Pagrindinis Santykiai Barry Newmanas

Barry Newmanas

Barry Newmanas5120 vieta -46Amžius 82 metų Zodiakas Skorpionas Santykiai 1 iš viso

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Remiantis mūsų įrašais, Barry Newmanas galbūt yra vienišas.

Santykiai

Barry Newmanas buvo susijęs su Morganu Fairchildu(1975 - 1976).



Apie

Barry Newmanas yra 82 metų amerikiečių aktorius. Gimęs Barry Foster Newman 1938 m. Lapkričio 7 d. Bostone, Masačusetso valstijoje (JAV), jis garsėja „Vanishing Point“ karjera, kuri tęsiasi nuo 1960 m. Jo zodiako ženklas yra Skorpionas.

Barry Newmanas dalyvavo dviejuose ekrano mačuose, įskaitant Martą Martiną Nužudymas, ji parašė (1984)ir Susan Howard Petrocelli (1974).

Barry Newmanas yra šių sąrašų narys: Amerikos kino aktoriai, Amerikos televizijos aktoriai ir Žmonės iš Bostono, Masačusetsas.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti savo Barry Newmano profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys11 metai--
Iš viso11 metai--

Išsami informacija

Pirmas vardasBarry
PavardėNaujas žmogus
Vardas, gimęsBarry Fosteris Newmanas
Amžius82 metai
Gimtadienis1938 m. Lapkričio 7 d
Gimimo vietaBostonas, Masačusetsas, JAV
Aukštis6 '0' (183 cm)
StatytiVidutinis
Akių spalvaŽalias
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasSkorpionas
SeksualumasTiesiai
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Vidurinė mokyklaBostono lotynų mokykla
UniversitetasBrandeiso universitetas
Okupacijos tekstasAktorius
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovėsIšnykimo taškas
Aktyvūs metai1960 - dabartis, 1960 - dabartis
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)Chasin agentūra
Oficialios svetainėswww.nndb.com/people/187/000131791/

Barry Fosteris Newmanas (g. 1938 m. Lapkričio 7 d.) - amerikiečių scenos, ekrano ir televizijos aktorius, žinomas dėl Kowalskio vaizdavimo „Vanishing Point“ ir pagrindinio vaidmens 1970-ųjų televizijos seriale „Petrocelli“. Jis buvo nominuotas „Auksinio gaublio“ ir „Emmy“ apdovanojimams.

Daugiau apie Barry Newmaną Mažiau apie Barry Newmaną

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
1Morganas FairchildasSantykiai1975 m1976 m1 metai
Morganas Fairchildas #1

Morganas Fairchildas

1975 - 1976 m

Barry Newmanas ir Morganas Fairchildas yra atskirti ...[žiūrėti porą] #1

Morganas Fairchildas

1975 - 1976 m

Barry Newmanas ir Morganas Fairchildas palaikė santykius 1975–1976 m.



Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis73%Amžius44%Suderinamumas 39% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Barry Newmanas82 SkorpionasAktorius
Amerikietis
Morganas Fairchildas71 VandenisAktorė
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Nužudymas, ji parašė Baimė yra raktas Baimė yra raktas Baimė yra raktas Baimė yra raktas Baimė yra raktas Baimė yra raktas Susan Howard Susan Howard Barry Newmanas Barry Newmanas Barry Newmanas

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Augink savo vaikus „Seltzer“2015 m.Billas Odų fabrikasFilmas
Švaresnis2008 mMarkas o'haraTelevizijos laida
Kepta ant grotelių2006 mBorisasFilmas
Kas miega!?: Žemyn triušio skylės2006 mFrankasFilmas
Vaiduoklių šnabždesys2005 mRay JamesasTelevizijos laida
Ką reiškia # $ *! Ar mes (K) dabar !?2004 mFrankasFilmas
Vyriškumas2003 mSimonasFilmas
O.C.2003 mProfesorius Maxas BloomasTelevizijos laida
40 dienų ir 40 naktų2002 mTėtisFilmas
Geras patarimas2001 mDonaldas SimpsonasFilmas
Džekas Šuo2001 mSimonasFilmas
Tikra mėlyna2001 mMontyFilmas
„G-Men“ iš pragaro2000 mGreydono ežerasFilmas
Bowfinger1999 mKito atstovasFilmas
Limey1999 mAveryFilmas
Browno „Requiem“1998 mDžekas SkolnickasFilmas
Sudie mylimasis1998 mVėlai. LassetterFilmas
Kupidonas1998 mBillas Allenas, Claire'o tėvasTelevizijos laida
Kitais metais Jeruzalėje1997 mAviFilmas
Dienos šviesadevyniolika devyniasdešimt šešiNormanas BassettasFilmas
devyniolika devyniasdešimt penkiTeisininkasTelevizijos laida
MacShayne: nugalėtojas ima viską1994 mAndy CapassoTV filmas
NYPD mėlyna1993 mJimmy Wexleris, Markas RadnerisTelevizijos laida
Mėlynas deimantas1993 mAkselio gėrimasTV filmas
Mis Marple: veidrodis plyšo iš šono1992 mJasonas RuddasTV filmas
Lakštingalos1989 mDaktaras Garrettas BradenasTelevizijos laida
Mano dvi meilės1986 mBenasTV filmas
L.A. įstatymas1986 mFrankas AskoffasTelevizijos laida
Antrasis žvilgsnis: meilės istorija1984 mRichardas ChapmanasTV filmas
Nužudymas, ji parašė1984 mAndrew Bascombe, buvęs NYPD leitenantas Edas McMastersas, leitenantas Amosas 'Jake'as BallingerisTelevizijos laida
Lemtinga vizija1984 mBernie SegalTelevizijos laida
Fantazijos1982 mDetektyvas FlynnasTV filmas
Turėdamas visa tai1982 mPeteris BaylinasTV filmas
..Terminas..1982 mBarney DuncanasTV filmas
Amydevyniolika aštuoniasdešimt vienasDr. Benas CorcoranasFilmas
Kritimo vaikinasdevyniolika aštuoniasdešimt vienasBarry NewmanasTelevizijos laida
Karaliaus krabas1980 mDžonis varpasTV filmas
Ugnies miestas1979 mDaktaras Frankas WhitmanasFilmas
Seksas ir ištekėjusi moteris1977 mAlanas FitchasTV filmas
Quincy M.E.1976 mDaktarė Gabe McCrackenTelevizijos laida
Petrocelli1974 mAnthony J. PetrocelliTelevizijos laida
Naktiniai žaidimai1974 mAnthony J. PetrocelliTV filmas
Baimė yra raktas1972 mJohnas TalbotasFilmas
Zalcburgo jungtis1972 mBillas MathisonasFilmas
Išnykimo taškas1971 mKowalskiFilmas
Advokatas1970 mTony PetrocelliFilmas
Išmaniai1965 mAsistentas GuruTelevizijos laida
Judantis pirštas1963 mFilmas
'Išėjimas1961 mPolicijos pareigūnasTelevizijos laida
Gynėjai1961 mReporterisTelevizijos laida
Gražus berniukas Floydas1960 mAl RiccardoFilmas
Nuogas miestas1958 mCabbyTelevizijos laida
Nakties pakraštys1956 mJohnas BarnesasTelevizijos laida
Armstrongo rato teatras1950 mTelevizijos laida
Suradusi HanąIsaacas DorfmanasFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Marta Martin
    • Nužudymas, ji parašė
      1984 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Susan Howard
    • Petrocelli
      1974 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Billy Milleris
Billy Milleris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Billy Millerio naujienos, apkalbos, Billy Millerio nuotraukos, biografija, Billy Miller mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Billy Millerio santykių sąrašas. Billy Millerio pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Billy Millerio santykių sąrašas.
Helmuthas Sommeris
Helmuthas Sommeris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Helmuth Sommer naujienos, apkalbos, Helmuth Sommer nuotraukos, biografija, Helmuth Sommer mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Helmuth Sommer santykių sąrašas. Helmuth Sommer pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Helmuth Sommer santykių sąrašas.
Malinas Crepinas
Malinas Crepinas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Malin Crepin naujienos, apkalbos, Malin Crepin nuotraukos, biografija, Malin Crepin vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Malin Crepin santykių sąrašas. Malin Crepin pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Malin Crepin santykių sąrašas.
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Gareth Hunt ir ponia Amanda Hunt nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sophia Aliberti ir Yiannis Parios nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Emily Maynard Johnson
Emily Maynard Johnson
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Maynard Johnson naujienos, apkalbos, Emily Maynard Johnson nuotraukos, biografija, Emily Maynard Johnson vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Maynard Johnson santykių sąrašas. Emily Maynard Johnson pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Maynard Johnson santykių sąrašas.
Tiffany Mataras
Tiffany Mataras
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tiffany Mataras naujienos, apkalbos, Tiffany Mataras nuotraukos, biografija, Tiffany Mataras vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Tiffany Mataras santykių sąrašas. Pažinties su Tiffany Mataras istorija, 2021 m., 2020 m., Tiffany Mataras santykių sąrašas.