Pagrindinis Santykiai Aaronas Neville'as

Aaronas Neville'as

Jūsų Horoskopas Rytojui

Aaronas Neville'as Vedęs3971 vieta 1079Amžius 80 metų Zodiakas Vandenis Santykiai 3 iš viso Vaikai
4 vaikai

Su kuo jis dabar susitikinėja?

Aaronas Neville ir Sarah A. FriedmanNuo 2010 m. Lapkričio 12 d. Sarah A. Friedman ir Aaronas Neville buvo susituokę 10 metų. žiūrėti santykius

Santykiai

Aaronas Neville'as anksčiau buvo vedęs Joelį Rouxą(1959 - 2007).








Aaronas Neville'as buvo susijęs su Linda Ronstadt(1989 - 1992).



kas yra jaheimas vedęs

Apie

Aaronas Neville yra 80 metų amerikiečių dainininkas. Gimęs Aaronas J. Neville'as 1941 m. Sausio 24 d. Naujajame Orleane, Luizianos valstijoje, JAV, jis garsėja gamtos berniuku karjeroje, kuri tęsiasi nuo 1960 m. Jo zodiako ženklas yra Vandenis.






Aaronas Neville'as yra šių sąrašų narys: „Bell Records“ atlikėjai, „Grammy“ premijos laureatai ir Amerikos Romos katalikai.



Prisidėti

Padėkite mums sukurti Aarono Neville profilį! Prisijungti norėdami pridėti informacijos, paveikslėlių ir santykių, prisijunkite prie diskusijų ir gaukite kreditą už savo indėlį.

Santykių statistika

TipasIš visoIlgiausiaiVidutinisTrumpiausias
Vedęsdu50 metų31 metai, 8 mėnesiai13 metų, 4 mėnesių
Pažintys13 metai--
Iš viso350 metų22 metai, 1 mėnuo3 metai

Išsami informacija

Pirmas vardasAronas
PavardėNeville
Vardas, gimęsAaronas J. Neville'as
Amžius80 metų
Gimtadienis1941 m. Sausio 24 d
Gimimo vietaNaujasis Orleanas, Luiziana, JAV
Aukštis5 '11' (180 cm)
Akių spalvaJuoda
Plaukų spalvaRuda - Tamsi
Zodiako ženklasVandenis
SeksualumasTiesiai
ReligijaRomos katalikų
EtniškumasJuoda
TautybėAmerikietis
Okupacijos tekstasDainininkas, aktorius
OkupacijaDainininkė
Reikalauti šlovėsGamtos berniukas
Muzikos žanras (tekstas)R&B, „Soul“, „Country“, „Evangelija“, „Džiazas“, „Pop“, „Suaugusiųjų šiuolaikinis“
Muzikos žanrasR & B, religinis
Aktyvūs metai1966 – dabar, 1960 – dabar
Muzikos stiliusSiela, Pop / Rokas, Šiuolaikinis pop / rokas, Pop-Soul, Šiuolaikinis suaugęs, Ankstyvasis R&B, Naujojo Orleano R&B, Šalies siela, Evangelija, Šiuolaikinė evangelija, Lygioji siela, Religinė
Muzikos nuotaikaIntymus, saldus, šiltas, raminantis, uždirbantis, sentimentalus, aistringas, romantiškas, linksmas, ramus / ramus, subtilus
InstrumentasVokalas
Instrumentas (tekstas)Vokalas
Įrašo etiketėPar-Lo, Curb, A&M, Chordant, EMI, Burgundija, Minit
Susiję aktaiNeville Brothers, Linda Ronstadt, The Neville Brothers
Oficialios svetainėshttp://www.aaronneville.com/, http://aaronneville.com/

Aaronas Josephas Neville'as (g. 1941 m. Sausio 24 d.) Yra amerikiečių R&B ir soulo vokalistas bei muzikantas. Jungtinėse Amerikos Valstijose jis turėjo keturis platinos albumus ir keturis „Top 10“ hitus, įskaitant tris, kurie atsidūrė „Billboard“ „Adult Contemporary“ populiariausiųjų sąraše. Jo debiutinis singlas, 1966 m., Penkias savaites pateko į „Soul“ topą.



katey sagalo ir domkrato balta santuoka
Daugiau apie Aaroną Neville'ą Mažiau apie Aaroną Neville'ą

Pažinčių istorija

Tinklelis Sąrašas Lentelė
#PartnerisTipasPradėtiGalasIlgis
3Sarah A. FriedmanVedęs2008 mpateikti13 metų
duLinda RonstadtSantykiai1989 m1992 m3 metai
1Joelis RouxasVedęs1957 sausis2007 m. Sausio 5 d50 metų
Sarah A. Friedman #3

Sarah A. Friedman

2008 m

Sarah A. Friedman ir Aaronas Neville buvo ...[žiūrėti porą] Linda Ronstadt #du

Linda Ronstadt

1989 - 1992 m

Aaronas Neville ir Linda Ronstadt išsiskyrė ...[žiūrėti porą] Joelis Rouxas #1

Joelis Rouxas

1957 - 2007 m

Joelis Rouxas ir Aaronas Neville'as buvo vedę ...[žiūrėti porą] #3

Sarah A. Friedman

2008 m

Sarah A. Friedman ir Aaronas Neville buvo susituokę 10 metų.

Ashley Greene ir ian somerhalder
Santykiai 13 metų žiūrėti santykius #du

Linda Ronstadt

1989 - 1992 m

Aaronas Neville ir Linda Ronstadt datuotos 1989–1992 m.

Santykiai 3 metai IšmatuokiteRezultatasZodiakas60%kinų zodiakas40%Aukštis73%Amžius72%Suderinamumas 61 proc. žiūrėti santykius #1

Joelis Rouxas

1957 - 2007 m

Joelis Rouxas ir Aaronas Neville'as buvo susituokę 47 metus, kol Joelis Rouxas mirė, palikdamas savo partnerį ir 4 vaikus.

Santykiai 50 metų IšmatuokiteRezultataskinų zodiakas80%Amžius98%Suderinamumas Keturi, penki% Vaikai
4 vaikai
žiūrėti santykius

Partnerių palyginimas

vardasAmžiusZodiakasOkupacijaTautybė
Aaronas Neville'as80 VandenisDainininkė
Amerikietis
Sarah A. Friedman- Sutuoktinis
Amerikietis
Linda Ronstadt74 VėžysDainininkė
Amerikietis
Joelis Rouxas66 Sutuoktinis
Amerikietis

Vaikai

vardasLytisGimėAmžiusKitas tėvas
AronasPatinas Joelis Rouxas
ErnestineMoteris Joelis Rouxas
JasonasPatinas Joelis Rouxas
IvanasPatinas1959 m. Rugpjūčio 19 d61 metai Joelis Rouxas

Nuotraukų galerija

Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as Aaronas Neville'as

Filmografija

FilmasMetaiCharakterisTipas
Sandy Wexler2017 mWilly ClarkeFilmas
Treme2010 mAaronas Neville'asTelevizijos laida
Boikotas2001 mPiktas kaimynasTV filmas
Mulholando krioklysdevyniolika devyniasdešimt šeši„Nite Spot Singer“Filmas
Fanasdevyniolika devyniasdešimt šešiAtidarymo žaidimų dainininkėFilmas
F.T.W.1994 mGyvatėFilmas
Prieš1994 mAaronas Neville'asTelevizijos laida
Turėjimas1993 mGeležinkelio dainininkasFilmas
Zandalee1991 mDomkratasFilmas
Suraskite rytojų ...1990 mNevilio broliaiFilmas
Visi visi amerikiečiai1988 mVyras su ginkluFilmas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau





Įdomios Straipsniai

Kompensacija Už Zodiako Ženklą
C Corserys Celobys

Sužinokite „Zodiac Sign“ Suderinamumą

Redaktoriaus Pasirinkimas

Winstonas Gerschtanowitzas ir Renate Verbaan
Winstonas Gerschtanowitzas ir Renate Verbaan
2021 m. Gegužės 28 d. ... Winstono Gerschtanowitzo ir Renate Verbaan nuotraukos, naujienos ir apkalbos. Sužinokite daugiau apie ...
Menininkas Amritas Braras kiekvienam zodiako ženklui sukūrė itin tamsius ir susuktus horoskopus
Menininkas Amritas Braras kiekvienam zodiako ženklui sukūrė itin tamsius ir susuktus horoskopus
Parodyti savo zodiako ženklą yra visų lūpose. Galite nusipirkti marškinėlius su savo zodiako ženklu, nešioti papuošalus su mielais zodiako ženklais ir yra net naujas ...
Geriausi „Hitman“ franšizės ginklai
Geriausi „Hitman“ franšizės ginklai
Geriausi „Hitman“ žaidimų ginklai yra universalūs ir puikiai tinka ginkluoti „Agent 47“ bet kokiai progai. Jūs tikriausiai esate priežastis ...
Geriausi tėvo personažai anime
Geriausi tėvo personažai anime
Tėvai anime ... jie kartais būna beprotiški, įžūlūs ir tiesiog blogi. Bet ei, todėl mes ją mylime. Šiame sąraše mes reitinguojame geriausią anime ...
Rachael Leigh Cook
Rachael Leigh Cook
2021 m. Gegužės 28 d. ... Rachaelio Leigho Cooko naujienos, paskalos, Rachaelio Leigho Cooko nuotraukos, biografija, Rachaelio Leigho Cooko vaikinų sąrašas 2016. Santykių istorija. Rachaelio Leigho Cooko santykių sąrašas. Rachael Leigh Cook pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Rachaelio Leigho Cooko santykių sąrašas.
Geriausios dainos su posakiu pavadinime
Geriausios dainos su posakiu pavadinime
Ar kada pagalvojai, kiek dainų buvo parašyta legendomis pavadinime? Šiame sąraše pateikiamos geriausios dainos, kurių pavadinimuose yra žodžiai, neatsižvelgiant į žanrą.
Vinnie Dargaud
Vinnie Dargaud
2021 m. Gegužės 28 d. ... Vinnie Dargaud naujienos, apkalbos, Vinnie Dargaud nuotraukos, biografija, Vinnie Dargaud mergaičių sąrašas 2016. Santykių istorija. Vinnie Dargaud santykių sąrašas. Vinnie Dargaud pažinčių istorija, 2021 m., 2020 m., Vinnie Dargaudo santykių sąrašas.