Pagrindinis Santykiai Amy Dumas

Amy Dumas

Amy Dumas Vienišas2344 vieta -628Amžius 46 metų Zodiakas Avinas Santykiai iš viso 4

Su kuo ji dabar draugauja?

Amy Dumas šiuo metu yra vieniša.

Santykiai

Amy Dumas palaikė santykius su C.M. Pankas(2009 - 2013), Shane'as Mortonas(2006 - 2008), Adamas Copelandas(2005 - 2006)ir Mattas Hardy(1999 - 2005).



Apie

Amy Dumas yra 46 metų amerikiečių imtynininkė. Gimė Amy Christine Dumas 1975 m. Balandžio 14 d. Ft. Lauderdeilas, Florida, JAV, garsėja „WWE Diva“, grupės „The Luchagors“ atlikėja. Jos zodiako ženklas yra Avinas.

dominuojantis šerwoodas ir niamh adkins

Amy Dumas dalyvavo ekrane su Glennu Jacobsu WWE neapdorotas (1993).

kas turi datą su Tomu Brady

Amy Dumas yra šių sąrašų narė: Amerikos dainininkės, Žmonės iš Floridos ir 1975 m.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Amy Dumas profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Pažintys46 metai3 metai, 5 mėnesiai1 metai, 10 mėnesių
Iš viso46 metai3 metai, 5 mėnesiai1 metai, 10 mėnesių

Išsami informacija

Pirmas vardasAmy
Antras vardasKristina
PavardėDumas
Vardas, gimęsAmy Christine Dumas
Alternatyvus pavadinimas„Miss Congeniality“, Angelica, Lita, „The Extreme Diva“, „The Walking Death Kiss“, „The Extreme Queen“, „The Lovely“ Lita, pati didžiausia visų laikų skraidanti Diva
Amžius46 metai
Gimtadienis1975 m. Balandžio 14 d
Gimimo vietaFt. Lauderdeilas, Florida, JAV
Aukštis5 '6' (168 cm)
Svoris135 kg (61 kg)
StatytiAtletiškas
Akių spalvaŽalias
Plaukų spalvaDažyta raudona
Zodiako ženklasAvinas
SeksualumasTiesiai
TautybėAmerikietis
Vidurinė mokyklaLassiterio vidurinė mokykla, Marietta, Džordžija, JAV
UniversitetasDžordžijos valstybinis universitetas
Okupacijos tekstasImtynininkas, dainininkas
OkupacijaImtynės
Reikalauti šlovės„WWE Diva“, grupės „The Luchagors“ atlikėja
Oficialios svetainėstwitter.com/amydumas
AugintiniaiCody (šuo - mirė būdamas 11 metų nuo vėžio), Mason, Lucas, McKenzie

Amy Christine Dumas (; g. 1975 m. Balandžio 14 d.), Geriau žinoma žiediniu vardu Lita, yra amerikiečių gyvūnų gerovės aktyvistė, dainininkė ir pensininkė profesionali imtynininkė. 2000–2006 m. Ji dirbo kaip visą laiką dirbusi imtynininkė su „WWE“ ir nuo to laiko su kompanija dalyvavo ne visą darbo dieną. 2014 m. Ji buvo įtraukta į WWE šlovės muziejų.

Daugiau apie Amy Dumas Mažiau apie Amy Dumas

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
4CM. PankasSantykiai2009 m2013 m4 metai
3Shane'as MortonasSantykiai2006 m2008 m2 metai
duAdamas CopelandasSantykiai2005 sausis2006 m. Lapkričio mėn1 metai
1Mattas HardySantykiai1999 m2005 sausis6 metai
CM. Pankas #4

CM. Pankas

2009 - 2013 m

CM. Punkas ir Amy Dumas išsiskyrė 2013 m. Kovą ...[žiūrėti porą] Shane'as Mortonas #3

Shane'as Mortonas

2006 - 2008 m

Shane'as Mortonas ir Amy Dumas išsiskyrė 2008 m. ...[žiūrėti porą] Adamas Copelandas #du

Adamas Copelandas

2005 - 2006 m

Amy Dumas ir Adamas Copelandas išsiskyrė lapkritį ...[žiūrėti porą] Mattas Hardy #1

Mattas Hardy

1999 - 2005 m

Mattas Hardy ir Amy Dumas išsiskyrė 200 sausį ...[žiūrėti porą] #4

CM. Pankas

2009 - 2013 m

CM. Punkas ir Amy Dumas datuoti nuo 2009 m. Rugpjūčio iki 2013 m.



Santykiai 4 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis73%Amžius52%Suderinamumas 46% žiūrėti santykius #3

Shane'as Mortonas

2006 - 2008 m

Shane'as Mortonas ir Amy Dumas datuoti 2006-2008 m.

chelsea kane ir steven r mcqueen
Santykiai 2 metai žiūrėti santykius #du

Adamas Copelandas

2005 - 2006 m

Amy Dumas ir Adamas Copelandas datuojami nuo 2005 m. Vasario iki 2006 m. Lapkričio.

Santykiai 1 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas40%kinų zodiakas80%Aukštis91%Amžius84%Suderinamumas 74% žiūrėti santykius #1

Mattas Hardy

1999 - 2005 m

Mattas Hardy ir Amy Dumas datuojamos nuo 1999 m. Iki 2005 m. Sausio mėn.

Santykiai 6 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas100%kinų zodiakasdvidešimt%Aukštis73%Amžius98%Suderinamumas 73% žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Amy Dumas46 AvinasImtynės
Amerikietis
CM. Pankas42 SkorpionasImtynės
Amerikietis
Shane'as Mortonas- Gitaristas
Adamas Copelandas47 SkorpionasImtynės
Kanadietis
Mattas Hardy46 MergelėImtynės
Amerikietis

Nuotraukų galerija

Amy Dumas - WWE 20-mečio šventė Los Andžele Amy Dumas - WWE 20-mečio šventė Los Andžele Amy Dumas - WWE 20-mečio šventė Los Andžele Amy Dumas - WWE 20-mečio šventė Los Andžele CM Punkas ir Lita 2013 m. Liepos mėn CM Punkas ir Lita CM Punkas ir Lita UFC „The Ultimate Fighter“ finale 2013 m. Balandžio mėn CM Punkas ir Lita CM Pankas ir Lita kartu restorane CM Pankas ir Lita kartu restorane CM Pankas ir Lita kartu restorane CM Pankas ir Lita kartu restorane

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
„WrestleMania“2017 mPasikliaukiteTelevizijos laida
WWE: „Mae Young“ klasikinis moterų turnyras2017 mPasikliaukiteTelevizijos laida
„WrestleMania“ 322016 mPasikliaukiteTelevizijos laida
Važiuokite kartu2016 mPasikliaukiteTelevizijos laida
WWE: Istorijos laikas2016 mPasikliaukiteTelevizijos laida
„WrestleMania“2015 mPasikliaukiteTelevizijos laida
„NXT TakeOver“: Bruklinas2015 mPasikliaukiteTelevizijos laida
NXT perėmimas: pagarba2015 mPasikliaukiteTelevizijos laida
„WrestleMania XXX“2014 mPasikliaukiteTV filmas
Avarijos laikas2011 mPasikliaukiteTelevizijos laida
„WrestleMania“ 222006 mPasikliaukiteTV filmas
ECW „Syfy“2006 mPasikliaukiteTelevizijos laida
„WrestleMania 21“2005 mPasikliaukiteTelevizijos laida
WWE greitis2002 mPasikliaukiteTelevizijos laida
„WrestleMania X-Seven“2001 mPasikliaukiteTelevizijos laida
WWE: baitas tai!2001 mPasikliaukiteTelevizijos laida
Tamsusis angelas2000 mThulaTelevizijos laida
„WWE Smackdown“!1999 mPasikliaukiteTelevizijos laida
WWE Jakkedas1999 mPasikliaukiteTelevizijos laida
ECW imtynės TNN1999 mMis kongenialumasTelevizijos laida
Archilų paroda1999 mPasikliaukiteTelevizijos laida
WWE metalas1998 mLita (2000-2002) (kaip Lita)Televizijos laida
WWE sekmadienio nakties karštis1998 mLita, Krikštatėvio HoTelevizijos laida
ECW TNN1997 mAngelica (1999), „Mis Kongenialumas“Televizijos laida
WWE neapdorotas1993 mLita, Krikštatėvio HoTelevizijos laida
Rodyti daugiau Rodyti mažiau

Ekrano atitikmenys

  • Glenas Jacobsas ir Amy DumasGlennas Jacobsas
    • WWE neapdorotas
      1993 m
    [peržiūrėti suderinimą]

Įdomios Straipsniai

Redaktoriaus Pasirinkimas

Geriausios Edwardo abatijos knygos
Geriausios Edwardo abatijos knygos
Geriausių „Edward Abbey“ knygų sąrašas, kurį reitingavo rūsūs „Ranker“ bendruomenės skaitytojai. Su komercine sėkme ir kritikų pripažinimu nėra abejonių, kad ...
Jeanne Robertson
Jeanne Robertson
2021 m. Gegužės 28 d. ... Jeanne Robertson naujienos, apkalbos, Jeanne Robertson nuotraukos, biografija, Jeanne Robertson vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Jeanne Robertson santykių sąrašas. Jeanne Robertson pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Jeanne Robertson santykių sąrašas.
Kayla Mae Maloney
Kayla Mae Maloney
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kayla Mae Maloney naujienos, apkalbos, Kayla Mae Maloney nuotraukos, biografija, Kayla Mae Maloney vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Kayla Mae Maloney santykių sąrašas. Kayla Mae Maloney pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Kayla Mae Maloney santykių sąrašas.
Geriausios emo grupės
Geriausios emo grupės
Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje emo, pankroko subžanras, ėmė skambėti muzikos gerbėjams. Nors jis išpopuliarėjo tik 2000-ųjų pradžioje, buvo ...
Cheryl Ladd ir Brianas Russellas
Cheryl Ladd ir Brianas Russellas
2021 m. Gegužės 28 d. ... Cheryl Ladd ir Brian Russell nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Geriausios „Sokka“ citatos iš „Avataras: paskutinis oro skleidėjas“
Geriausios „Sokka“ citatos iš „Avataras: paskutinis oro skleidėjas“
Nėra geresnio būdo išpopuliarėti tarp šio 16 metų kario, nei perskaityti geriausias visų laikų „Sokka“ citatas „Avatare: Paskutinis oro skleidėjas“.
Kristoferis Hivju
Kristoferis Hivju
2021 m. Gegužės 28 d. ... Kristofer Hivju naujienos, apkalbos, Kristofer Hivju nuotraukos, biografija, Kristofer Hivju mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Kristoferio Hivju santykių sąrašas. Kristoferio Hivju pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Kristoferio Hivju santykių sąrašas.