Pagrindinis Santykiai Antonio Banderasas

Antonio Banderasas

Antonio Banderasas Ilgas terminas964 vieta 620Amžius 60 metų Zodiakas Liūtas Santykiai iš viso 6 Vaikai 1 vaikas

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Antonio Banderasas ir Nicole KimpelNicole Kimpel ir Antonio Banderas palaiko ilgalaikius santykius nuo 2014 m. Rugpjūčio mėn. žiūrėti santykius

Santykiai

Anksčiau Antonio Banderas buvo vedęs Melanie Griffith(1996 - 2015)ir Ana Leza(1987 - 1996).

Antonio Banderasas palaikė santykius su Natalie Burn(2014).



Kalbama, kad Antonio Banderasas užsikabino su Sharon Stone(2014)ir Angelina Jolie(2000).

Apie

Antonio Banderasas yra 60 metų aktorius ispanas. Gimęs Antonio José Domínguezas Banderasas 1960 m. Rugpjūčio 10 d. Malagoje, Andalūzijoje, Ispanijoje, garsėja Atame, „Zorro kaukė“, „Spy Kids“. Jo zodiako ženklas yra Liūtas.

Antonio Banderas dalyvavo 17-oje rungtynių ekrane, įskaitant Angeliną Jolie Originalus be (2001), Carla Gugino „Šnipų vaikai 2: Dingusių svajonių sala“ (2002), Carmen Maura Moterys, esančios ant nervinio suskirstymo ribos (1988), Catherine Zeta-Jones in Zorro legenda (2005)ir Elena Anaya Oda, kurioje gyvenu (2011 m.).



kas yra loganas paulas

Antonio Banderasas yra šių sąrašų narys: ispanų kino aktoriai, 1960 m. Gimę ir „Drama Desk“ apdovanojimų laureatai.

Prisidėti

Padėkite mums sukurti Antonio Banderaso profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęsdu20 metų, 7 mėnesių14 metų, 9 mėnesių-
Pažintysdu6 metai, 9 mėnesiai3 metai, 4 mėnesiai-
Gandaidu---
Iš viso620 metų, 7 mėnesių6 metai6 metai, 9 mėnesiai

Išsami informacija

Pirmas vardasAntonio
PavardėVėliavos
Vardas, gimęsAntonio José Domínguezas Banderasas
Alternatyvus pavadinimasAntonio Banderasas, Tony Flagsas, José Antonio Domínguezas Bandera
Amžius60 metų
Gimtadienis1960 m. Rugpjūčio 10 d
Gimimo vietaMalaga, Andalūzija, Ispanija
Aukštis5 '8½' (174 cm)
StatytiAtletiškas
Akių spalvaRuda - Šviesa
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasLiūtas
SeksualumasTiesiai
ReligijaRomos katalikų
EtniškumasBalta
TautybėIspanų
UniversitetasDramos meno mokykla, Malaga, Andalūzija, Ispanija
Okupacijos tekstasAktorius, režisierius, prodiuseris, dainininkas, šokėjas, balso artistas.
OkupacijaAktorius
Reikalauti šlovės„Atame“, „Zorro kaukė“, šnipų vaikai.
Aktyvūs metai1982 – dabar
TėvasJosé Domínguezas Prieto („Guardia Civil“ policijos pareigūnas) (mirė 2008 m.)
MotinaAna Banderas (mokyklos mokytoja)
BrolisFrancisco Javier
SesuoChloe
DraugasSalma Hayek (aktorė)

José Antonio Domínguezas Bandera (g. 1960 m. Rugpjūčio 10 d.), Profesionaliai žinomas kaip Antonio Banderas, yra ispanų aktorius, dainininkas, kino prodiuseris ir režisierius. Jis yra apdovanotas daugybe pagyrimų, įskaitant Kanų geriausio aktoriaus apdovanojimą ir nominacijas „Tony“, „Oskaro“, dviem „Primetime Emmy“ ir penkiems „Auksinio gaublio“ apdovanojimams.



osama fathi rabah al sharif
Daugiau apie Antonio Banderasą Mažiau apie Antonio Banderasą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
6Nicole KimpelSantykiai2014 rugpjūtis2014 rugpjūtis-
5Sharon StoneSusitikimas R 2014 m. Birželio mėn2014 m. Birželio mėn-
4Natalie BurnNežinoma2014 m2014 m-
3Angelina JolieSusitikimas R 2000 m2000 m-
duMelanie GriffithVedęs1995 m. Gegužė2015 m. Gruodžio 4 d20 metų
1Ana LezaVedęs1987 vasarisdevyniolika devyniasdešimt šeši8 metai
Nicole Kimpel #6

Nicole Kimpel

2014 m

Nicole Kimpel ir Antonio Banderas buvo ...[žiūrėti porą] Sharon Stone #5Gandas

Sharon Stone

2014 m

Sharon Stone ir Antonio Banderas yra atskirti ...[žiūrėti porą] Natalie Burn #4

Natalie Burn

2014 m

Natalie Burn ir Antonio Banderas buvo ...[žiūrėti porą] Angelina Jolie #3Gandas

Angelina Jolie

2000 m

Antonio Banderasas ir Angelina Jolie yra atskirai ...[žiūrėti porą] Melanie Griffith #du

Melanie Griffith

1995 - 2015 m

Melanie Griffith ir Antonio Banderas buvo di ...[žiūrėti porą] Ana Leza #1

Ana Leza

1987 - 1996 m

Antonio Banderas ir Ana Leza buvo išsiskyrę ...[žiūrėti porą] #6

Nicole Kimpel

2014 m

Nicole Kimpel ir Antonio Banderas palaikė santykius nuo 2014 m. Rugpjūčio iki 2014 m. Rugpjūčio.

žiūrėti santykius #5

Sharon Stone

2014 m. (Gandai)

Kalbama, kad Sharon Stone 2014 metų birželį prisijungė prie Antonio Banderaso.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas1%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis55%Amžius52%Suderinamumas 32% žiūrėti santykius #4

Natalie Burn

2014 m

Natalie Burn ir Antonio Banderas palaikė santykius 2014–2014 m.

IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas100%Aukštis55%Amžius1%Suderinamumas 44% žiūrėti santykius #3

Angelina Jolie

2000 m. (Gandai)

Kalbama, kad Antonio Banderasas 2000 metais prisijungė prie Angelinos Jolie.

IšmatuokiteRezultatasZodiakas1%kinų zodiakas100%Aukštis55%Amžius13%Suderinamumas 42% žiūrėti santykius #du

Melanie Griffith

1995 - 2015 m

Melanie Griffith ir Antonio Banderas buvo susituokę 19 metų. Susirinkę 1995 m. Gegužės mėn. Jie pasimatė vienerius metus ir susituokė 1996 m. Gegužės 14 d. Po 19 metų jie išsiskyrė 2015 m. Gruodžio 4 d.

Santykiai 20 metų IšmatuokiteRezultatasZodiakasdvidešimt%kinų zodiakas100%Aukštis37%Amžius52%Suderinamumas 52% Vaikai 1 vaikas žiūrėti santykius #1

Ana Leza

1987 - 1996 m

Antonio Banderas ir Ana Leza buvo susituokę 8 metus. Susirinkę 1987 m. Vasario mėn. Jie pasimatė 5 mėnesius ir susituokė 1987 m. Liepos 27 d. Po 8 metų jie išsiskyrė 1997 m.

Santykiai 8 metai žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Antonio Banderasas60 LiūtasAktorius
Ispanų
Nicole Kimpel- Modelis
Olandų
Sharon Stone63 žuvisAktorė
Amerikietis
Natalie BurnN JautisAktorė
Ukrainietis
Angelina JolieKeturi, penki DvyniaiAktorė
Amerikietis
Melanie Griffith63 LiūtasAktorė
Amerikietis
Ana Leza- Aktorė
Ispanų

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
„Stella del carmen“Moteris1996 m. Rugsėjo 24 d24 metai Melanie Griffith

Nuotraukų galerija

Antonio Banderas 64-osios metinės akademijos apdovanojimų metu (1992) Ana Leza ir Antonio Banderas 64-osios metinės akademijos apdovanojimų metu (1992 m.) Ana Leza ir Antonio Banderas 64-osios metinės akademijos apdovanojimų metu (1992 m.) Ana Leza ir Antonio Banderas 64-osios metinės akademijos apdovanojimų metu (1992 m.) Ana Leza ir Antonio Banderas 64-osios metinės akademijos apdovanojimų metu (1992 m.) Antonio Banderasas Antonio Banderasas Antonio Banderasas Antonio Banderasas Antonio Banderasas Bordertownas - Jennifer Lopez kaip Lauren, Julio César Cedillo kaip Julio, Antonio Banderas kaip Alfonso. Melanie Griffith, Antonio Banderas, Dakota Johnson ir Stella Banderas - 61-asis metinis „Auksinio gaublio“ apdovanojimas - 2004 m. Sausio mėn.

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Nepažymėtas2022 mFilmas
Hitmano žmonos asmens sargybinis2021 mFilmas
Oficialus konkursas2021 mFeliksas upėFilmas
Dolittle2020 mKaralius RassouliFilmas
Skalbykla2019 mRamonas FonsecaFilmas
Skausmas ir šlovė2019 mSalvadoras MalloFilmas
El Hormiguero: atostogos „Titanike“2019 mAntonio BanderasasTrumpas filmas
„Puss in the Boots 2“: Devyni gyvenimai ir 40 vagių2018 m„Puss in Boots“ (balsas)Filmas
Pats gyvenimas2018 mPonas SakjonasFilmas
Za granyu realnosti2018 mGordonasFilmas
Tylos muzika2017 mMokytojasFilmas
Ginklas drovus2017 mTurkas HenrisFilmas
Saugumas2017 mEduardo 'Edžio' diakonasFilmas
Juodasis drugelis2017 mPauliusFilmas
Genijus2017 mPablo PicassoTelevizijos laida
Kulkos galva2017 mMėlynaFilmas
Keršto aktai2017 mFrankas ValeraFilmas
Altamiros radimas2016 mMarcelinoFilmas
Taurių riteris2015 m.TonioFilmas
Kempiniuko filmas: kempinė iš vandens2015 m.Burgerio barzdaFilmas
332015 m.Mario SepulvedaFilmas
Automatinis2014 mJacqas VaucanasFilmas
„The Expendables 3“2014 mKurtasFilmas
Justinas ir Valorijos riteriai2013 mSeras Clorexas (balsas)Filmas
Mačetė žudo2013 m4 chameleonasFilmas
Aš taip jaudinuosi!2013 mLiūtasFilmas
„Ruby Sparks“2012 mMirtisFilmas
Ši Amerikos namų šeimininkė2012 mJavierasTelevizijos laida
Batuotas katinas2011 m„Puss in Boots“ (balsas)Filmas
Oda, kurioje gyvenu2011 mRobertas LedgardasFilmas
Sakalo diena2011 mEmyras NesibasFilmas
Haywire2011 mRodrigoFilmas
Šnipų vaikai: visą laiką pasaulyje 4D2011 mGregorio Cortezas (nekredituotas)Filmas
Šrekas per amžius2010 m„Puss in Boots“ (balsas)Filmas
Sutiksite aukštą tamsų nepažįstamą žmogų2010 mGregasFilmas
Didysis sprogimas2010 mNedas CruzasFilmas
Išsigandusi šlakė2010 m„Puss in Boots“ (balsas)TV filmas
Asilo kalėdinė šventvietė2010 m„Puss in Boots“ (balsas)Trumpas filmas
Šreko „Yule Log“2010 mBučinysTrumpas filmas
„DreamWorks“ Šreko pelkių istorijos2010 mBučinysFilmas
Storas kaip vagys2009 mGabrieliusFilmas
Naujas mano mamos vaikinas2008 mMartinezas, Tommy LuceroFilmas
Kitas žmogus2008 mRafeFilmas
Šrekas Trečiasis2007 m„Puss in Boots“ (balsas)Filmas
Šrekas salės2007 m„Puss in Boots“ (balsas)Televizijos laida
Bordertown2006 mAlfonso DiazasFilmas
Imtis iniciatyvos2006 mPjeras DulainasFilmas
Zorro legenda2005 mDon Alejandro de la Vega, ZorroFilmas
Šrekas 22004 m„Puss in Boots“ (balsas)Filmas
Įsivaizduodamas Argentiną2003 mCarlosas RuedaFilmas
Kartą Meksikoje2003 mMariachiFilmas
Šnipų vaikai 3-D: žaidimas baigtas2003 mGregorio CortezasFilmas
Ir vaidina patį „Pancho Villa“2003 m„Pancho“ vilaTV filmas
Balistinis: Ecksas prieš Severą2002 mJeremiahas EcksasFilmas
Lemtinga moteris2002 mNicolas BardoFilmas
Frida2002 mDavidas Alfaro SiqueirosasFilmas
„Šnipų vaikai 2: Dingusių svajonių sala“2002 mGregorio CortezasFilmas
Originalus be2001 mLuis Antonio Vargas vietos rezervuotojo vaizdasFilmas
Šnipų vaikai2001 mGregorio CortezasFilmas
Kūnas2001 mTėvas Mattas GutierrezasFilmas
Žaisk į kaulą1999 mCezaris DominguezasFilmas
13-asis karys1999 mAhmedas Ibnas FahdlanasFilmas
Baltosios upės vaikas1999 mMoralesas PittmanasFilmas
„Zorro“ kaukė1998 mAlejandro Murrieta, ZorroFilmas
Venkitedevyniolika devyniasdešimt šešiCheFilmas
Du daugdevyniolika devyniasdešimt šešiArtFilmas
„Sanpellegrino“ kojinėsdevyniolika devyniasdešimt šešiAntonio BanderasasFilmas
Žudikaidevyniolika devyniasdešimt penkiMigelis BainasFilmas
Desperadodevyniolika devyniasdešimt penkiMariachiFilmas
Keturi kambariaidevyniolika devyniasdešimt penkiŽmogus (segmentas „netinkami elgesys“)Filmas
Majamio rapsodijadevyniolika devyniasdešimt penkiAntonioFilmas
Niekada nekalbėkite su nepažįstamaisiaisdevyniolika devyniasdešimt penkiTonis RamirezasFilmas
Interviu su Vampyru: Vampyro kronikos1994 mArmandasFilmas
„Meilės ir šešėlių“1994 mFranciscoFilmas
Šaudyk!1993 mrėmaiFilmas
Filadelfija1993 mMiguelio Alvarezo vietos rezervavimo ženklo vaizdasFilmas
Dvasių namai1993 mPedro Tercero GarciaFilmas
Jaunasis Musolinis1993 mBenito MussoliniTelevizijos laida
Borgeso istorijos1993 mRosendo JuarezasTelevizijos laida
Moteris lyjant1992 mMaiklasFilmas
„Mambo karaliai“1992 mNestoras CastilloFilmas
Nauja žemė1991 mAntonioFilmas
Prieš vėją1990 mbrolis JuanasFilmas
Tavo gyvenimo moteris1990 mAntonio LopezasTelevizijos laida
Baltas balandis1989 mMarioFilmas
Nusileidimas Maroke1989 mAlbertoFilmas
Jei tau pasakys, kad aš kritau.1989 mrėmaiFilmas
Surišk mane! Pririšk mane!1989 mRickyFilmas
Veiksmas1989 mKarlosasFilmas
Raudona lazda1988 mAntonioFilmas
Moterys, esančios ant nervinio suskirstymo ribos1988 mKarlosasFilmas
Žudymo malonumas1988 mLewisasFilmas
Noro įstatymas1987 mAntonio BenitezasFilmas
Kaip jie buvo1987 mDamienasFilmas
27 valandos1986 mRafaFilmas
Meilės kliedesiai1986 mJaime meilužis (segmentas „Delirio 3“)Filmas
Jaučių kovotojas1986 mAngelasFilmas
Dėlionė1986 mAndriejusFilmas
Byla baigta1985 mGasofaFilmas
Faraono teismas1985 mBrolis joseFilmas
Rekviemas ispanų kaimo gyventojui1985 mPacoFilmas
Stilčiai1984 mAlbertoFilmas
Almerijos byla1984 mJuanas Luque'asFilmas
Ponas Galíndezas1984 mEdvardasFilmas
Interjero fragmentai1984 mJoaquinasTelevizijos laida
Ir nuo draudimo ... gelbėk mus, Viešpatie!1983 mSkruostasFilmas
Aistros labirintas1982 mTikFilmas
Dirbtinės blakstienos1982 mJuanasFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Angelina Jolie ir Antonio BanderasAngelina Jolie
    • Originalus be
      2001 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Antonio Banderasas ir Carla GuginoCarla Gugino
    • Šnipų vaikai 3-D: žaidimas baigtas
      2003 m
    [Dar 2]
  • Antonio Banderasas ir Carmen MauraCarmen Maura
    • Raudona lazda
      1988 m
    [Dar +1]
  • Antonio Banderasas ir Catherine Zeta-JonesCatherine Zeta-Jones
    • Zorro legenda
      2005 m
    [Dar +1]
  • Antonio Banderasas ir Elena AnayaElena Anaya
    • Oda, kurioje gyvenu
      2011 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Antonio Banderasas ir Francesca NeriFrancesca Neri
    • Šaudyk!
      1993 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Antonio Banderasas ir Jennifer ConnellyJennifer Connelly
    • „Meilės ir šešėlių“
      1994 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Antonio Banderasas ir Melanie GriffithMelanie Griffith
    • Du daug
      devyniolika devyniasdešimt šeši
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Antonio Banderasas ir Rebecca De MornayRebecca De Mornay
    • Niekada nekalbėkite su nepažįstamaisiais
      devyniolika devyniasdešimt penki
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Antonio Banderas ir Rebecca RomijnRebecca Romijn
    • Lemtinga moteris
      2002 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Antonio Banderasas ir Tomas HanksasTomas Hanksas
    • Filadelfija
      1993 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Antonio Banderasas ir Viktorija AbrilViktorija balandžio mėn
    • Surišk mane! Pririšk mane!
      1989 m
    [Dar 2]
  • Antonio Banderasas ir Winona RyderWinona Ryder
    • Dvasių namai
      1993 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Daryl Hannah ir Antonio BanderasDaryl Hannah
    • Du daug
      devyniolika devyniasdešimt šeši
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Emma Thompson ir Antonio BanderasEmma Thompson
    • Įsivaizduodamas Argentiną
      2003 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Meg Ryan ir Antonio BanderasMeg Ryan
    • Naujas mano mamos vaikinas
      2008 m
    [peržiūrėti suderinimą]
  • Salma Hayek ir Antonio BanderasSalma Hayek
    • Batuotas katinas
      2011 m
    [Dar 2]
Daugiau Antonio Banderaso rungtynių ekrane Mažiau Antonio Banderaso rungtynių ekrane

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Ricas Ocasekas
Ricas Ocasekas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Rico Ocaseko naujienos, apkalbos, Rico Ocaseko nuotraukos, biografija, Rico Ocaseko mergaičių sąrašas. 2016 m. Santykių istorija. Rico Ocaseko santykių sąrašas. Rico Ocaseko pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Rico Ocaseko santykių sąrašas.
Björkas
Björkas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Björko naujienos, apkalbos, Björko nuotraukos, biografija, Björko vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Björko santykių sąrašas. Björko pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Björko santykių sąrašas.
Sūnus Heungas-Minas
Sūnus Heungas-Minas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Son Heung-Min naujienos, paskalos, Son Heung-Min nuotraukos, biografija, Son Heung-Min merginų sąrašas 2016. Santykių istorija. Sūnaus Heungo-Mino santykių sąrašas. Son Heung-Min pažinčių istorija, 2021, 2020, Son Heung-Min santykių sąrašas.
Toni D'Alto
Toni D'Alto
2021 m. Gegužės 28 d. ... Toni D'Alto naujienos, apkalbos, Toni D'Alto nuotraukos, biografija, Toni D'Alto vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Toni D'Alto santykių sąrašas. Toni D'Alto pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Toni D'Alto santykių sąrašas.
Geriausi Čikagos reperiai
Geriausi Čikagos reperiai
Šiais laikais galvodamas apie Čikagos reperius, pirmiausia pirmiausia pagalvoji apie Kanye Westą. Kol jis ateina iš Vėjuoto miesto, be galo garsus ir ...
Ariadna Gil ir Davidas Trueba
Ariadna Gil ir Davidas Trueba
2021 m. Gegužės 28 d. ... Ariadnos Gil ir Deivido Truebos nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Carin van der Donk
Carin van der Donk
2021 m. Gegužės 28 d. ... Carin van der Donk naujienos, apkalbos, Carin van der Donk nuotraukos, biografija, Carin van der Donk vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Carin van der Donk santykių sąrašas. Carin van der Donk pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Carin van der Donk santykių sąrašas.