Pagrindinis Santykiai Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande Vedęs2 vieta duAmžius 27 metų Zodiakas Vėžys Santykiai iš viso 8 Sveikiname Arianą Grande ir Daltoną Gomezą!
Vedęs 2021 m. Gegužės mėn.

Su kuo ji dabar draugauja?

Ariana Grande ir Daltonas GomezasNuo 2021 metų gegužės Daltonas Gomezas ir Ariana Grande buvo susituokę 17 dienų. žiūrėti santykius

Santykiai

Ariana Grande susižadėjo su Pete'u Davidsonu(2018 m.).

Ariana Grande palaikė ryšius su Macu Milleriu(2016 - 2018 m.), Ricky Alvarezas(2015 - 2016), Didysis Šonas(2014 - 2015), Natanas Sykesas(2013), Jai Brooksas(2012 - 2014)ir Grahamas Phillipsas(2008 - 2011).



Apie

Ariana Grande yra 27 metų amerikiečių dainininkė. Ariana Grande Butera gimė 1993 m. Birželio 26 d. Boca Raton mieste, Floridoje, JAV, ji garsėja „Victorious“. Jos zodiako ženklas yra vėžys.

kas yra jen selter pasimatymai

Ariana Grande dalyvavo 9 ekranuose, įskaitant Chrisą O'Nealą Apgaulė (2013), Ephraimas Sykesas Plaukų lakas gyvai! (2016), Maxas Carveris Pergalingas (2010), Avanas Jogia Pergalingas (2010)ir Edas Westwickas Kol tu miegojai (devyniolika devyniasdešimt penki).

Ariana Grande yra šių sąrašų narė: buvę Romos katalikai, amerikiečių šokių muzikantai ir amerikietės dainininkės.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Ariana Grande profilį! Prisijungti Norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

miguel de leon ir gabriela spanic

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęs11 metai, 4 mėnesiai--
Susižadėjęs15 mėnesiai, 15 dienų--
Pažintys63 metai, 3 mėnesiai1 metai, 6 mėnesiai4 mėnesiai, 2 dienos
Iš viso83 metai, 3 mėnesiai1 metai, 4 mėnesiai4 mėnesiai, 2 dienos

Išsami informacija

Pirmas vardasAriana
PavardėGrande-Butera
Vardas, gimęsAriana grande butera
Alternatyvus pavadinimasAri, Raudona, Riri, Arianna Grande-Butera, Ariana Grande
Amžius27 metai
Gimtadienis1993 m. Birželio 26 d
Gimimo vietaBoca Raton, Florida, JAV
Aukštis5 '0' (152 cm)
Svoris104 kg (47 kg)
StatytiLieknas
Akių spalvaRuda - Tamsi
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Skiriamasis bruožasKairiojo skruosto duobutė, maža stambumo, jos firminis aukštas kuodas
Zodiako ženklasVėžys
SeksualumasTiesiai
ReligijaRomos katalikų
EtniškumasBalta
TautybėAmerikietis
Vidurinė mokykla„North Broward“ parengiamoji mokykla (meta mokslus)
Okupacijos tekstasDainininkė, aktorė, modelis, šokėja, balso artistė
OkupacijaDainininkė
Reikalauti šlovėsPergalingas
Muzikos žanras (tekstas)Popas, R&B, Edm
Aktyvūs metai2008 – dabar
Instrumentas (tekstas)Vokalas
Įrašo etiketėRespublika, Nikas
Susiję aktaiNicki Minaj, Big Seanas, Macas Milleris, Victoria Monét, Pharrellas Williamsas, Tayla Parxas, Socialiniai namai, Kašmyro katė, Justinas Bieberis, Elizabeth Gillies, The Weeknd
Talentų agentūra (pvz., Modeliavimas)Pramogų užsakymo agentūra, Richard De La Font agentūra
Krūtinė (coliais)32
Puodelio dydisĮ
Liemuo (coliais)24
Klubai (coliais)32
Drabužių dydisdu
Batų dydis6 (JAV), 37.5 (ES), 4.5 (JK), 230 (J)
Oficialios svetainėsarianagrande.com, myspace.com/arianagrande, www.facebook.com/arianagrande, twitter.com/arianagrande, arianasings.tumblr.com, www.youtube.com/user/arianagrande ', instagram.com/arianagrande/, instagram. com / arianagrande, www.nndb.com/people/610/000274785/, http://www.arianagrande.com/, http://arianagrande.com, https://www.arianagrande.com, https: // arianagrande.com, https://arianagrande.com/
TėvasEdvardas Butera
MotinaJoan Grande
BrolisFrankie Grande (pusbrolis)
DraugasElizabeth Gillies, Daniella Monet, Justin Bieber, Avan Jogia, Camila Cabello, Matt Bennett, Greyson Chance, Colleen Ballinger, Glozell Green, Austin Mahone, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna, Motoroleris Braun, Emma Roberts, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zedd, Iggy Azealea, Jack Griffo, Zendaya, Bella Thorne, Aretha Franklin, Michelle Obama, Barack Obama, Nick Jonas, Kira Kosarin, Nikki Bella, Brie Bella, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Taylor Swift, Victoria Justice, Meghan Trainor, Robbie Shapiro, Tori Vega, Trina Vega, Andre Harris, Jade West, Beckas Oliveris
Asocijuoti žmonėsJennette McCurdy, Elizabeth Gillies, Frankie Grande, Iggy Azealea, Zeddas, Motoroleris Braunas, Justinas Bieberis
AugintiniaiCoco (šuo), Tulūza (šuo), Ofelija (šuo)
Mėgstamiausi žmonėsBeyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Marilyn Monroe, Dan Schneider, Madonna, Mariah Carey, Scott Fellows, motoroleris Braunas, Celine Dion, Jennifer Garner, Leonardi DiCaprio, Audrey Hepburn, Natalie Portman, Jimas Carey, Lionelis Messi
Mėgstamiausi filmai„Wreck It-Ralph“, „Meilė iš tikrųjų“, „Užrašų knygelė“, „Sukčiai“, „13 tęsiasi 30“, „Šaldyti“, „Visagalis Bruce“
Mėgstamiausios TV laidosPergalingi, „Išgyvenę“, kitas populiariausias Amerikos modelis, „Life Series“, „Sam and Cat“, Anubio namai, „The Voice“, „Gossip Girl“, „Project Runway“
Mėgstamiausios grupėsImogen Heap, „Big Time Rush“, „One Direction“, Christina Aguilera, Mariah Carrey
Mėgstamiausios dainosGraži - Christina Aguillera, kas daro tave gražiu - viena kryptis, riksmas - Usher
Mėgstamiausios knygos„Hario Poterio“ serija
Mėgstamiausios vietosPietų Afrika, Malaizija, Boca Raton, Florida
Mėgstamiausias maistasLašiša, kokosų vanduo, kakavos pufai, braškės, salotos
Mėgstamiausios spalvosŠviesiai rausva, raudona, žalioji, pelkinė balta
Mėgstamiausi aksesuaraiBatai, plaukų lankai, plaukų apvadai, ponio uodegos laikiklis

Ariana Grande-Butera () (g. 1993 m. Birželio 26 d.) - JAV dainininkė ir aktorė. Boca Raton mieste, Floridoje, gimusi Grande savo karjerą pradėjo būdama 15 metų 2008 m. Brodvėjaus miuzikle. Ji išgarsėjo dėl katės Valentino vaidmens Nickelodeono televizijos serijose „Victorious“ (2010–2013) ir „Sam & Cat“ (2013–2014). ). Vėliau ji pasirašė sutartį su „Republic Records“ 2011 m., Kai leidyklos vadovai atrado „YouTube“ vaizdo įrašus su jos dainų dainomis. Jos 1950-ųjų „doo-wop“ paveiktas pop ir R&B debiutinis albumas „Yours Truly“ (2013) užėmė JAV „Billboard 200“ sąrašo viršūnę, o jo pagrindinis singlas „The Way“ pateko į JAV „Billboard Hot 100“ dešimtuką. Išleidus , kritikai palygino Grande su Mariah Carey dėl plataus balso diapazono ir švilpukų registro.

Daugiau apie Arianą Grande Mažiau apie Arianą Grande

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
8Daltonas gomezasVedęs2020 sausispateikti1 metai
7Pete'as DavidsonasSantykiai2018 m. Gegužė2018 m. Spalio 13 d5 mėnesiai
6Macas MillerisSantykiai2016 rugpjūtis2018 m. Gegužė1 metai
5Ricky AlvarezasSantykiai2015 m. Birželio mėn2016 m. Liepos mėn1 metai
4Didysis ŠonasSantykiai2014 m. Liepos mėn2015 m. Balandžio mėn9 mėn
3Natanas SykesasSantykiai2013 rugpjūtis2013 m. Gruodžio mėn4 mėnesiai
duJai BrooksasSantykiai2012 rugpjūtis2014 m. Liepos mėn1 metai
1Grahamas PhillipsasSantykiai2008 m. Rugsėjo mėn2011 m. Gruodžio mėn3 metai
Daltonas gomezas #8

Daltonas gomezas

2020 m

Daltonas Gomezas ir Ariana Grande buvo vedę ...[žiūrėti porą] Pete'as Davidsonas #7

Pete'as Davidsonas

2018 m

Pete'as Davidsonas ir Ariana Grande išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Macas Milleris #6

Macas Milleris

2016 - 2018 m

Macas Milleris ir Ariana Grande išsiskyrė gegužę ...[žiūrėti porą] Ricky Alvarezas #5

Ricky Alvarezas

2015 - 2016 m

Ricky Álvarez ir Ariana Grande išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Didysis Šonas #4

Didysis Šonas

2014 - 2015 m

Big Seanas ir Ariana Grande išsiskyrė 8-ajame A ...[žiūrėti porą] Natanas Sykesas #3

Natanas Sykesas

2013 m

Natanas Sykesas ir Ariana Grande išsiskyrė D ...[žiūrėti porą] Jai Brooksas #du

Jai Brooksas

2012 - 2014 m

Jai Brooksas ir Ariana Grande išsiskyrė vasario mėnesį ...[žiūrėti porą] Grahamas Phillipsas #1

Grahamas Phillipsas

2008 - 2011 m

Ariana Grande ir Grahamas Phillipsas išsiskyrė ...[žiūrėti porą] #8

Daltonas gomezas

2020 m

Daltonas Gomezas ir Ariana Grande buvo susituokę 17 dienų. Po susitikimo 2020 m. Sausio mėn. Jie susitikinėjo 11 mėnesių. Po 4 mėnesių sužadėtuvių jie susituokė 2021 m. Gegužės mėn.



Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis73%Amžius52%Suderinamumas 51% žiūrėti santykius #7

Pete'as Davidsonas

2018 m

Pete'as Davidsonas ir Ariana Grande buvo susižadėję 4 mėnesius. Susirinkę 2018 m. Gegužę jie pasimatė 1 mėnesį. Jie buvo sužadėtiniai 2018 m. Birželio 9 d., Bet vėliau išsiskyrė 2018 m.

Santykiai 5 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakas1%Aukštis91%Amžius98%Suderinamumas 68% žiūrėti santykius #6

Macas Milleris

2016 - 2018 m

Mac Milleris ir Ariana Grande datuojami nuo 2016 m. Rugpjūčio iki 2018 m. Gegužės.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis73%Amžius98%Suderinamumas 68% žiūrėti santykius #5

Ricky Alvarezas

2015 - 2016 m

Ricky Álvarez ir Ariana Grande datuojamos nuo 2015 m. Birželio mėn. Iki 2016 m. Liepos mėn.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas80%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis73%Amžius98%Suderinamumas 68% žiūrėti santykius #4

Didysis Šonas

2014 - 2015 m

Big Seanas ir Ariana Grande datuojamos nuo 2014 m. Liepos mėn. Iki 2015 m. Balandžio mėn.

anneliese van der pol santuoka
Santykiai 9 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas80%Aukštis73%Amžius72%Suderinamumas 61 proc. žiūrėti santykius #3

Natanas Sykesas

2013 m

Nathan Sykes ir Ariana Grande datuotos 2013 m. Rugpjūčio – gruodžio mėn.

Santykiai 4 mėnesiai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas1%Aukštis73%Amžius98%Suderinamumas 48% žiūrėti santykius #du

Jai Brooksas

2012 - 2014 m

Jai Brooksas ir Ariana Grande datuojamos 2014 m. Balandžio – liepos mėn.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis73%Amžius52%Suderinamumas 41 proc. žiūrėti santykius #1

Grahamas Phillipsas

2008 - 2011 m

Ariana Grande ir Grahamas Phillipsas datuojami nuo 2008 m. Iki 2011 m. Gruodžio mėn.

Santykiai 3 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas1%Amžius98%Suderinamumas 30% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Ariana Grande27 VėžysDainininkė
Amerikietis
Daltonas gomezas25 LiūtasKita
Amerikietis
Pete'as Davidsonas27 SkorpionasKomikas
Amerikietis
Macas Milleris26 OžiaragisReperis
Amerikietis
Ricky Alvarezas28 VėžysŠokėja
Meksikietis
Didysis Šonas33 AvinasReperis
Amerikietis
Natanas Sykesas28 AvinasDainininkė
Britų
Jai Brooksas26 JautisMuzikantas
Australas
Grahamas Phillipsas28 AvinasAktorius
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Ariana Grande - „Tesla“ vairavimas Los Andžele Ariana Grande - „Tesla“ vairavimas Los Andžele Ariana Grande - „Tesla“ vairavimas Los Andžele Ariana Grande - „Tesla“ vairavimas Los Andžele Ariana Grande - „Tesla“ vairavimas Los Andžele Ariana Grande - „Tesla“ vairavimas Los Andžele Ariana Grande - „Tesla“ vairavimas Los Andžele Ariana Grande - „Tesla“ vairavimas Los Andžele Ariana Grande Ariana Grande - Vakarienė su sužadėtiniu Daltonu Gomezu Los Andžele Ariana Grande - Vakarienė su sužadėtiniu Daltonu Gomezu Los Andžele Ariana Grande - Vakarienė su sužadėtiniu Daltonu Gomezu Los Andžele

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Nežiūrėk į viršų2020 mRiley BinaFilmas
Vyrai juodai: tarptautinis2019 mSvetimas televizoriaus ekrane (nekredituotas)Filmas
Kidding2018 mMažas DidelisTelevizijos laida
„Zoolander 2“2016 mLatekso BDSMFilmas
Plaukų lakas gyvai!2016 mPenny PingletonTV filmas
Stevie Wonder feat Ariana Grande: Tikėjimas2016 mAriana GrandeTrumpas filmas
Rėkti karalienės2015 m„Chanel“ Nr. 2Televizijos laida
Underdogs2013 mLaura (JAV versija, balsas)Filmas
Apgaulė2013 mAmanda BensonTV filmas
Sam & Cat2013 mKatinas Valentinas, AšTelevizijos laida
Snaigė, Baltoji gorila2011 mSnaigė (versija angliškai, balsas)Filmas
„iParty“ su „Victorious“2011 mKatinas ValentinasTV filmas
Pergalingas2010 mKatinas, katinas ValentinasTelevizijos laida
„Nickelodeon“ aktoriai: „Jingle Bells 2010“ versija2010 mAriana GrandeTrumpas filmas
Baterija neveikia2008 mŠikšnosparnis Mitzvah RifferTelevizijos laida
Winx klubas2004 mPrincesė DiasproTelevizijos laida
Šeimos vyrukas1999 mItalų merginaTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Ariana Grande ir Chrisas O'NealChrisas O'Nealas
    • Apgaulė
      2013 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Ariana Grande ir Ephraimas SykesasEfraimas Sykesas
    • Plaukų lakas gyvai!
      2016 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Ariana Grande ir Maxas CarverisMaxas Carveris
    • Pergalingas
      2010 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Avanas Jogia ir Ariana GrandeAvanas Jogia
    • Pergalingas
      2010 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Edas Westwickas ir Ariana GrandeEdas Westwickas
    • Tai toks varnas
      2003 m
    [Dar +1]
  • Mattas Angelas ir Ariana GrandeMattas Angelas
    • Pergalingas
      2010 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Mattas Bennettas ir Ariana GrandeMattas Bennettas
    • „Prieblandos saga: Aušros laužymas“ - 1 dalis
      2011 m
    [Dar +1]
  • Matthew Morrisonas ir Ariana GrandeMatthew Morrisonas
    • Underdogs
      2013 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Owenas Wilsonas ir Ariana GrandeOwenas Wilsonas
    • „Zoolander 2“
      2016 m
    [peržiūrėti suderinimą]
Daugiau Ariana Grande rungtynių ekrane Mažiau Ariana Grande ekrano atitikmenų

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Billy Milleris
Billy Milleris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Billy Millerio naujienos, apkalbos, Billy Millerio nuotraukos, biografija, Billy Miller mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Billy Millerio santykių sąrašas. Billy Millerio pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Billy Millerio santykių sąrašas.
Helmuthas Sommeris
Helmuthas Sommeris
2021 m. Gegužės 28 d. ... Helmuth Sommer naujienos, apkalbos, Helmuth Sommer nuotraukos, biografija, Helmuth Sommer mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Helmuth Sommer santykių sąrašas. Helmuth Sommer pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Helmuth Sommer santykių sąrašas.
Malinas Crepinas
Malinas Crepinas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Malin Crepin naujienos, apkalbos, Malin Crepin nuotraukos, biografija, Malin Crepin vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Malin Crepin santykių sąrašas. Malin Crepin pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Malin Crepin santykių sąrašas.
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
Garethas Huntas ir ponia Amanda Hunt
2021 m. Gegužės 28 d. ... Gareth Hunt ir ponia Amanda Hunt nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
Sofia Aliberti ir Yiannis Parians
2021 m. Gegužės 28 d. ... Sophia Aliberti ir Yiannis Parios nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Emily Maynard Johnson
Emily Maynard Johnson
2021 m. Gegužės 28 d. ... Emily Maynard Johnson naujienos, apkalbos, Emily Maynard Johnson nuotraukos, biografija, Emily Maynard Johnson vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Emily Maynard Johnson santykių sąrašas. Emily Maynard Johnson pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Emily Maynard Johnson santykių sąrašas.
Tiffany Mataras
Tiffany Mataras
2021 m. Gegužės 28 d. ... Tiffany Mataras naujienos, apkalbos, Tiffany Mataras nuotraukos, biografija, Tiffany Mataras vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Tiffany Mataras santykių sąrašas. Pažinties su Tiffany Mataras istorija, 2021 m., 2020 m., Tiffany Mataras santykių sąrašas.