir Benjaminas Rojas Camila Bordonaba Niūrumas Niūrumas Niūrumas Niūrumas

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Niūrumas2011 mPergalėFilmas
Atrakcija x42008 mMalena LacalleTelevizijos laida
Jie pagaminti iš geležies2007 mKarinaTelevizijos laida
Pompėjos gladiatoriai2006 mTelevizijos laida
Pasisekė: Meilei nėra laiko2005 mMergina gatvėje (nekredituota)Filmas
Mazaa Mazaa2005 mMonikaFilmas
Prisikėlimas: Mangal Pandey baladė2005 mFilmas
Šaligatvio raštas2005 mSisiTelevizijos laida
Asa Nu Maan Watna Da: Ieškodami mūsų šaknų2004 mFilmas
Erreway: 4 keliai2004 mMaricaFilmas
Flinderella2004 mbalandisTelevizijos laida
Tere Naam2003 mMokyklos mergina (nekredituota)Filmas
Maištininkų kelias2002 m„Marizza Pía Spiritto“, „Marizza Spirito“, „Marizza Spiritto“Televizijos laida
Chiquititas: šviesos kampas2001 mCamila BustilloFilmas
Chiquititas, istorija2001 mCamila BustilloTelevizijos laida
Chiquititasdevyniolika devyniasdešimt penkiCamila Bustillo, PatoTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

Diskusijos

Redaktoriaus Pasirinkimas

„Cansu Taskin“
„Cansu Taskin“
2021 m. Gegužės 28 d. ... „Cansu Taskin“ naujienos, apkalbos, „Cansu Taskin“ nuotraukos, biografija, „Cansu Taskin“ vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. „Cansu Taskin“ santykių sąrašas. „Cansu Taskin“ pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., „Cansu Taskin“ santykių sąrašas.
Suttonas Tennysonas
Suttonas Tennysonas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Suttono Tennysono naujienos, apkalbos, Suttono Tennysono nuotraukos, biografija, 2016 m. Suttono Tennysono merginų sąrašas. Santykių istorija. Suttono Tennysono santykių sąrašas. Pažintys su Suttonu Tennysonu, 2021 m., 2020 m., Suttono Tennysono santykių sąrašas.
Ronis Welty
Ronis Welty
2021 m. Gegužės 28 d. ... Ron Welty naujienos, apkalbos, Ron Welty nuotraukos, biografija, Ron Welty partnerių sąrašas 2016. Santykių istorija. Ron Welty santykių sąrašas. Ron Welty pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Ron Welty santykių sąrašas.
Korio stovyklavietė
Korio stovyklavietė
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kori Campfield naujienos, paskalos, Kori Campfield nuotraukos, biografija, Kori Campfield vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Kori Campfield santykių sąrašas. Kori Campfield pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Kori Campfield santykių sąrašas.
Bobis Flėjus
Bobis Flėjus
2021 m. Gegužės 28 d. ... Bobby Flay naujienos, apkalbos, Bobby Flay nuotraukos, biografija, Bobby Flay mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Bobby Flay santykių sąrašas. Bobby Flay pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Bobby Flay santykių sąrašas.
Geriausios pilys „Disney“ animaciniuose filmuose
Geriausios pilys „Disney“ animaciniuose filmuose
Kai kurie geriausių „Disney“ animacinių filmų yra „Disney Princess“ filmai, tiesa? Teisė. Bet ar ne princesė, daugelis „Disney“ animacinių filmų turi vieną bendrą bruožą: ...
Lemti serijiniai žudikai memai, iš kurių tikrai nereikėtų juoktis
Lemti serijiniai žudikai memai, iš kurių tikrai nereikėtų juoktis
Unikalus interneto gyventojų segmentas paėmė garsiausius serijinius žudikus ir pavertė juos neapgalvotais memais tiems, kurie turi tamsią ...