Pagrindinis Santykiai Cameronas Dalasas

Cameronas Dalasas

Cameronas Dalasas Pažintys2045 reitingas -680Amžius 26 metų Zodiakas Mergelė Santykiai iš viso 4

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Cameronas Dallasas ir Madisyn MenchacaMadisyn Menchaca susitikinėja su Cameronu Dallasu žiūrėti santykius

Santykiai

Cameronas Dallasas palaikė santykius su Hailey Bieber(2016 - 2017 m.).

Kalbama, kad Cameronas Dallasas užsikabino su Giorgia Caldarulo(2017 m.)ir Chase'as Carteris (modelis)(2016).



kas yra meagan geras pasimatymas

Apie

Cameronas Dallasas yra 26 metų amerikiečių asmenybė. Gimęs Cameronas Aleksandras Dallasas 1994 m. Rugsėjo 8 d. Whittier mieste, Kalifornijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose. Jis garsėja „YouTube“, „Vine“ vaizdo įrašais, magconu ir Chasing Cameronu karjeroje, kuri tęsiasi nuo 2012 iki dabar. Jo zodiako ženklas yra Mergelė.

Cameronas Dallasas dalyvavo 4-iose ekrano rungtynėse, įskaitant Bella Thorne Varlių karalystė (2013), Lia Marie Johnson in Išvarytas (2014), Olivia įstrigo Išorinis laukas (2015)ir Elena Kampouris Amerikos odisėja (2015).

Cameronas Dallasas yra šių sąrašų narys: Amerikos realybės televizijos serialų dalyviai, 1994 m. Gimę ir meksikiečių kilmės amerikiečiai.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Cameron Dallas profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

ar markiplier turi merginą 2018 m

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintysdu1 metai, 7 mėnesiai1 metai, 2 mėnesiai10 mėnesių, 4 dienų
Gandaidu---
Iš viso41 metai, 7 mėnesiai7 mėnesiai, 15 dienų10 mėnesių, 4 dienų

Išsami informacija

Pirmas vardasKameronas
Antras vardasAleksandras
PavardėDalasas
Vardas, gimęsCameronas Aleksandras Dalasas
Alternatyvus pavadinimasApelsinai
Amžius26 metai
Gimtadienis1994 m. Rugsėjo 8 d
Gimimo vietaWhittier, Kalifornija, JAV
Aukštis5 '9' (175 cm)
Svoris70 kg (154 svarai)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Skiriamasis bruožasMiela išvaizda
Zodiako ženklasMergelė
SeksualumasTiesiai
ReligijaKrikščionis
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasInterneto vaizdo žvaigždė („Vine“ vaizdo įrašų kūrėjas), aktorius, dainininkas, modelis
OkupacijaAsmenybė
Reikalauti šlovės„YouTube“, „Vine“ vaizdo įrašai, „magcon“, „Chasing Cameron“
Aktyvūs metai2013 – dabartis, 2012 – dabartis
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)26 MGMT, IMG modeliai - Niujorkas
Prekės ženklo patvirtinimas„Aeropostale“ „United XXVI Summer Collection“ reklama 2014 m
Batų dydis11 (JAV)
MotinaDžina
SesuoSiera Dallas
DraugasNešio grūdėtojas
Mėgstamiausios spalvosŽalia, Mėlyna

Cameronas Aleksandras Dalasas (g. 1994 m. Rugsėjo 8 d.) - Amerikos interneto asmenybė ir aktorius, geriausiai žinomas dėl savo žinomumo vaizdo įrašų programoje „Vine“ ir „YouTube“. Dalasas nusifilmavo tokiuose filmuose kaip „Išvarytas“ ir „Iš lauko“.

Daugiau apie Cameroną Dallasą Mažiau apie Cameroną Dallasą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
4Madisyn menchacaSantykiai2019 m. Spalispateikti1 metai
3Giorgia CaldaruloSusitikimas R 2017 m. Birželio mėn2017 m. Birželio mėn-
duHailey BieberSantykiai2016 rugpjūtis2017 m. Birželio mėn10 mėnesių
1Chase Carter (modelis)Susitikimas R 2016 m. Liepos mėn2016 m. Liepos mėn-
Madisyn menchaca #4

Madisyn menchaca

2019 m

Madisyn Menchaca susitikinėja su Cameronu Dallasu ...[žiūrėti porą] Giorgia Caldarulo #3Gandas

Giorgia Caldarulo

2017 m

Giorgia Caldarulo ir Cameron Dallas yra skirtingi ...[žiūrėti porą] Hailey Bieber #du

Hailey Bieber

2016 - 2017 m

Cameron Dallas ir Hailey Bieber išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Chase Carter (modelis) #1Gandas

Chase Carter (modelis)

2016 m

Chase'as Carteris (modelis) ir Cameronas Dallasas ...[žiūrėti porą] #4

Madisyn menchaca

2019 m

Madisyn Menchaca ir Cameron Dallas susitikinėja nuo 2019 m. Spalio mėn.



Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%Suderinamumas 25% žiūrėti santykius #3

Giorgia Caldarulo

2017 m. (Gandai)

Kalbama, kad Giorgia Caldarulo 2017 m. Birželio mėn. Prisijungė prie Camerono Dallaso.

kas yra andre 3000 pažintys
IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis55%Amžius84%Suderinamumas penkiasdešimt% žiūrėti santykius #du

Hailey Bieber

2016 - 2017 m

Cameron Dallas ir Hailey Bieber datuojamos nuo 2016 m. Rugpjūčio iki 2017 m. Birželio mėn.

Santykiai 10 mėnesių IšmatuokiteRezultatasZodiakas1%kinų zodiakas80%Aukštis55%Amžius84%Suderinamumas 55% žiūrėti santykius #1

Chase Carter (modelis)

2016 m. (Gandai)

Kalbama, kad Chase'as Carteris (modelis) 2016 m. Liepos mėn. Prisijungė prie Camerono Dallaso.

IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis37%Amžius84%Suderinamumas 40% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Cameronas Dalasas26 MergelėAsmenybė
Amerikietis
Madisyn menchaca- Jautis
Giorgia Caldarulo2. 3 SvarstyklėsAsmenybė
Italų
Hailey Bieber24 SkorpionasModelis
Amerikietis
Chase Carter (modelis)2. 3 DvyniaiModelis
Bahamaniečių

Nuotraukų galerija

Cameronas Dallasas ir Madisyn Menchaca Cameronas Dallasas ir Madisyn Menchaca Cameronas Dallasas ir Madisyn Menchaca Cameronas Dallasas ir Madisyn Menchaca Cameronas Dallasas ir Madisyn Menchaca Hailey Baldwin ir Cameron Dallas Hailey Baldwin ir Cameron Dallas Hailey Baldwin ir Cameron Dallas Hailey Baldwin ir Cameron Dallas Hailey Baldwin ir Cameron Dallas Hailey Baldwin ir Cameron Dallas Hailey Baldwin ir Cameron Dallas

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
„Chelsea“2016 mPatsTelevizijos laida
Haris2016 mPatsTelevizijos laida
Vytis Cameroną2016 mPatsTelevizijos laida
Amerikos odisėja2015 m.KameronasTelevizijos laida
Vėlyvasis pasirodymas su Jamesu Cordenu2015 m.SavarankiškaiTelevizijos laida
Išorinis laukas2015 m.Frankie PaytonFilmas
„IHeartRadio“ muzikos apdovanojimai2015 m.PatsTelevizijos laida
2015 m. „Billboard“ muzikos apdovanojimai2015 m.PatsTelevizijos laida
2015 m. Paauglių pasirinkimo apdovanojimai2015 m.Pats - nugalėtojasTelevizijos laida
Vėlai su Sethu Meyersu2014 mSavarankiškaiTelevizijos laida
2014 m. Paauglių pasirinkimo apdovanojimai2014 mPatsTelevizijos laida
Išvarytas2014 mFeliksas O'neilasFilmas
Varlių karalystė2013 mFredis (balsas)Filmas
Tiesiogiai su Kelly ir Ryanu1988 mSavęs - svečiasTelevizijos laida
Labas rytas Amerika1975 mSavarankiškaiTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Cameronas Dallasas ir Bella ThorneBella Thorne
    • Varlių karalystė
      2013 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Cameron Dallas ir Lia Marie JohnsonLia marie johnson
    • Išvarytas
      2014 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Cameronas Dallasas ir Olivia StuckOlivia Stuck
    • Išorinis laukas
      2015 m.
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Elena Kampouris ir Cameronas DallasasElena Kampouris
    • Amerikos odisėja
      2015 m.
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
Alexas Rodriguezas ir Cynthia Scurtis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Alexo Rodriguezo ir Cynthia Scurtis nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Francesca Brambilla
Francesca Brambilla
2021 m. Gegužės 28 d. ... Francesca Brambilla naujienos, apkalbos, Francesca Brambilla nuotraukos, biografija, Francesca Brambilla vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Francesca Brambilla santykių sąrašas. Pažinčių Francesca Brambilla istorija, 2021 m., 2020 m., Francesca Brambilla santykių sąrašas.
Telise Galanis
Telise Galanis
2021 m. Gegužės 28 d. ... Telise Galanis naujienos, apkalbos, Telise Galanis nuotraukos, biografija, Telise Galanis vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Telise Galanis santykių sąrašas. Telise Galanis pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Telise Galanis santykių sąrašas.
Jorge'as Luke'as
Jorge'as Luke'as
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jorge Luke naujienos, apkalbos, Jorge Luke nuotraukos, biografija, Jorge Luke mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Jorge Luke santykių sąrašas. Pažinčių su Jorge Luke istorija, 2021 m., 2020 m., Jorge Luke'o santykių sąrašas.
Deborah Ann Woll
Deborah Ann Woll
2021 m. Gegužės 28 d. ... Deborah Ann Woll naujienos, apkalbos, Deborah Ann Woll nuotraukos, biografija, Deborah Ann Woll vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Deborah Ann Woll santykių sąrašas. Deborah Ann Woll pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Deborah Ann Woll santykių sąrašas.
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
Stevenas Tyleris ir Aimee Prestonas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Steveno Tylerio ir Aimee Prestono nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Adelina Berisha
Adelina Berisha
2021 m. Gegužės 28 d. ... Adelinos Berishos naujienos, apkalbos, Adelinos Berishos nuotraukos, biografija, Adelinos Berishos vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Adelinos Berishos santykių sąrašas. Adelinos Berishos pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Adelinos Berishos santykių sąrašas.